Vzpomínáme na své první herní konzole
-
Ne. Ještě jsem ji neměl 🙂
-
No to já narazila na šachový počítač https://yeselektro.cz/herni-pocitace-a-konzole/913514-sachovy-pocitac-millennium-chess-genius-exclusive-m820.html znáte to někdo? Přemýšlím o koupi :D sice to na PS4 nemá, ale sranda musí být.
-
Game Boy Color. Kdyby do něj nevytekly baterky, fungoval by ještě teď:)
-
Překvapivě s největším pocitem nostalgie vzpomínám na Amigu. To byl pro mě herní orgasmus :-)
Vzpomínám si, jak mi opravdu tekly slzy úžasem, když jsem u mého bohatšího známého poprvé uviděl hru Project X od Team 17. Ty vole ta grafika! A ono to mluví! A fakt hustě! Od známého jsem šel jako ve snách, a v následujícím týdnu okamžitě zaříznul svoji jakoukoliv sportovní kariéru. Prodal jsem na inzerát brusle, kolo, lyže, měsíc dřel na brigádě a konečně si Amigu koupil. Na učňáku jsem se hodil tři týdny marod a svět pro mě přestal existovat :-)
Ale ano, Amiga nebyla konzole, i když jsem ji tak bral. Takže u mě chronologicky seřazeno: Pong, Atari 2600, NES, Sega Master System, Playstation 1 (to byl tak obrovský technologický skok, že jsem při shlénutí intra u mé první hry Magic Carpet div nedostal infarkt), Playstation 2, Playstation 3, Playstation 4, Playstation 5, Playstation 6, Playstation 7... pardon, to už jsem trochu v budoucnosti :-)