Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johny666

včerejší naprosto nesmyslná a kdo o hře trochu ví(víc než zfailovat 2x první misi a pak brečet ) recenze they are billions(autorovi bych doporučil alespoň zkouknout pár streamů, nebo yt videí.. z textu vyplývá, jak je hra nahovno, ale dostane 7) a dnešní článek o w3, který miluju, ale opět pro lidi, co si o historii žánru něco pamatují je článek naprostá slátanina čehosi, co nedává smysl. navíc uvedená prvenství a milníky jsou výmysly, jak uvádí kolega KrPa

btw, ano na lan jsme strávili hodiny, ale jen v custom mapách, ne v těch blizzardích.

vrtá mi hlavou. jsou pisatelé článků opravdu tak zoufalí, nebo hloupí, nebo už vrcholí rts okurková sezóna? přátelé "novináři" prosím, vzpamatujte se, vaše články nedávají pro lidi, co si tu dobu odžili žádný smysl.

• Prvenstvo Warcraft III nema v nicom, Blizz je znamy tim, ze pozbiera to co je dobre, vylepsi to a ponukne hracom. Lenze prave Warcraft III dokazal kazdu jednu vec ktoru si spomenul spopularizovat.

Ta hra sa hrala v kazdej Pc herni, na kazdej LAN party, kedy internet vacsina ludi ani nemala a ak ano, tak nebol dobry na hranie. Pribeh je jeden z najlepsich aky kedy hocake ine studio vyprodukovalo. Ten dal zaklad pri Wow-ku a dalsich x-knih. Ktora herna seria ma tolko knih alebo sa hra tolko rokov ako WoW ? 

Warcraft 2 mal sice tiez editor, ale ja osobne som sa vnom strasne trapil. CGI filmy boli taktiez legenda a mnoho hier sa im doteraz nedokaze ani priblizit.

Pre mna, ako cloveka ktory zazil RTS golden age, je War3 rovnaka herna "modla" ako Doom alebo Half-life.

• KrPa

Warcraft 3 dobre spojil vsechny dosavadni novinky v RTS zanrech dohromady. Ale ta hra proste neni v nicem prulomova.

Prvni 3D RTS je samozrejme Dungeon Keeper. Prvni RTS s hrdiny a predmety je Kingdom Under Fire. Zaklad MOBA her dal Starcraft. Za me nejlepsi pribeh v RTS ma Homeworld. Prvni takovou e-sport RTS hrou je taky AoE2. No a i onen povestny editor zdedil po Starcraftu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit