Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bumtaratabumbumbum

Dvojce Tehol a Bugg a potom taky Kruppe a konečně Iskaral Pust, to jsou prostě nejlepší postavy ever.

• No já kupodivu dost uchcával z Buga a Tehola, ty jejich hlášky mě fakt rozbíjely na hadry + jejich genialita. Ale jinak platí, že co postava, to perla. Pořád mi není jasné, jak to Erikson dokázal, ten člověk je prostě psychopat, když dokázal "vysnít" něco tak velkolepého.

• TheGGG

moje oblíbené fantasy jsem ti vyjmenoval... pokud jde o scifi, tak jakoukoliv dobrou military scifi, alien invasion, občas post apo a cyberpunk... mám radši scifi a nejsem tak vybíravý, ale nesmí to být prostě slátanina ala starcraft

• TheGGG

pšššt o AoS se nemluví

• TheGGG

malaz je rozhodně legendární... nikdo nic nepřechvaluje, asi jsi to holt nepobral na všech úrovních. Ty super top vysoké recenze nejsou bez důvodu.

FR jsem četl knihy a byla to sranda, ale ty hry jako baldurs gate jsem nikdy nehrál, moc starý a ošklivý na mě.

Wheel hodně dobrý, ale časem trochu IMAO pokles kvality

já jsem spíš scifi guy, ale tydle série jsem si užil

• Derp_1337

No já bych to s vychvalováním Malazské Knihy Padlých nepřeháněl. Zas až tak dobré to není, spousta lidí to přehnaně vychvaluje.

Ale jinak Forgotten Realms a Wheel of Time jsou super série, které rozhodně doporučuji. Čtení je super a navíc se Forgotten Realms inspirovala spousta herních hitů: Baldur's Gate, Neverwinter Nights, Icewind Dale, atd.

A k Wheel of time stačí dodat, že to napsal autor Conana.

• TheGGG

není... nebudu ani tahat lotra, malaz nebo got... ale warcraft nešahá po kotníky ani warhammeru, forgotten realms, wheel of time, witcher atd.

ba dokonce nemá ani na dragon age a další univerza vytvořená čistě pro hry

• TheGGG

souhlas, to by bylo dobré a ani ty by to v rámci politické korektnosti nemuseli tak kazit jako witchera, protože malaz je dost multikulti a rozhodně to zde nijak neškodí... quick ben pořád moje top postava

• TheGGG

no konečně to někdo pochopil

• species

a muzes mi to vysvetlit?

• ravux

Nepochopil, nevadi.

• Derp_1337

"naštěstí existuje spousta kvalitní fantasy a scifi, nejen pokud jde o knihy"

A co je podle tebe to kvalitní scifi nebo fantasy?

Ad k Warcraftu: Jo, svět Warcraft je bohužel taková sluníčková omalovánka zaměřená na mainstream: spousta casual čtenářů to má rádo, ale hardcore fanoušci fantasy to
    nemusí.

• species

coze? co ma co delat IBM s mmo? Ze ty nic moc ceski?

• S tím starým warhammerem jo, ten je parádní a temnej jak má být, ale Age of Sigmar je jen jiná květinková a barevňoučká pohádka připomínající WoW. ☹

• Nejlepsi byl stejne Ragnarok

• ravux

Literally kazda, jo? Ze ty work pro IBM, abys nastartoval svou future? 

• Ohledně té fantasy. V koutku duše stále chovám naději, že někdo seriozně zpracuje svět Stevena Eriksona a jeho Malazké kroniky. Ale obávám se, že k tomu nedojde

• Zaho
    Však je to logické. Vše od blizzardu je špatné a každý kdo to nevidí nemá vkus a je ovce.
  • Docik

To že se tobě warcraft universum nelíbí, neznamená, že není mezi top seriozními fiktivními universi ;)

• TheGGG

nah naštěstí existuje spousta kvalitní fantasy a scifi, nejen pokud jde o knihy, ale i pokud jde o hry... to prostě jen blizzard neumí udělat seriozní univerzum, což je částečně problém jejich nízké představivosti  a částečně problém jejich designerů a návrhářů a lidí co stojí za těmi karikaturními postavami...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit