Přejít na výpis diskuzí
Walking Dead se blíží k finále, čtvrtá epizoda volá
2.10.2012 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
Jo, Book of Eli bylo dost natvrdlý a neoriginální, ale scénáře ke hrám většinou nepotřebujou bejt nějak extra důmyslný a přestože WD mě zatim v herním zpracování uchvátilo, tak kdyby byl stejnej scénář použitej v seriálu, tak to asi hned vypínám. Protože koukat se na film/seriál a hrát hru je prostě něco jinýho. Teda alespoň pro mě.
-
Death X Dead pane Poláček *3*
-
Kriste, RIP Walking Dead (Chodící smrt, O RLY Poláček? Naspäť na základnú školu!)
Book of Eli bola strašne hlúpa zlátanina, ak ten majster písal scenár, tak to bude teda debakel -
No jen doufám, že jiný scénarista udrží kvalitu předchozích epizod.
-
Datum vydání: říjen....
-
Helmute jsi to ty? To už tě pustili?
-
ano, seš úchyl...!
-
ja bych to klidně udělal ale potřeboval bych dostat texty ven anglicky rozumím plynně ale texty prostě z těch her nedostanu
-
Hodně roztomilá je...ale sexy? Možná jsi se správně diagnostikoval :)
-
možná jsem úchyl...ale také vám Clementine přišla tak strašně sexy? :D
-
Strašně mě mrzí, že se přeložila do ČJ jen jedna epizoda. K této hře jsem se dostal náhodou a zamiloval jsem si jí. Bohužel druhou epizodu hrát nehodlám, protože bez češtiny si to prostě neužiju...
-
Oh maaaaaaaaaaan.
I f*cking love this f*cking game.
Už se těším jak to dopadne a jaká bude druhá sezóna (mám pocit, že jsem kdesi četl, že vývojáři něco takového naznačovali).
Doufám, že tam bude Clem už starší s tím, že vývojáři se podívají, jaké rozhodnutí dělali nejčastěji lidi (samozřejmě jen ty, které ovlivnily Clem) a podle toho ji tak nějak utvoří osobnost.