Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    Klidně byste mohli udělat triko s tou včera tolik diskutovanou hrdinkou z Resident Evil *1*
    Do dneška často nosim tohle triko Mafia 2 http://www.el33tonline.com/images/cache/13724.jpg a musím pochválit výrobce, protože i po dvou a půl letech častého nošení a praní obrázek parádně drží.
  • risa2000
    Omylem jsem volil ježíše, když jsem si jen chtěl zvětšit náhled. Škoda, že se nějak nezapojil Lukáš (nebo teda doufám, že se nezapojil *4*). Původně mi to přišlo jako dobrý nápad, ale když vidím ty motivy, tak to jde zcela mimo mne, přestože bych si dovedl představit spoustu (= více než tři) herních triček, která by se mi líbila. Škoda.
  • Ten Ježíš to je teda velkej omyl
    • Náhodou ten Ježíš je docela povedený vtípek a má to i myšlenku(IDDQD - nesmrtelnost). Ale na tričko bych si to nedal. Babka by mě proklela a spousta lidí by se na mě dívala buď zle, nebo by si mysleli, že jsem pánbičkář, protože by vtip nepochopili.
    • si to jen nepochopal vid? IDDQD - Doom - nesmrtelnost
      • N7N7
        Souhlasím s Miseriusem. Míchat hry a náboženství a pak to nosit na tričku mi připadá poněkud neštastné. Nesmrtelná je pouze lidská hloupost.
        • Jo no, radši bych pod to dal naše "troTly" *7*
      • Mart9
        připadá mi, že to pochopí tak jeden člověk z deseti no. Je to spíš pro fajnšmekry, než abych v tom vylezl ven.
        • Vrook
          Nevim no jestli je to jen pro fajnšmekry. Kdybych měl vybrat lidi ze svýho okolí, co hrajou hry, tak pochybuju, že by se tam našel byť jen jeden, kterej neví, co iddqd znamená.
      • Proc bych to nepochopil? Proste je to nevkusny
        • Vrook
          Mě to přijde z těch, co tam jsou, nejlepší. Vysvětli prosím proč ti to přijde nevkusný. *4*
          • Nosit na třičku ukrizovanyho Jezise s cakancem krve? Pokud v tom nevidis nic spatnyho tak nejsi uplne normalni
            • Vrook
              Takhle, já osobně bych si na sebe nevzal jakýkoliv tričko s herní tématikou a asi bych se styděl. Je mi fuk, co kdo nosí, ale já osobně nenosim oblečení proto, abych tim něco řekl, ale proto, že se mi danej kus líbí. Ale když už, tak přesto, že chovám velkej respekt k náboženství, tak by mi tahle kombinace nějak nevkusná nepřišla. Rozhodně né v 21. století.
            • Me to proste prijde ubohy, ze bych se na vysoky skole ukazal s trickem a na prsech mit ukrizovanyho Jezise a cheat z starý hry tak bych se sam za sebe stydel
            • Vrook
              Pokud to bereš jako zneuctění křesťanskýho symbolu, tak si myslim, že ty se dneska zneužívaj mnohem nevkusnějším způsobem. A pokdu nejsi vyloženě věřící praktikující křesťan (pokud ano, tak to chápu a respektuju), tak nevidim důvod proč by ti to mělo konkrétně v kulturním prostředí 21. století vadit.
  • Lukyz
    Já "žeru hry" *14* Ale ten ježíš je fakt moc *1*
  • shmeck
    moralisti, kde jste?
  • křestanské symboli nebrat!!!!!!
    • Vrook
      http://i.imgur.com/Vt1WZr3.png to si ty ne? *11*
      • nejsem . a nejsem ani ateista sem zen budhista *5*
  • Inquisitor
    Chernobyl vede
  • proc cakat, stiahnite a chodte do tam kde robia potlace a mate hned.

jezisek mi uz ziza spoza okna ;)
  • Pekné, žeru hry je pekne spracované a Jesus je proste božský :D. Ale chcelo by to dať aj iné farebné varianty, prípadne skúsiť niečo podobné ako s Doomom aj s inými peckami (MGS!?). Každopádne vážim, je to sranda :).
  • Za mě ten iddqd ježíš

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit