Přejít na výpis diskuzí
War Thunder představuje update 1.39 se spoustou novinek
15.4.2014 | Aleš Smutný
105 příspěvků
-
Stalo se to jenom mě? Nebo se nějak pozměnila optimalizace? Mám zhruba -10fps
-
To je zase diskuze, jak do WT přejdou všichni z WoTka... Není to jedno ? Osobně budu radši když se to obejde bez nervních pubert'áků, d*mentních rusáků a spamujících poláků. Radši at' je to v tancích 2., ale s lepší komunitou.
-
-
ti už tam samozřejmě dávno jsou
-
-
tvl 5gb patch a přidali jen pár letadel jednu mapu a nějaké drobnosti, proboha vždyť celý původní WT mel 8gb. Tak to asi půjde pryč no :( a přitom to bylo docela fajn a odreagování sem tam jednu dvě bitvy po práci :(
-
-
je tam asi nejakej malware
-
ty soubory se ale prepisuji ted jsem se dival a slozka ma 8.17gb
-
-
Aha ok v tom případě ok. :)
-
-
V tom pripade to prave moc OK neni, ukazuje to na neschopnost autoru udelat rozdilovej patch. Coz je o to uzasnejsi, jakou rychlosti se to spouste lidem stahovalo. V realu by to mohlo hodit mozna 300, mozna 500MB zmen ...
-
-
Ty jsi taky nějaký rozdílový... Jestliže překopávají i nějaké staré soubory, tak to asi těžko uděláš jen formou malého patche...
-
-
Aha, dment samozrejme netusi co je to diff, ze, natoz aby tusil, ze se tak zcela bezne vyrabeji patche na naprosto vsechno. To co se stahovalo byla kompletni hra, ale oni rozhodne nepredelavali vse. Natoz aby to predelavali tak, ze se nevyplati poslat diff.
Vis mr dmnt, mam tu asi tak 1/4 roku 15timinutovych zaloh cca 2TB dat ... a zabira to ... chmm .. nejakcych 30TB. ... divny co ... to tvuj slepici mozek nedokaze pochopit. Kdybych to mel delat jako oni, tak na to potrebuju asi tak 10PB ... -
Skoda, ze jsi tak tupy a nechapes co je rozdil. Kdyz budu mit deset veci a budu z nich chtit udelat osm, tak vsech deset vyhodim a koupim osm novych? *8*
-
Hoši klídek, já jsem tím nechtěl vyvolat nějakou nenávistnou diskusi. Prostě stahuje se 5 GB a chápu že se musí stahovat celé soubory po úpravě proto je patch tak velky a fin velikost instalace naroste jen trochu.
-
-
-
-
-
LoL. Takže ten patch je tak nepřekonatelný problém?
-
-
LoLuj si kolik chceš a hlavně klídek. :)
-
-
Neboj, já jsem kliďas :-) Jen mě vůbec nenapadlo, že to sčítáš.
-
-
V pohodě, jenom nejsem moc sběhlý, prostě vidím cca 5 gb patch a říkám si že je to jakésik divné no. Dneska má každá blbost 40gb a kdo má furt kupovat nový HDD :D Kde jsou ty časy kdy si hra vzala 80 mb a byl klid a hratelnost stokrát lepší. :D
-
-
2Krokodýl: Jeste lepsi jsou takovy, ktery si reknou o 2x vic nez potrebujou ... trebas takovy TESo ... takze pak resis, jak na tom 120GB SSD vyrobis 70GB mista ... kdyz ta hra realne potrebuje 30, ale jinak ji nenainstalujes.
-
Přesně tak. Dneska spíš platí, že čím víc místa na hadru hra potřebuje = tím větší blbost to je. Viz. takový Battlefield4, který zabírá cca 30gb a přitom je to fušérská jednohubka.
-
-
-
-
-
-
Ty tanky slibují snad už dva roky *1* nechci jak vědět jak dlouho budem čekat na lodě. Očividně já WT už nehraji... komunita a hra se dost změnily už to není ono.
-
-
Pokud je mi znamo, tak nikdy nerekli kdy to bude - tedy krom propagace loni na podzim, ktera zcela zjevne smerovala k tomu, ze od "uvedeni ps4" budou moct hrat "vsichni".
-
Jak můžou slibovat skoro dva roky, když hra samotná je dva roky. O tancích se začalo mluvit téměř rok po uvedení hry, navíc je uzavřená beta tanků, která postupně přejde na otevřenou. A narozdíl od WoT, které je stále v betě aspoň WT vyšlo.
-
-
Be be be bebe be be be. *12*
-
-
Názor znázorňující tvou Ynteligenci ...
-
-
-