Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • V tenhle příspěvek jsem doufal a zároveň ne.
  • Nemůžeme chtít všechno... *3*
  • Tak drahý odborníku, doporučuji si pořídit knihy od Pejčocha a pokud je neseženeš tak se alespoň trošku mrkni sem... http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/uvod/panzernet.php tady jsou informace docela přesné...
    Máš tam i informace o určitých tankových (a TD) dělech používaných za druhé světové, s dostřelem, průbojností na danou vzdálenost a přesností s kterou dokázali s tím dělem zasahovat...
    Jen pro informaci 75mm dělo co měl Panther dosahovalo na vzdálenost 2000m průbojnosti 89mm a přesnost střelby byla 92% *1*
  • Skus si něco nejprve zjistit ty... Jagdtiger má z doby druhé světové v případě jednotky Pz.Jäg.Abt.512 potvrzené zničení amerického tanku na vzdálenost přes 4000m, efektivní dostřel Jagdtigera byl 4000m s průbojným střelivem a 8000m s tříštivou municí... Přičemž dokázal prostřelit čelní pancíř jakéhokoliv spojeneckého středního tanku na vzdálenost 3500m.
    A co se přesnosti týče tak třeba Tiger II s 88mm KwK 43L/71 měl na vzdálenost 2500m při střelbě na cíl o rozměrech 2x2,5m přesnost zásahu 78% (ano na cvičišti v boji to bylo 34%).
    Co se jiných pro tebe nepředstavitelných zásahů týče tak je například zaznamenán případ, kdy se v březnu 1945 podařilo Leutenant Beckmannovi z sPz.Jäg.Abt.88 blízko Märzdorfu zničit ruský tank IS-2 na vzdálenost 4600 metrů!
  • Jasně není nás moc, pro nás už to ani není moc o random bojích, ale o CW...
  • Dyt oni neumej udelat ani takovou blbost, jako strelnici, na kterou by sis offline moh vzit libovolnej tank a proste si ho vyzkouset ...

A jejich uzasny bitevni rezimy - specielne obrana/utok ... nechce nikdo hrat, protoze je to jeste 10x vetsi vopruz ... protoze se ti naprosto samozrejme stane, ze utocici strana ma 1/2 tymu TDcek ...

Nebo naprosta kravinka, resitelna lusknutim prostu ... ty si pamatujes jedej kazdej tank a jakej ma tier? Mno ja teda ne ... a kdyz hraju s nekym v cete ... tak bych trebas cekal, ze uvidim jakej tier si vybral abych k tomu vybral neco odpovidajiciho ... pripadne jina kravinka - moznost si nastavit "narodnost" v profilu => nekde u jmena bys mel vlajecku => vim jestli stebou mam mluvit po psonsky (a nadat ti do kurew ;D) ...

Mno mozna se za 10 let dockame toho, ze kdyz pobezi nakej event, tak nebude treba posilat mail se screenama a na odmeny se nebude cekat 1/2 roku ... a mozna se za 15 let dockeme toho, ze event nebude jen 5tinasobek xp ... nebo sleva na slot v garazi ...
  • Zadrak@tiscali.cz: Chápu, ovšem takovýhle lidí je ve WoT komunitě tak 10% a ano ti nepřejdou, alespoň ne v dohledné době.
  • 1) Pokud to hraji pro zábavu tak se jen zahráním první vítězné docela slušně postupem času expí a desítky se objevují tak nějak samy od sebe.
    2) Deset desítek je v klanu co má území a o další bojuje skoro nutnost... přijít o dvě desítky za den není žádný problém boje kdy se klany snaží vymlátit desítky protivníka a sebrat mu území jsou běžné... třeba k nám do klanu se s méně jak čtyřma desítkama nedostaneš...
    3) Online hraní je v první řadě o komunitě, pokud hraji solo tak je to jen o tom jak se bavím já sám a skončit je snadné, když jsem v dobré partě lidí tak se už končí hůř...

PS: budeš se divit, ale kupodivu člověk co má všechny desítky v garáži (nebo ty co chtěl mít nahrané) a nemá klan který ho nutí každý den jít na CW nehraje už tolik co dřív... proč taky, má vše naexpené a hraním randomu se člověk občas spíš naštve než pobaví...
  • "přecházet na jiné tanky se prostě už nevyplatí... všichni pracujeme a nemáme tolik času, aby jsme zase vše hráli od začátku."

lol ... ty by ses mel jit lecit, a ty vsichni ostatni taky ... normalni lidi totiz gamsku hrajou proto, aby se pobavili a ne proto, aby meli v garazi 10 desitek ... znam osobne lidi, kteri maji v garazi vsechny tanky ve wotku ... a stejne hrajou uz davno jen semo tamo, protoze to uz davno neni zabavny ani trochu.
  • To je ale přesně to co jsem říkal... Mít 6k bitev tak taky přejdu. Problém je v tom, že já mám skoro 20k bitev a to jsem slabší průměr u nás v klanu... máme tam lidi s více jak 30k bitev a všemi desítkami co jsou ve hře v garáži... a my prostě už přecházet nebudeme... a co znám lidi s podobným stavem bitev (a že jich znám dost) tak přecházet nebude ani jeden, právě proto, že už toho je naježděno tolik, ve hře máme každej naházeno několik tisíc Kč a přecházet na jiné tanky se prostě už nevyplatí... všichni pracujeme a nemáme tolik času, aby jsme zase vše hráli od začátku...
  • Baví tě letadla, já ti to neberu. Mě letadla nenadchla, vyzkoušel jsem, ale nic moc mi to neříká... prostě dávám přednost tankům... kdybych měl 17k bitev když vyjdou tanky u WT tak bych možná o tom taky uvažoval, ale já jsem už přeci jen někde jinde...
    Snad uznáš, že když v době když se objeví tanky ve WT budu mít ve WoT naježděno kolem 25k bitev, přes dvacet desítek v garáži a ve hře investováno x tisíc korun tak přecházet na další tanky je hloupost (opět bez ohledu na to, že budou lepší), a to nemluvím o času co to sežralo... prostě to už je výhodnější úplně s tanky skončit a začít se věnovat něčemu zcela jinému...
  • *1* *1* Tak tenhle je dobrej... *1*
  • samozrejme mluvim o HB,,,,jinej mod ani nelitam *1*
  • este bych rad dodal ze sem k WT pristupoval ze zacatku trochu s rezervou,,,,,ale byl sem mile prekvapen,,,,,,u me maj bod uz jen za to ze se nemůže stat takova pic.ovina jako ve WoT ze sem v tymu kde je nemeckej ruskej i cinskej tank a mele se to dohromady to spolu na mape typu ted nevim jak se menuje ale je to ta novejsi tusim naka reka bo co,,,proste udoli v koreji,,,to sou prece takovy blbosti ze to clovek se zajmem o historii a starsi 25let nemůže hrat,,,bo to proste nejde *16* ,,,,ale ve WT se nic takového nedeje,,,tam se litaj strany nemci proti rusum atd,,,,a to povazuju za velmi dobrej pristup a drzim jim palce at todle dotahnou do konce *1*
  • Ale prosim vas vy nedonosenci.

Wargaming / Gajim to je uplne jedno. Oba su uplne te same zmrdaciny.
    F2P system uplne rovnaky. Zaplat premium alebo grinduj do zblbnutia.
    Miesto opravovania zasadnych systemovych problemov a hernych mechanik radsej pridavat nove letadelka aby ludia kupovali.

Oba si mozu podat ruky.
    A idete sa tu zozrat navzajom, jak keby jeden bol lepsi od druheho.
  • JJ presne ty orli ziskate tak jak tak,,,,,ale on za kadyho kdo se prihlasi přes ten link dostane bonus navíc,,,,,,,,,jen at si lita ptacek *1*
  • at zije Wt,,,, *1* myslim ze todle se jim povedlo,,,,nadherna hra která ma obrovskej potencial,,,jestli ho vyuziji bo ho zakopou se este uvidi ale uz ted si myslim ze je vydet ze se kluci snazi,,,,,,,co me fakt bere je ze konecne nekoho napadlo prodat trochu reality do tech bitev,,,,,,,tendle trend kdy vyvoj her urcuji 15ti leti hraci me dost sere bo to pak je sama arkada *16* ,,,,,,,drzim jim palce *1* sam sem hral WoT a to docela dlouhou dobu pak sem prestal,,,,po naky době zas nainstaloval/to sem uz jel Wt/a se smíchem ve tvari sem to zas smazal po 3 dnech,,,,,proste u WT mam pocit reality ale u WoT??,,,,,,wargaming by mel uvolnit místo,,,pomalu v tichosti vypnout servry,,,a uz nikdy nevyslovit,,,WoT,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,HIGH IN THE SKY,,,,,,,,, *1*
  • navíc by těch 50 orlů získal tak či tak *3*
  • on keca,,,pozor!!ty kredity dostane on za to ze se prihlasite přes ten link,,,,,ser.te na nej:c)) *1*
  • Pro ty z vas, co WT jeste nehrajou a chteli by zacit - s timhle odkazem pro registraci ziskate +50 GE (premiova mena) do zacatku http://warthunder.com/en/registration?r=userinvite_2603447 , coz se v kombinaci s odmenou za tutorial hodi na koupi premium uctu nebo nejakych zakladnich prem. letadel. A jestli se ptate co z toho mam ja, tak je to mensi odmena v regulerni mene hry (SL) a to jen kdyz se prehoupnete pres urcitej level:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit