Přejít na výpis diskuzí
War Z opět nahackováno, servery jsou vypnuté
2.4.2013 | Aleš Smutný
50 příspěvků
-
chlapeček zřejmě ve školní IT učebně zapnul všechny PC a rozjel klikání plusů a minusů
-
Ou, mě odpovídá pořád někdo, naštěstí tato diskuze je plná tobě podobných asociálních hlupáčků co nemaj nic jinýho na práci než buze*ovat ostatní přispěvatele. A ehm, jedinej kdo tu použil urážku typu "tvoje máma..." byls ty, tak to hold dopadá když umíš psát, ale neumíš číst.
-
To je jiná věc, 1) mraky uživatelů ( děcka, staříci, ženský a maminky ) nemaj tucha o nějakym bezpečným chování na internetu obecně. Používají jedno a to samy heslo email a login všude...( email, facbook, finanční učty) klikají na kdejaký ptákoviny, trial antivir 3 roky propadlý atd.
2) snadno naletí kdejakymu banneru, emailu nebo prodavači nádobí.
A pokud se tohle všechno sejde je dotyčny vystaven solidnímu risku, ale pokud se k tomu přidá i absolutní nedbalost provozovatele čehokoli ( at už hry, banky nebo i duskuzního fóra) je to katastrofa. -
chudákovi nikdo neodpovídal už nekolik týdnů....tak sem udělal radost *15*
-
Ok berem *1*
-
Myslim, že ne autor, ale programoval Big Rigs: Over the Road Racing a za to mu patří dík celého světa. Koukněte na video výše a poznáte za co ...
-
Lol, proč by stát někomu prodával citlivé údaje, když tyto údaje poskytuje tísíce čechů při hledání práce. Kdekoli si někde uděláte online životopis, nebo pošlete někam životopis, dáváte zdarma své údaje komukoli k dispozici. Stačí, aby si je prostě vzal. *3*
-
jsi ještě větší tragéd než on ;) kdybys na něho nereagoval, máme tu jeden příspěvek. ty jsi zareagoval a máme celou diskuzi zasranou... gratuluji právě jsi skočil na lep trollovi tohle byl jeho cíl *13*
-
Naivo ... stat TVOJE data (a data o nas vsech) uz davno prodava zpratelenym firmam ... viz posta, viz vsemozny registry ... tohle vsechno by mel kdyz uz provozovat primo stat - naco ty urady mame, ze ... ale oni si na to najmou firmu, zaplati ji miliardy a jako bonus ji daj ty data.
-
DARK side VS LIGHT side. btw co to má být s těma like and dislike?!:PPP
-
Stejně tak jako tym odpovědný za zabezpečení celého systému. Sice se nejedná o státní instituci ale svym způsobem shromažďuje elektronicky otisky uživatelů které mohou byt zneužity k jiným útokům přímo na uživatele .
Být to bankovní instituce/státní správa nebo armáda, tak už tam všichni visí. Tohle svědčí o absolutní amatérismu studia nebo neochota distributora ( či někoho kdo drží peníze ) vynaložit prostředky na zabezpečení. -
jo ... mohli by sedět v cele hned vedle tvůrců WarZ kteří by tam měli být za ten podvod co vydávají za hru
-
Ano, krást osobní informace uživatelů kvůli tomu, že nějaká hra je odpad, to je hodno potlesku. Bravo milý Watsone!
-
Ano, krást osobní informace uživatelů kvůli tomu, že nějaká hra je odpad, to je hodno potlesku. Bravo milý Watsone!
EDIT: A dost! Když už něco dělám, tak to dotáhnu do konce. A ne, že mi v mobilní verzi 50 % příspěvků půjde někam úplně do řiti. Jednou klikám na reagovat, vidím příspěvek na kterej reaguju ve správným políčku, tak se to má jako reakce taky poslat. Fakt s tímhlě mě Games točí *10* -
Hej já se nenechal vůbec vyprovokovat, jen sem si chtěl s wannabe trollem trošku zaspášovat a přestalo mě to bavit, toť vše.
PS.
a doufám že tvoje nejlepší urážky nejsou typu: "Tvoje máma je.... " V tom případě bych se asi opravdu rozbrečel. -
On je autor......wow *8*
-
Teplouši se tady hádají páráda :D
-
Kdybys byl trošičku inteligentnější tak se nenechal vyprovokovat.Ale jestli máš dobrej pocit z toho že se člověk rozhodne toho nechat dřív než ty protože mu dojde jak stupidní to je tak Gratuluju,užíj si svou chvilku slávy a jdi spát,nebudu dětem krást jejich požitek.
-
Ano, hra od Titova, tvůrce legendární hry Big Rigs! Jedna z nejlepších her, co jsem kdy hrál, aboslutní mistrovské dílo...
http://www.youtube.com/watch?v=rikTiT2OwqQ -
Došly nám argumenty? To se hold stává že takový malí fakani jako ty neobstojí ve žádném slovním souboji (a to jsem kvůli tobě používal ty nejprimitivnější urážky, aby ses hned nerozbrečel).