Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jo tak, tak to jsem to špatně pochopil : )
  • Cosi
    To mohl být skvělý nápad, zjištění že orci nejsou tupé stvoření ve světě Warcraft 1 a 2. A nevydat to když už to mělo dabing a chtělo do dovyladit chybky. Jo jo je to škoda.
  • Já to myslel tak, že bych si rád zahrál tuhle hru s Thrallem. *1* Adventuru Ve stínu havrana pořád mám tady na disku takže neni problém si ji znovu nainstalovat ale na Win 7 už to asi nepude.
  • Amylee.Anderson
    Me gusta!
  • Spades
    jj - tato grafika (kdyby mela trosku prikucene rozliseni tou pocitacovou animaci, ale 2D) je daleko lepsi, jak ty hnusy co maj ty novejsi poslove smrti a dalsi takove radoby adventury...

Klasicke adventury byly vzdycky nejlepsi...
  • Nádhera, stará dobrá adventura *5*
  • Si ještě pamatuju jak o tom kdysi snad před deseti lety psali ve Score že to nevyjde, už tenkrát mi to přišlo líto. Myslím že udělali chybu že to takhle zapinkali.
  • Ono se to těžko shání. Snad se nikdo nebude zlobit, když napíšu, že je hra lehce dohledatelná na ulož to.
  • Ve stinu havrana jsem nedávno hrál :) Pořád to má své kouzlo a Lábusův dabing super. Přijemná poetická adventura.
  • Chápu. Běž si pustit to své CoDko a neotravuj.
  • Ve Stínu Havrana XD
    Ta hra mi přišla s Two Worlds 2
    ALe nějak se mi nechce nainstalovat hned se to sekne asi to nejde na Windows 7.
  • Mějte mě za blbce, ingoranta nebo nevím co, ale podlě mě ani sebelepší 3d grafika s nejlepšími shadery a DX50 nepřekoná starou dobrou, poctivně ručně kreslenou a animovanou 2d grafiku. *4* Dneska už se s tím asi nikomu nechce kreslit
  • http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=330&a_aid=cinemax

Můžeš koupit, pokud bude pořád nedostupná a nebude na skladu, tak pak jedině dát Ve stínu havrana do vyhledávání na seznamu a je to 8. odkaz, funkční linky na rapid, dal bych to sem, ale za warez bych asi od moderátora pochvalu nedostal.
  • Hned jsem si vzpomněl na adventuru "Ve stínu havrana". Opravdu rád bych si tuhle hru zahrál.
  • vypadá to velmi dobře, toužím si to zahrát :) mohli to k jejich výročí vzniku vydat jako freeware aspon to co bylo :D
  • Je to Thrall ne Thraal.
  • kostejnesmrtelny
    Tak to abys šel...evidentně nejsi tam, kam jsi chtěl. *6*
  • hanba cele redakci tiscali games a novemu sefredaktorovi! tohle jsou podle vas novinky? psat v poledne o hre zrusene v roce 1998 podle videi, ktere jsou na youtube uz sedm let?! to by si netroufla ani ta nejhorsi fanstranka! chybi mi stare tiscali games...
  • KURVA sorry
    ALe todle bych si rád zahrál
    Todle by byla hodně good Adventura
  • ta beta pochadza od jedneho Rusa, ked si ho date najst pod googlom tak Vam vyhodi akurat nieco v zmysle ze Adventures si ceni ako kus vo svojej zbierke PC hier a nehodla ju verejne zdielat..len by ma teda zaujimalo ako sa k tomu sam dostal, ma/mal nejake kontakty na to ruske animacne studio co sa podielalo na Adventures..?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit