Přejít na výpis diskuzí
Warface se představuje atmosférickým válečným trailerem
27.3.2013 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Zkousel jsem betu, invite jsem dostal asi pred tydnem....celkem solidni zabava...ale nechytne to na dlouho, max par her za den
-
Fajn že si si všimol.
Je to propaganda vojny. Preto ich je veľa. Financmajstri nás chystajú na našu budúcnosť, aby sme neboli zaskočení a v pokoji to prijali. -
Veľmi dobrý trailer. Presne ukazuje ako sa propaguje vojna. A najzaujímavejšia je posledná veta, odporúčam sa nad ňou vážne zamyslieť.
-
Není těch "válečných her" v poslední době nějak moc? Bylo by fajn, kdyby se je někdo pokusil vypsat, protože mě se to fakt zdá divný.
-
nó to asi ne no
-
me to taky pripada, jak battlefield na 100. zpusob... radoby volnost, ale neni to ono.
-
vzdyt takhle ta hra nevypada..lol..
-
Na střílečky moc nejsem ale tohle mě opravdu nadchlo. Počítač vám v co-op misích dává opravdu zabrat, hlavně když nemáte vyvážený tým. Multiplayer je svižný a zábavný. F2P model přívětivý. Za sebe mohu jen doporučit.
-
Tak dneska jsem dostal invite a prozatim jsem stihl dve kooperační hry a jeden deatmatch.Tan coop mně celkem bavil a deatmatch je takměř cod style takze si fanousky a odpurce jiste najde.
-
super... tak uz by mi mohli poslat invite.....