Přejít na výpis diskuzí
Wargaming nabízí soundtrack World of Tanks ke stažení zdarma
3.3.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
Soundtrack je zdarma, ale kazdej hudebni nastroj v nem si musis zaplatit. *5*
-
Možná právě proto. Jejich historická přesnost je na úrovni Hvězdných válek :-)
-
Haters gonna hate..
-
Co je na tom zvláštního...populární věci mají vždy největší kritiku, protože je hraje nejvíce lidí..
-
Trochu si to pleteš ty hardcore internetový aktivisto. Wargaming je z Ukrajiny, Gaijin je ruský.
-
Ja jeste obcas ano, jako oddechovku a zadne lagy nepozoruju (schvalne jsem to po skoro roce znovu instaloval kdyz jsme se tady minule skrze lagy hadali)
-
Máš pravdu, to jsem si neuvědomil a trochu se stydím za příspěvek, který je hned nad tím tvým, ale i tak trvám na tom že špatná hra to není, ale War Thunder je rozhodně lepší *3*
Ted jen doufejme že Rusové nedobidou celou Ukrajinu a konkureci jejich WOT nezprovodí ze světa *1* -
Zvláštní jedna z nejpopulárnějších onlinovek na světě kterou hrajou desítky milionů lidí ale přesto tady tu hru 95% lidí kritizuje. Sice už to taky nějakou dobu nehraju ale přišlo mi že to není špatná hra a s lagy jsem nikdy problém neměl.
Hlavně mám pocit že je to další z těch věcí na které se nadává jen proto že jsou populární -
Já osobně s touto hrou skončil a hodlám bojkotovat vše ruské. Vždy jsem vědě, že jsou to kurvy, ale co teď předvedli na Ukrajině je vrchol.
Jinak všem doporučuji War Thunder od ukrajinských vývojářů, která je nesrovnatelně lepší. -
Tolik hatu na hru, to se vidi skoro jen u CoD. *1* Zas tak tragicka ta hra prece neni, jinak by to dozajista nehralo tolik lidi.
Samozrejme, ze na tom ma podil skutecnost, ze zatim ta hra nema v podstate zadnou konkurenci (coz se brzo zmeni), ale i tak to zas tak spatna hra neni.
Horsi je spis pristup samotnych tvurcu, kdy porad pridavaji nove tanky a mapy, misto aby plnili to co naslibovali a cim dal horsi balance, zejmena od te doby, co se po virtualnich bojistich zacali prohanet fantasy tanky. -
Laguje to pravidelne, dycky kdyz neco vylepsej ... a prijdou s nejakou "superduper" technologii. Sak v bete to "vyresili" zkracenim dohledu ... a uz ho nikdy nevratili zpet.
-
Hele, ja to na disku porad mam ... jdu se cas od casu (tak 2x doroka) podivat, co "uzasnyho" zas pridali ... a dycinky zjistim, ze je to jeste horsi, nez kdy bylo ... ;D
Jen se obavam, ze gajin to taky pekne zmrvi ... -
To je skvělé, že dají soundtrack zdarma ke hře, co je zdarma *7*
-
Nechápu, jak tuto blbost vůbec mohl někdo hrát a to jsem velký fanda do tanků...
-
jooooo, na to sem cekal...konec ironie
-
Taky ne - už to nehraju
-
No už to nějaký pátek nehraji, naposled tuším někdy na podzim, ale už tenkrát mě po jakýmsi patchi začali zlobit lagy. Ale důvod proč jsem to nalonec přestal hrát byl jiný *3*
-
JJ pravda lag zničehonic přijde stejně tak odejde ale většinou odejdu i já protože mě mezitím zabijou.
-
No tak mně to laguje za poslední dva měsíce poměrně pravidelně. A jak lag zničehonic přijde stejně tak odejde.
-
Za ty roky co jsem hral si nepamatuju jedinej problem s lagem