Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tajně doufám, že to nebude propadák, ale jsem asi naivní
  • Omyl, obraz aj zvuk je z dvojky. Osobne som ovela viac hraval jednotku, pretoze v dvojke neboli dobre vybalancovane vesmirne tvory.

Ja som len velmi zvedavy, ci to spravia na sposob WOT a vobec to strategia nebude. Pochybujem ze spravia jednoduchu hru ktoru si raz kupis a hotovo, to by nebol WG...

Zatial ukazuju grafiku, tak by to mohlo vyzerat skor ako "Fractured Space" ... vygooglite si alfa gameplay *2*
  • Ne, nemá.
  • TheLordoftheNonsense
    Jestli tenhle relikt zas potentočkujou, zavolám kardinála i s inkvizicí.
  • Hmm Frosty... nulová inteligence, malá úroveň kreativity, vysoká hladina kňourání. Ne, díky.
  • mmmm wargaming...nulová fyzika, low res a prémiová munice? ne díky *1*
  • Schopne? Mysles tak jako ze vsehoshopne, to jiste, ale jinak naprosto neschopne.

Hele, dyt nezvladaj ani kopie svy vlastni tvorby, tak jak by mohli zvladat neco zcela jinyho ...
  • frý to pej si myslel
  • Jack it saj
  • Jack1947
    Frý to plej.
  • XorxoxTalarius
    Jsem zvedav jestli si budou brat inspiraci z jednicky nebo spise dvojky, podle teaseru to vypada ale na jednicku ...
    Kazdopadne mne ale nejvic zajima jestli to bude klasicka singl 4X strategie, nebo nejaky sileny MMO paskvil
  • tak si doplň informace:

http://www.metacritic.com/game/pc/massive-assault
  • a to ma bejt taky free to play? jen to ne...
  • Blue.Shark
    Blesk z čistého nebe! Paráda! Teď ještě s napětím očekávám nějakou zprávu o Total Annihilation.
  • Zažil jsem už tolik ohlášených návratů legendárních her, které nakonec nenaplnily očekávání, že mě to oznámení nechává úplně chladným.
  • I když to pohnojí, tak se nic nestane, pro HC jsou tu letitý Space Empires V a pro casual teď vyšly Galactic Civilizations 3
  • A já myslel že už se toho nedožiju....lepší zprávu si neumím představit:) teď se jen modlit aby to nepodělali a udělali to co říkaj - tzn. ponechat staré mechaniky a modernizovat UI a grafiku...držím palce:)
  • právě jsem se udělal.. tohle má mé prachy jisté :)
  • Kr.Pa
    No jo, na seznamu strategii mají jen ty nejlepší kusy, co v herní branži vytvořili.
  • Fanoušci jásat ještě nemusí. Wargaming.net je sice bohaté a schopné, ale má za sebou jen World of ..., F2P multiplayerové hry. To pro 4X strategii nic neznamená.
    Bojím se, že jen chtějí vyždímat značku. Zjednoduší herní mechaniky, aby je zvládli všechny dětí a zprzní to mikrotransakcemi. Už jsme to viděli mnohokrát.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit