Přejít na výpis diskuzí
Wargaming.net chystají předělávku kultovní strategie Master of Orion
9.6.2015 | Aleš Smutný
23 příspěvků
-
Zažil jsem už tolik ohlášených návratů legendárních her, které nakonec nenaplnily očekávání, že mě to oznámení nechává úplně chladným.
-
I když to pohnojí, tak se nic nestane, pro HC jsou tu letitý Space Empires V a pro casual teď vyšly Galactic Civilizations 3
-
Jsem zvedav jestli si budou brat inspiraci z jednicky nebo spise dvojky, podle teaseru to vypada ale na jednicku ...
Kazdopadne mne ale nejvic zajima jestli to bude klasicka singl 4X strategie, nebo nejaky sileny MMO paskvil -
-
Omyl, obraz aj zvuk je z dvojky. Osobne som ovela viac hraval jednotku, pretoze v dvojke neboli dobre vybalancovane vesmirne tvory.
Ja som len velmi zvedavy, ci to spravia na sposob WOT a vobec to strategia nebude. Pochybujem ze spravia jednoduchu hru ktoru si raz kupis a hotovo, to by nebol WG...
Zatial ukazuju grafiku, tak by to mohlo vyzerat skor ako "Fractured Space" ... vygooglite si alfa gameplay *2*
-
-
Frý to plej.
-
-
frý to pej si myslel
-
Jack it saj
-
-
mmmm wargaming...nulová fyzika, low res a prémiová munice? ne díky *1*
-
-
Hmm Frosty... nulová inteligence, malá úroveň kreativity, vysoká hladina kňourání. Ne, díky.
-
-
Můj bože, at to nepodělají, prosím moc prosím
-
No jo, na seznamu strategii mají jen ty nejlepší kusy, co v herní branži vytvořili.
-
právě jsem se udělal.. tohle má mé prachy jisté :)
-
Blesk z čistého nebe! Paráda! Teď ještě s napětím očekávám nějakou zprávu o Total Annihilation.
-
a to ma bejt taky free to play? jen to ne...
-
-
Ne, nemá.
-