Warhammer 40,000: Dawn of War se vrací v definitivní edici. Hromada vylepšení, expanze i podpora modifikací součástí
-
Na Dawn of War sa mi velmi pacili perzistentne zakladne na dobytych uzemiach. Aj som si to chcel zase zahrat, ale vyzeralo to uz fakt hnusne, takze sa celkom tesim.
-
-
Ošklivě no...když to miluješ není co řešit a na moderních monitorech musí stejně nastavit full 3d kameru aby mohl rozumě odzoomovat aby neměl jednoho panďuláka přes celou obrazovku a ještě upravit rozlišení v texťáku...Dark Crusade a Soulstorm už maj aspoŇ 1920 1080 myslim ale kdo chce víc musí přepisovat
-
-
Jde to nastavit bez modů?
-
-
Tak jsem kecal...ještě se musí dodat něco do DXP2 adresářů
-
-
Jojo, já jsem si říkal, odjakživa jsem na to používal Better Camera Mod.
-
-
Já to mám osobně v těch 1920x1080 a je to v pohodě ale už si nepamatuju jestli jsem to přepisoval nebo ne ale ale to je prkotina než nějaký mody, patche etc.
EDIT: Jinak je to konfigurační soubor ve složce se hrou local.ini, přepíšeš screenheight a screenwidth na to co chceš a můžeš si při zapnutý 3d kameře zoomovat co ti monitor stačí...
-
Já tam žádný mod nemám, pokud staci 1080p teda soulstrom tak stačí snad jen zaplnout plně 3d kameru v options (je ta položka schovaná hodně dole) a šlo by odzumovat nad běžný rámec že už se to dá hrát, jen když člověk oddalí moc tak vidí samozřejmě fog of war ale to nic neni
-
-
Dodatek...co jsem tim chtěl říct je to, že stejnak na to člověk kouká z odzomování jako by hrál Total War takže ty modely jednotek moc neurazí
-
-
-
Sakra. Doufal jsem v 40k Total War. Mobilni blbosti a remastry bych si fakt odpustil.
-
-
Asi je ještě hodně daleko ono naroubovat 40k na ten jejich systém/engine asi nic jednoduchýho neni (AI je stejně tupá jak od Medievalu snad)takže...pokud dělají i na novém engine tak...
-
-
Cena tak 20 euro bude OK...jinak nevim proč bych měl platit plnou pálku za hru co již vlastním a krom Soulstormu jsem koupil vše 2x (DVD verze + steam verze)
-
Člověk si řikal, že oznámí to o čem se v zasvěcených kruzích šušká, tedy 40k Total War ale ty mobilní krávoviny jsou asi důležitější
-
-
Neznám zasvěcené kruhy, ale SW Total War by davalo větší smysl.
-
-
Proč?
-
-
Konkurence Warhammer. Warhammer Fantasy bylo zvednuto z prachu silou Total War z nevědomí do absolutních výšin. Disney by nad touhle investicí mělo vážně uvažovat. Potenciál plnohodnotného nástupce EAW v kombinaci realtime bitev v podání TW se správou planet atd nekonečný. Další Warhammer už nebude mít takovej DMG, jako jiná značka a nabízí se konkurence, kde by se způsobil maximální DMG. Chápej zásah do spotřebitele. SW potřebuje HIT a když se to udělá dobře, udělá se to správně
-
-
-