Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cena tak 20 euro bude OK...jinak nevim proč bych měl platit plnou pálku za hru co již vlastním a krom Soulstormu jsem koupil vše 2x (DVD verze + steam verze)

• Sakra. Doufal jsem v 40k Total War. Mobilni blbosti a remastry bych si fakt odpustil.

• Asi je ještě hodně daleko ono naroubovat 40k na ten jejich systém/engine asi nic jednoduchýho neni (AI je stejně tupá jak od Medievalu snad)takže...pokud dělají i na novém engine tak...

• Jevo83

Na Dawn of War sa mi velmi pacili perzistentne zakladne na dobytych uzemiach. Aj som si to chcel zase zahrat, ale vyzeralo to uz fakt hnusne, takze sa celkom tesim.

• Ošklivě no...když to miluješ není co řešit a na moderních monitorech musí stejně nastavit full 3d kameru aby mohl rozumě odzoomovat aby neměl jednoho panďuláka přes celou obrazovku a ještě upravit rozlišení v texťáku...Dark Crusade a Soulstorm už maj aspoŇ 1920 1080 myslim ale kdo chce víc musí přepisovat

• Jde to nastavit bez modů?

• Tak jsem kecal...ještě se musí dodat něco do DXP2 adresářů

• Jojo, já jsem si říkal, odjakživa jsem na to používal Better Camera Mod.

• Já to mám osobně v těch 1920x1080 a je to v pohodě ale už si nepamatuju jestli jsem to přepisoval nebo ne ale ale to je prkotina než nějaký mody, patche etc.

EDIT: Jinak je to konfigurační soubor ve složce se hrou local.ini, přepíšeš screenheight a screenwidth na to co chceš a můžeš si při zapnutý 3d kameře zoomovat co ti monitor stačí...

• Já tam žádný mod nemám, pokud staci 1080p  teda soulstrom tak stačí snad jen zaplnout plně 3d kameru v options (je ta položka schovaná hodně dole) a šlo by odzumovat nad běžný rámec že už se to dá hrát, jen když člověk oddalí moc tak vidí samozřejmě fog of war ale to  nic neni

• Dodatek...co jsem tim chtěl říct je to, že stejnak na to člověk kouká z odzomování jako by hrál Total War takže ty modely jednotek moc neurazí

• Člověk si řikal, že oznámí to o čem se v zasvěcených kruzích šušká, tedy 40k Total War ale ty mobilní krávoviny jsou asi důležitější

• Thanquol

Neznám zasvěcené kruhy, ale SW Total War by davalo větší smysl. 

• TheGGG

Proč?

• Thanquol

Konkurence Warhammer. Warhammer Fantasy bylo zvednuto z prachu silou Total War z nevědomí do absolutních výšin. Disney by nad touhle investicí mělo vážně uvažovat. Potenciál plnohodnotného nástupce EAW v kombinaci realtime bitev v podání TW se správou planet atd nekonečný.  Další Warhammer už nebude mít takovej DMG, jako jiná značka a nabízí se konkurence, kde by se způsobil maximální DMG. Chápej zásah do spotřebitele. SW potřebuje HIT a když se to udělá dobře, udělá se to správně

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit