Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To snad ani neni diskuze games.cz . I kdyz o lore WH40k vim asi tolik, co pavouk o teorii relativity, moc hezky se to cte a nikdo tu nikomu nenadava :-) Btw nemam prehled, to bude mmorpg, nebo mmo strategie, ci snad fps?
    • wenceslaus
      Z toho, co jsem pochopil to bude na pomezí MMORPG-FPS.
      • Tak to jdu pohledat nějaké fanstránky a studovat lore, ty komentáře tu mě celkem navnadily *4*
      • Veskoslav
        MMOTPS ne? Protože FPS ze světa W40k by mě fakt dostalo:)
        • označení tps se nepoužíva
  • Necroni asi nebudou co? )
    • kto by za nich chcel realne hrat? ked sa hybu ako slimaky(hlemyzde)
      • Já třeba )
      • Veskoslav
        Jedni z nejhorších nepřátel, co peklo vyplivlo, a většinou když se probudí, tak vyhladí vše okolo, ale jo, říkejme jim slimáci.
        • jo, slimaci, rychlostou pohybu.. uz si viem predstavit ako by sa s nimi bojovalo...vsetky ostatne armady by sa na nich vyfakovali a mlatili sa medzi sebou, nez sekat 1 necrona 2minuty
          • wenceslaus
            Pochybuju, že by měli Necron Destroyers takový problém :-) Nebo Tomb Blades. A popravdě nečetl jsem nikde, že by byli tak moc pomalí.
            • skor z prveho Dawn of war, stolnu hru som nehral
            • wenceslaus
              Já taky ne. Ve stolní W40k určitě. Jen jsem si říkal, že třeba myslí něco z knížky nebo tak...
            • jinak maj Ghost Arky, teleportační portály v Monolitech a ty prokletý letadla co je teleportujou přímo na zem, o mobilitu bych se nebál :)
          • Veskoslav
            Nesuď podle sebe. Navíc pokud vím, tak polovina armád Necronů jsou vybaveny teleporty na krátkou vzdálost a takový Stahovač je sice pomalý, ale když se k Tobě už dostane, tak jsi mrtvý. Nemluvně o tom, že vydrží mnohem větší palbu z ručních zbraní než zbroje Elderů či SM.
            • emluvně o tom, že vydrží mnohem větší palbu z ručních zbraní než zbroje Elderů či SM.
              ved presne toto pisem, omnoho viac vydrzia, nikto s nimi nebude chciet bojovat
            • Veskoslav
              Tak oproti elderským jednotkám jsou pomalejší (vlastně jediné, kdo s nima pravidelně X stlatí válčí), ale jak jsem psal výše, polovina jednotek jsou vybaveny transportéry na krátkou vzdálenost, takže to podle mě vyváží.
            • wenceslaus
              Flayed Ones. Ti jsou pomalí? Ve hře se umí teleportovat mezi nepřátele a pobíhají stejně čile, jako třeba pěší Astartes.
            • Veskoslav
              Si teď nevzpomenu na anglický název. Jsou to jednotky Necronů, co své exoskelety obalují hnijicími cáry masa poražených nepřátel.
            • wenceslaus
              Coje to Stahovač?!
      • wenceslaus
        Ehm... Wraithti maj na tohle vlastní názor :-D
        • no doobre, par sa tam turboslimakov najde :))
  • wenceslaus
    Chybí mi tam Warp Spiders, ale ti by se asi implementovali těžce.

No nic. Swooping Hawks taky dobrý. Víííííí! :-D
  • VaZqeZ_EU
    A moji "Tau" zase ostrouhali *13*
    Sakra... "For the greater good" nééé? *16*
    https://www.youtube.com/watch?v=QZml8pHss9g
  • mě se to líbí, jen doufám že přidaj i motorky, když už se budeme pohybovat po té obří mapě
    • slavek.skara
      To já si doufal že si zalítám s Valkyrou nebo Thunderem :)
  • slavek.skara
    https://www.youtube.com/watch?v=4N0D3HBqRqU

Když Space Marina tak Space Marina no :)
  • TheGGG
    Snad tam za nějaký chechtáky pude hrát za obliteratory. To by byla panečku řež. *14*
  • Zayl
    Tak jako Thousand Sons Sorcerer bych si tam i zaběhal... Otázka jak bude přesně ta monetizace.
  • mohli by udelat plne zničitelné prostredí. pokud jste hráli Dawn of war 2 tak víte jak vypadala mapa na konci zápasu, všude zríceniny, krátery a tak. ale to jim tenhle prastarej engine nedovolí, což je škoda
    • wenceslaus
      Porovnáváš neporovnatelné. A ani v DoW 2 to není zas tak interaktivní.
  • No to sem tedy zvědavej. A scout nic? No Dark Millenium mě zaujal tedy tehdá setsakra víc. Graficky stylovej, žádný dětský stehna mariňáku, těch pár videí co vyšlo a obrázky, z toho atmosféra jen sálala. U Astartes měl člověk začínat jako Scout a někdy na Xtym lvlu rozhodovat zda bude Standard Space Marine/Techmarine/Apothecary/Librarian. Standard Space Marine měl možnost hrát všechny role dle svého uvážení - Tactical/Assault/Devastator. A jako epic armor mělo být terminator armour.

Tenhle Eternal Crusade dle videa atmosféra veškerá žádná, graficky a co se týče animací ubohá kopie hry Space Marine. A teď tohle, já nevim jestli Vám to všem dochází ale z tohodle smrdí prachsprostá mmo rubanice, což si nejsem uplně jistej jestli je správný krok. Kor když má vyjít v roce 2015 novej Battlefront, kterej bude co se produkční stránky týče uplně někde jinde. Nu což, historie se opakuje, obávám se že to bude stejnej průzer (cenzura tohodle, to je vtip?)jako Warhammer Age of Reckoning a to netvrdím že byla špatná hra nebo cokoli takového.
    • proboha, jen ne další omalovánky pro děti/přeskinované WoW jako byl Warhammer online a mělo být i Dark Millenium, já chci aby z nepřatel stříkala krev a ne barevné hvězdičky když do nich budu pálit
      • TheGGG
        no 100% brutalita tam nebude. I SM byl dost mírnej. Každopádně takovej chrám Slaaneshe, v plný parádě by potěšil. *14*
        • chrám Slaaneshe v plný parádě by tý hře vykoledoval tak PG50+, mě bude stačit když to bude jak ten Space Marine a bude tam aspoň krev
    • TheGGG
      když né rubanice tak co? Nuda ve stylu WoW?
      • Von asi chtěl volejbal

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit