Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Stačí mi Tau Empire, pak budu šťastnej *14*

Ale jako vůbec by mi nevadila Warhammer hra na principu Planetside 2.
    • Přesně bral bych stejnou hru jako Warhammer 40k: Space Marine na principu jako planetside 2 by bylo fakt mazec.
  • Kym do nevide tak sa radsej netesim. Pretoze MMOckam zo sveta Warhammeru sa moc nedari. Warhammer 40,000: Dark Millennium zrusene, Warhammer: Age of Reckoning bolo MMO s velkym potencialom ale kvolil laxnosti Mythicu je komplet zabite
    • destabilizator
      Nicmene co se RvR tyce to bylo maximalni, ano, spousta veci by se dala poladit, ale vyrubat smetaky Orderu z jejich hlavniho mesta, to bylo proste vitezstvi jako noha... Jak se krcili ve stanovem mestecku a jejich kapo byl v kleci u vas - chacha!
      Kazdopadne svet 40k mam radeji a jako gurman vyse si tajne preju Sisters Of Battle, kterych se urcite dockam driv nez Scythes of Emperor.
  • Imperialní garda už volá *14*
    • Samozřejmě do služby *15*
  • regant
    hodně se mi líbí jak to vyřešili s orkama, kteří jako jediní z uvedených hratelných ras spoléhají na kvantitu a proto díky free ork to play modelu bude orků hromada
  • no dnesni zprávy o w40k sou sice bohaty ale nejak ne moc nadejny, teda aspoň za me. Kdy uz se někdo odvazi udelat třeba klasicky rpg,strategii nebo i akcni hru s poradnym pribehem ? myslim si ze by to tenhle svet klidne snes.
    • Zahraj si 40k: Space Marine... fakt zábavná (aspoň pro mě) a pěkně zpracovaná akční řežba s příběhem. Pro mě možná nejlepší hra z W40k univerza *3* a tady od tiscali "expertů" to nesmyslně dostalo jenom 5, já bych se nebál dát klidně 8 :)
      • no s tou 5 zrovna souhlasim pac to zadnej zazrak nebyl. aspoň pro me
        • Tak pak si dement, protože příběhově singl paráda a MP max. extáze. Pokud to tu dostalo 5/10 tak recenzent musel bejt krypl přes hlavu.
          • destabilizator
            Ne ze bych s 5 uplne souhlasil, ale chapu to. Silne objektivne to nic extra nebylo, jump-pack mi sebrali po par minutach... Ale subjektivne to bylo papo maximalni bit z*rdy zeleny do hlavy Thunder Maulem a MP ve stejnem stylu, proste aaaah... uz jsem se uklidnil.
          • tak když ti staci prumernost tak si posluz, nudnej design a predvidatelnej pribeh. a to ze se dokazes obhajovat jen sprostarnama ukazuje spis na tebe jako na primitiva. a primitivum jak znamo staci malo takze se nedivim ze se ti to libilo
            • cleba bude levnejsi
            • A komu tim prospěješ?
    • Ty komiku, všechno z w40k má pořádný příběh. I Fire Warrior měl solidní příběh.
      • jo tak mi je vyjmenuj kolik jich je? fire warrior vysel v roce kybl
        • http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Games_Workshop_video_games dmnte.
    • Tak strategii máš Dawn of War.
      • to jo ale co mas dal? todle je snad jedina dobra hra (serie) z toho universa
        • akční tu máš Warhammer 40k: Space Marine.
          • no to byla přinejlepším prumerna hra a pribeh teda zadna slava
            • Průměrná, průměrná? To je naprosto geniální MP a příběh je výbornej.
  • Zní to dobře, pokud to tedy bude platební model ala GW2, tak bych to koupil, jenom nemám rád když se tomu říká free to play, proč se tolik bojí tomu říct demo, je to snad nástroj marketingu?
  • Co je imperial legion?
    • ales.smutny
      Dík...Imperial Guard bylo na začátku cesty skrze přehřátý mozek :)
    • Veskoslav
      http://warhammer40k.wikia.com/wiki/Space_Marine_Legions

A jelikož Ultramarine patří pod přímé velení Cisaře a ten reprezentuje Impérium, někdy se říká jednotkám Ultramariňáků či jiným kapitulám Imperiální legie (takto jsou třeba označování v knížkách o 13. trestanecké imperiální) I když stejně tam měla být asi Imperial Guard *1*
    • Lamo.
      • Možná jsem lama ale imperial legion neexistuje...
  • Tushan
    ježiš už vidim jak bude grupa plná smurfů vlků a BA. terminator tank, devastator range dps, apothecary heal............. no fuj jdu blejt snad se něčeho takového nedočkám
    • Taky bych rád hrál za Space Wolfs ale proč? Rád si zkusim jinou kapitulu případně rovnou kacíře nebo tyranidi.. Po případě zapnu waaaaaagh mod a budu orkovat :D
      • Tushan
        ja to myslel tak že pokud to nebude death watch tak je to jak pěst na oko aby třeba wolfové byli v grupě ze smurfama. jedni fanaticky dodržují codex astartes a druzí kreslí na inkviziční rhina sprosťačinky *15*
        • regant
          to právě doufám nepůjde
          snad to bude tak že kapituly budou mít základny na opačných tranách mapy a když už se potkaj tak sice nebudou moct tvořit grupy ale budou moct stále spolupracovat
          stejně tak doufám že se budou pořádat šarvátky mezi kapitulama
  • ha vyšlo nové score, plne hry Splinter Cell: Double Agent, KOTOR II, Silent Storm Complete a ješte k tomu dvě indie, hledačka A Vampire Tale a Puzzle Rocks. LEVEL SE MUŽE JIT ZAHRABAT HLUBOKO HLUUUBOKO POD ZEM *2*
    • sleepless
      Konečně konkrétní rada, jak se chránit před tím šíleným vedrem venku. Pod zemí bude příjemný chládek. Díky! :)
    • Veskoslav
      Kdo kupuje tyhle časopisy kvůli her, místo obsahu, tak je s prominutím debil:)
      • Matthew1J
        Já bych spíš řekl že de*il je ten kdo neovládá v češtině pády. Kdo kupuje časopisy kvůli hrám si chce po levnu zahrát ty hry a má k nim pěkný časopis.
        A ten kdo má potřebu ukázat jaký je kchůl intelektuál podobnýma urážlivýma komentářama s chybama je prostě trapný.
  • Tushan
    no joo takovejch slibů jsem už slyšel. škoda age of reckoning *11*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit