Přejít na výpis diskuzí
Warhammer 40,000: Eternal Crusade slibuje akční PvP a žádné úrovně
29.7.2013 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
Zahraj si 40k: Space Marine... fakt zábavná (aspoň pro mě) a pěkně zpracovaná akční řežba s příběhem. Pro mě možná nejlepší hra z W40k univerza *3* a tady od tiscali "expertů" to nesmyslně dostalo jenom 5, já bych se nebál dát klidně 8 :)
-
jo tak mi je vyjmenuj kolik jich je? fire warrior vysel v roce kybl
-
Každej bude začínat jako Big Mek *1*
-
Přesně bral bych stejnou hru jako Warhammer 40k: Space Marine na principu jako planetside 2 by bylo fakt mazec.
-
No mám torchu pochybnosti o tom jak chtějí lorewise balancovat jednotlivé frakce. Bežný ork je svačina pro regulerní Space Marine. To by tam musel každej hráč být nějakej BIG BOZZZ.
-
akční tu máš Warhammer 40k: Space Marine.
-
Ty komiku, všechno z w40k má pořádný příběh. I Fire Warrior měl solidní příběh.
-
Předpokládám že si ze sorty co hraje s jednou rukou v kapse... *12*
-
Sisters of Battle! U všemohoucího Emperor of Mankind... ať tam nechybí Sisters of Battle. Imperiální Garda je sice fantastická. Space Marines nemají chybu. Ale nic nemá na nábožensky zfanatizované psychopatické dračíce, která Vám s řevem "UNBELIEVERS! MUST! DIIIEEEEE!" vyrvou páteř z těla a Flamerem spálí zbytek na popel. Ecclesiarchy definitivně potřebuje mít nějaké zástupce.
A neškodilo by tam mít i Tau. Ať je co pořádně zabíjet. -
Konečně MMO bez otravného lvlování? Že bych jim dal přeca enom eště jednu šancu...
-
Já bych spíš řekl že de*il je ten kdo neovládá v češtině pády. Kdo kupuje časopisy kvůli hrám si chce po levnu zahrát ty hry a má k nim pěkný časopis.
A ten kdo má potřebu ukázat jaký je kchůl intelektuál podobnýma urážlivýma komentářama s chybama je prostě trapný. -
Zase PvP, každej hra má Pvp. Ani Pinďa to už nehraje! Viď, Pinďo, že už taky nechceš hrat PvP??
ko ko t sky PvP -
to jo ale co mas dal? todle je snad jedina dobra hra (serie) z toho universa
-
Tak strategii máš Dawn of War.
-
Stačí mi Tau Empire, pak budu šťastnej *14*
Ale jako vůbec by mi nevadila Warhammer hra na principu Planetside 2. -
Kym do nevide tak sa radsej netesim. Pretoze MMOckam zo sveta Warhammeru sa moc nedari. Warhammer 40,000: Dark Millennium zrusene, Warhammer: Age of Reckoning bolo MMO s velkym potencialom ale kvolil laxnosti Mythicu je komplet zabite
-
Samozřejmě do služby *15*
-
Imperialní garda už volá *14*
-
hodně se mi líbí jak to vyřešili s orkama, kteří jako jediní z uvedených hratelných ras spoléhají na kvantitu a proto díky free ork to play modelu bude orků hromada
-
to právě doufám nepůjde
snad to bude tak že kapituly budou mít základny na opačných tranách mapy a když už se potkaj tak sice nebudou moct tvořit grupy ale budou moct stále spolupracovat
stejně tak doufám že se budou pořádat šarvátky mezi kapitulama