Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zahraj si 40k: Space Marine... fakt zábavná (aspoň pro mě) a pěkně zpracovaná akční řežba s příběhem. Pro mě možná nejlepší hra z W40k univerza *3* a tady od tiscali "expertů" to nesmyslně dostalo jenom 5, já bych se nebál dát klidně 8 :)
  • jo tak mi je vyjmenuj kolik jich je? fire warrior vysel v roce kybl
  • Každej bude začínat jako Big Mek *1*
  • Přesně bral bych stejnou hru jako Warhammer 40k: Space Marine na principu jako planetside 2 by bylo fakt mazec.
  • No mám torchu pochybnosti o tom jak chtějí lorewise balancovat jednotlivé frakce. Bežný ork je svačina pro regulerní Space Marine. To by tam musel každej hráč být nějakej BIG BOZZZ.
  • akční tu máš Warhammer 40k: Space Marine.
  • Ty komiku, všechno z w40k má pořádný příběh. I Fire Warrior měl solidní příběh.
  • Předpokládám že si ze sorty co hraje s jednou rukou v kapse... *12*
  • Estophelen
    Sisters of Battle! U všemohoucího Emperor of Mankind... ať tam nechybí Sisters of Battle. Imperiální Garda je sice fantastická. Space Marines nemají chybu. Ale nic nemá na nábožensky zfanatizované psychopatické dračíce, která Vám s řevem "UNBELIEVERS! MUST! DIIIEEEEE!" vyrvou páteř z těla a Flamerem spálí zbytek na popel. Ecclesiarchy definitivně potřebuje mít nějaké zástupce.

A neškodilo by tam mít i Tau. Ať je co pořádně zabíjet.
  • Matthew1J
    Konečně MMO bez otravného lvlování? Že bych jim dal přeca enom eště jednu šancu...
  • Matthew1J
    Já bych spíš řekl že de*il je ten kdo neovládá v češtině pády. Kdo kupuje časopisy kvůli hrám si chce po levnu zahrát ty hry a má k nim pěkný časopis.
    A ten kdo má potřebu ukázat jaký je kchůl intelektuál podobnýma urážlivýma komentářama s chybama je prostě trapný.
  • Zase PvP, každej hra má Pvp. Ani Pinďa to už nehraje! Viď, Pinďo, že už taky nechceš hrat PvP??

ko ko t sky PvP
  • to jo ale co mas dal? todle je snad jedina dobra hra (serie) z toho universa
  • Tak strategii máš Dawn of War.
  • Kozy
    Stačí mi Tau Empire, pak budu šťastnej *14*

Ale jako vůbec by mi nevadila Warhammer hra na principu Planetside 2.
  • Kym do nevide tak sa radsej netesim. Pretoze MMOckam zo sveta Warhammeru sa moc nedari. Warhammer 40,000: Dark Millennium zrusene, Warhammer: Age of Reckoning bolo MMO s velkym potencialom ale kvolil laxnosti Mythicu je komplet zabite
  • Samozřejmě do služby *15*
  • Imperialní garda už volá *14*
  • regant
    hodně se mi líbí jak to vyřešili s orkama, kteří jako jediní z uvedených hratelných ras spoléhají na kvantitu a proto díky free ork to play modelu bude orků hromada
  • regant
    to právě doufám nepůjde
    snad to bude tak že kapituly budou mít základny na opačných tranách mapy a když už se potkaj tak sice nebudou moct tvořit grupy ale budou moct stále spolupracovat
    stejně tak doufám že se budou pořádat šarvátky mezi kapitulama

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit