Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Meow

Chybí /s

• Vůbec bych s ním nemarnil čas, stejně za chvíli zase dostane ban a bude od něj na chvíli pokoj.

• sylens

Jasný, já to nikomu neberu, určitě si hra najde fandy a pokud tebe baví, tak je to super - hra splnila svůj účel :)

• Derp_1337

Promiň, ale:

1.) ty jsi troll? Chodíš tu jenom kritizovat. 99% tvého obsahu je jenom kritika. Jestli tě hry tak moc nebaví, tak proč je hraješ? Proč chodíš do diskuzí ke hrám, které tě nebaví?

2.) Máš vůbec něco, co se ti líbí ?Furt jenom samá kritika a proti argumenty. Nedokážeš napsat "tohle se mi líbilo".

PS: Co tě překvapuje na tom, že lidi tráví hodně času na netu? V práci mám hodně volného času, tak jsem na netu. Celkem běžná věc.

• Thanquol

Promin ale:

1) ty jsi zaměstanec Games? seš tu snad 24/7 a vždy tak nějak na obranu Games článku pasivně či aktivně

2) máš ty vůbec nějakej "taste"? jsem si nevšiml. sorry not sorry. 

• Thanquol

Je to tak. Když si člověk uvědomí (a není to vůbec těžký), že tahle hra. Jeji gameplay. Spočívá  v mačkání tlačitka A do delky 4 kliků, zmáčknutí tlačitka B když protivník zrudne, zmáčknutí tlačítka C, když postava zmodrá, pak přejde k bodu, kde se podrží čtvereček pro "cool animačku" a toto se  opakuje po dobu 9ti hodin, tak dojde k závěru, že po herní stránce je to to nejhorší co hrál za posledních 10 let. 

Eště bych čekal, že nam ukažou jen 1/5 herních mechanik, aby si to zakaznik jako objevil ve hře a udělal vaaaau. Bohužel zilch. thats it. 

Nejlepší na tom je, že někdo tomu ještě je schopnej zatleskat a pochválit, že si GW pohlidali, aby Cadiani měli fialkové oči. Jedním slovem "Absurdistan".  Zlatí křečci. 

• Thanquol

lol

• Já jsem fanda 18+ let, mám přečteno 100+ knížek, namaloval jsem dvě armády a hrál skoro každou w40k videohru, a toto je nejen nejlepší hra v tomto roce obecně, ale taky nejlepší warhammer hra, jakou jsem kdy hrál. Jenom gunplay sám o sobě, nebo samo melee, by utáhlo celou hru, v kombinaci je to dokonalost. Příběh, ten mě baví i při třetím průchodu a míra detailů je tak neuvěřitelná, že všichni cadijci mají např purpurové oči, ale kultisti ne. crazy.
    Teď hraji operace a PvP a čekám co přinese roadmapa, každopádně tvůrci byli od začátku naprosto transparentní v tom, co hra bude obsahovat a jak se bude hrát, asi to před nákupem, chtělo trochu pobrat informace.

• Derp_1337

Co na to říct? Sto lidí, sto chutí. I ta úplně nejlepší hra v historii si našla desítky tisíc lidí, kterým se ta hra nelíbila. Asi nejsi cílovka.

Já osobně znám člověka, který hraje pořád dokola jenom fotbal FIFA. Všechny ostatní hry jsou podle něj nudné. Ale jeho subjektivní vkus nebudu brát jako nějaký standart pro hodnocení her. 😂

• sylens

Tak takhle nudnou hru jsem už dlouho nehrál. Nechápu ten hype. A to jsem velkej fanda W40k.

• Morraw

Pár dojmů po 20h. Dostal jsem trochu FOMO, že mi všichni utečou v PvP tak grindím.

- single=jednička na steroidech. Nidi vyměnili Orky. Dostal jsem se jen do druhé mise, abych si odemknul plnohodnotný mulťák. Je to ale nářez a moc hezky se na to kouká. Kdy někdo prosím udělá BF v tomto stylu nebo nějaký obrovský openworld :(

- Operations(PvE) doplňuje to příběhové mise. Lze si tady odemknout všechny zbroje, které se projeví i v PvP. Jsou tu i perky a leveling zbraní. Farmim jen druhou misi, ať si nespoiluji zbytek hry

- Eternal War - značně osekané PvP, nejsou tu perky, jen skrze levely odemykáte zbraně u všech class. Nechápu, v jedničce perky byly a fungovalo to.

- 6 class. Zbytečně moc a každou musíte levelovat zvlášť + odemykani zbrojí. S editorem si mohli pohrát více. Precejen cilovka jsou hráči WH a většina má nějakou vlastní SM armádu. Časem asi bude více skinů. Těším se na DA champion pack

- bugy žádné, jen loading při matchnakingu trvá a často musím alt-tab, když se to zasekne. Optimalizace asi ok, skáče to 110-130 fps, sem tam se to škubne. CPU utilizace cca 50-60% sem tam to skočí výše, teď proběhl dokonce hotfix

• Morraw

Tak oprava. Operations a Eternal War mají oddělený progress, takže se nemůžu vylevelovat v PvE do PvP :(

• Thanquol

oprava: na 6ti mapách budeš gridovat PVE... 

• Thanquol

All hail Four-Armed Emperor

• Thanquol

jop. to je vlastně asi bych řekl hlavni napln te hry za ty prachy. mohl to bejt vlastně uplně klidně F2P. 9h kampan, kde se naučiš spravně blokovat a kotoulovat a pak MP. pro PVE to je aktualně grinděni 8 map dokolečka, kde si odemkneš to samé s lepšíma statama pro zbraně a perky tvymu classu dají vlastně ten class. protože na začatku to je skoro utrpení ten class. např jak chceš za heavy doražet nepřatele pro armor a cool down pro štit na ranged je velkej. 

• Morraw

Už jsem se dočetl, že si to vše odemykáš/leveluješ (zbroj/zbraně) v Operations a Eternal War modu

• Thanquol

pokud chceš místo fakt fiktivní film od recenze tak asi v pohodě. 

• Thanquol

možná měl. já tomu dávám 40% po připočtení fanouškovského bonusu a po odečtení postihu za délku herního obsahu. 

• Thanquol

ale kotouly budeš dělat neboj. nebo tě sejme nakej ranged červenej attack.. tank za chvíli asi taky uplně nebudeš, protože všechny potvurky co daji červenej utok jdou po tobě. 

• Thanquol

9 hodin a dořezáno a nebylo to zrovna nejlepší pořezání. 

Co myslíš "progression tree"? tam se nic neprogresuje. Vybereš si 1z4 meele, 1z3 1H ranged a 1zNěkolika 2H ranged. bac konec a jdeš opakovat 4 komba furt dokolečka než ti nesleze armor, pak daš animačku na blikajiciho enemaka, vyčistíš místnost, dojdeš k místu kde zmáčkneš čtvereče a tohle se opakuje celou hru. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit