Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Left4 Dead vybijená, kdy je úplná nutnost mít živé spoluhráče protože boti si jedou samozřejmně svou vlastní cestou a spíš překáží než aby nějak výrazně podpořily celkový zážitek.

Nicméně tento styl kooperace mně moc nebaví, hrál jsem jen Left4dead a 2jku jsem chvíly hrál (pirátskou s mody) ta mně bavila trochu více ale je to stále o tom samém dokolečka dokola. Tedy COOP vs AI.

Jistě pokud to má singlplejr tak bych zkusil ze zvědavosti, radši si někdy dám zas po delší době Nosgooth to je víceméně to samé navíc zdarma.
    Jak píše dole kolega, jestli to je pravda tak o to víc by zamrzelo... koupit si hru která ve finále jede jen někomu a ještě ne úplně nejlíp a v mp to je prostě něco neodpustitelného.
    • Ehm L4D mel i rezim kdy jedna strana hrala za zombie(nutnost taktizovani) a druha z lidi .
      • Jack1947
        Máš pravdu tady to je jen ten coop...
  • Vyborna parba, totalni masakr. Je to samozrejme trochu o stesti jak na hrace, tak jake protivniky vam hra klidne i naraz vysype. Akorat tedy jsem zvedavy jestli bude mozne v budoucnu provest neco se zlatyma predmetama, mam uz nekolik naprosto totoznych zbrani.
  • Kdo chce zahrat ať si me přidá na steamu- falejm
  • JustinBieber
    nezáživná hra *6*
    • Mas pravdu Justínku. Naruto to opravdu není :-p
  • Jde to hrát jako single ?
    • nightborne
      Přečti si recenzi, je tam o tom pár odstavců =).

tl;dr: Jde, ale za moc to nestojí.
      • Se právě ptám, abych to nečetl zbytečně.
  • Vogon
    Warhammer mě vůbec nezajímá, nemám o něm valné mínění, ale i přesto musím říct, že Vermintide je naprosto boží.
  • Alex81
    Chtěl bych VS mod.
  • Asi bych měl dodat, že tam je víc než tři druhy zbraní na každou postavu s tím, že nepočítám dohromady meele a range zbraně. Voják, kromě toho popsaného má taky samotný meč, samotný palcát a gigantický obojručák.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit