Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Oni to hlavne nemali vydavat v takom stave
  • CrocoRay
    Jsem se aspon trochu zasmál :-)
    Já tu ted moc času netrávím a mám menší přístup k netu kvůli cestování apod., ale co jsem po delší době zavítal do diskuze, tak se divím, že to toho Hnisavce ještě baví. Přijde mi to jako zvláštní smysl života strávit ho celý vypisováním do diskuzí a urážením PC platformy. Zvláště když ve výsledku se tím pro něj nic nezmění kromě čísla, které udává počet příspěvků, které už tu přidal. Ale tak když má z toho dobrý pocit, tak já mu to potěšení brát nebudu :-)

Ale jinak herní scénu teď tolik nesleduji kvůli zmíněným omezeným možnostem, ale překvapuje mě, že nový Batman měl nějaké problémy. Myslel jsem, že tady u téhle hry si dají celkem pozor. Ale stalo se. No, ale na hru se těším, až si ji někdy v budoucnu (snad) zahraji.Ted si aspon přelouskám recenzi, když mám chvilku možnost dostat se na net.
  • del0
    nahlášeno za krádež nicku
  • Jo od te doby co se prodavaji nove remakestationboxy tak to pravidelne podcenuji vsichni vydavatele ..... to je ale nahodicka. *1*
  • jsou recenzenti a "recenzenti" ale je fakt, že TB už nedělá klasické recenze, ale jeho "wtf is ..." ti dá dostatečnou představu jestli koupit nebo ne
  • delO
    "lolwut, slušná dmnce"

To mi povídej..
  • Nebud naivni, ucel recenze je, abys bezel a koupil ... sak se zacti treba i tu ... "ono to sice nejde skoro nainstalovat, a kdyz tak po 123 pokuse, a mozna se to i na 37 pokus spusti ... ale jinak je to bomba 9/10 ... vsak oni to opravi".

Jo, kdyby si to recenzent nejdriv musel (a pekne za svy) koupit, to by se docet ze to je sajda ...
  • Jack1947
    Z vedra nemám sílu se ani... rozčilovat, aspon že si to umějí přiznat když už nic. Slackeři. *7*
  • Kdyby chtěli podpořit prodeje konzolí, tak by pc veri nevydávali vůbec či s několika letým zpožděním (viz rockstar) takže tvé spekulativní odhady jsou špatné... prostě to pos*ali a podcenili tot vše
  • Jestlis ho koupil v předobjednávce tak dobře ti tak, protože kvůli lidem jako jsi ty se nemusí snažit, nemám problém koupit hru za plnou cenu krátce po vydání, jen co vylezou recenze, to je totiž jejich účel sdělit ti nejen jak je hra pěkná/hnusná ale taky technický stav, tohle je cena za to, že chceš mít všechno hned a nevydržíš pár dní, sice jsou to tvoje prachy ale mrvíš tím hry všem ostatním, z předobjednávačů se stal horší mor než z pirátů *10* ještě že aspoň valve zavedlo ten refund, zřejmě si uvědomilo, že spoustu hráčů je nezodpovědných za svoje chování
  • del0
    "Warner Bros navíc dělal PC testování v 720p..."

lolwut, slušná dmnce

Ale jasně. Kdyby všechno na PC šlapalo tak, jak by mělo, tak by stačilo průměrné PC a moc lidí by si konzole nekoupilo. Kvůli 1-2 zajímavým exkluzivkám a remasterům? Lol, kthxbye. Věřím, že výrobci konzolí chodí každý pátek do baru oslavovat pirátství na PC.
  • Jo tak to je důvod proč když jsem si to chtěl na Steamu koupit tak to nikde nebylo, úžasné, A to se diví, že si to pak na PC nekoupí tolik lidí když na nás doslova s*rou. Kolik může stát deset testerů navíc na hře financované WB několika stovkami milionů dolarů? Kdyby radši vzali něco z reklamy a dali to na dořešení problémů. Určitě by to mělo větší reklamu od tisíců lidí co by mluvili o tom jak je to úžasný port než když o tom jeden panák s falešným úsměvem lže.
  • Vylez pred barak a rozhlidni se ... uvidis stado dmentu.
  • XorxoxTalarius
    Ok, tuhle variantu jsem nezvazoval :D
  • Jestli za neco platis jeste nez to vyslo, tak se nech zavrit do ustavu. Presne ten, co pak breci v TV, ze mu za 50k prodali hrnce ... co se daj koupit za 500 ...
  • Ze na tom nic nevydelali? lol

Autore, kde se da najmout desitky tisic testeru zadara? A kolik % z nich tu hru vrati a kolik se jako vzdy zaradi do beciciho stada a necha se oholit? Ja kdyz se rozhlidnu kolem, bych se ani nesnazil hry testovat, ani je dodelat. Prodam, nejlip jako prealfa ... vykaslu se na to, a za 1/2 roku maximalne nahodim ze sorry, ale precenil sem svy schopnosti ... ale priste to zarucene bude lepsi. Ze budou hraci nasrati? Mno a?

Mno a jelikoz sou stavajici konzole PCcko se definovanou konfiguraci, tak "Byli jsme naprosto nepřipravení na to, jak těžké to je na nových konzolích" === jsme naprosto neschopni napsat naprosto cokoli.
  • No... Jediný, kdo tu upadá, seš ty. Ale zřejmě na palici. Pravidelně z 20ti metrů.
  • *1* Ach ty deti *1*
  • Prachy neřeším..
  • Kamaráde, tak ty jsi skutečně debilní tvoreček.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit