Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • U Early Access by jsem čekat cenu hry nižší.
  • Veřejná beta? Já jsem si Batmana koupil v předobjednávce, zaplatil jsem plnou cenu a ještě abych byl beta tester? Hnus! *1*
  • MickeyMutant
    Neměli to stahovat, měli tomu jen prostě dát nálepku "veřejná beta" a rázem by měli tisíce platících betatesterů plus spoustu času na vydání nedomrvené finální verze.
  • Jako uprimne je to jenom dalsi third person konzolova rubanice, nebyt licence a miliardoveho marketingu tak po tom nestekne ani pes.
    Kdyby se to jednou prohodilo a zmrvena verze vysla na konzole tak se pulka konzolistu obesi (nebo budou drzet hubu a presvedcovat sami sebe ze je to v ramci vetsi filmovosti), pc hraci proste pujdou hrat neco jineho a pockaji si az bude hra kompletni a opravena.
  • Ristoro
    V podstatě na PC šli, jen neuvedli, že to je Early Access :D.
  • Za 1. Precetl si clanek? (Jestli ano ,tak ho nechapes)
    Za 2. Absolutne nemas paru co tady pises! (Si tahas z rukavu ty rozumy?)
    Za 3. Tvuj konzolovy zaslepeny(fanboy) pohled na vec ,ti poskodil racionalni mysleni? (Jo mam PC i PS4)
  • MickeyMutant
    Slyšel jsi, Hnisavče, že tvoje oblíbená Dark Souls série má kolem 40 % (3,25 z 8 milionů) prodaných kopií na PC platformu?

To se takhle jednou sešel vývojářský bilderberg a rozhodlo se, hej, pojďme se všichni na tyhle peníze z PC vykašlat, odteď budeme PC porty sabotovat, protože... Proč vlastně? Jo, protože PC platforma upadá*4*
  • Ne, fakt?
  • Pokial je daco pravidlom u takmer kazdej druhej ak nie viac domrvenej rumunskej ceckovej pc verzie tak to nie je podxenenie ale zamer vdaka upadajucej pc platforme. Hold pirati, steam zlavy a rozne key shopy za 5 dolarov uplne znicili i dlhodobe pc predaje i tie launchove a tak je zakonnite pc verzia u vacsich hier na pokraji zaujmu a bastli to 5 ludi za 5 korun a vsetci makaju aby konzolova verzia bezala najlepsia.
  • Sr_Lobo
    Aha podcenili... To mi připomíná klasický vtip:
    "Pane vrchní! Vy jste na mě zapoměl s tim pivečkem ?"
    "Ne nezapoměl, já se na Vás vysral!"
  • kubi-wan
    No já nechápu, jak můžou všichni furt předobjednávat... bylo to úplně směšný kolem letošní E3, kde každá hra, o který tam bylo nějaký uprdnutí, už měla druhej den všude na obchodech možnosti předobjednávek (spíš předojebávek), aniž by o ní někdo věděl víc než, že má (třeba) pěkný videíčko a screenshotíky... plus lavinu PR keců, kterym, zdá se, spousta lidí pořád věří.
  • Dokud lidi neprestanou kupovat zajice v pytli?
  • PC porty vychazi rozbite umyslne aby podporili prodeje konzoli, jak je mozne ze to lidi porad nechapete ?
    Navic vsichni ti kravataci hrami pohrdaji, podle nich je to pro deti a hlupaky takze delat to poradne by bylo jak hazet perly svinim.
  • Deset lidí na test AAA produkce *1* To přece nemůžou myslet vážně ani ve snu... A ta výmluva není ani uvěřitelná, ani vtipná *7*
  • kubi-wan
    Kolikrát ještě takový velký firmy budou muset "podcenit testování", aby někomu došlo, že "takhle teda ne"?
  • schumicrast
    Z toho si nic nemusejí dělat, já jsem zase podcenil Warner Bros že vydají kvalitní port!
  • XorxoxTalarius
    No ale jedna vec za kterou maji plusove body se musi Warner Bros nechat, nesli do Early Accessu jak dneska byva zvykem pri hledani kvalitni QA *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit