Přejít na výpis diskuzí
Wasteland 2 se zřejmě odsune na září, slibuje ale spoustu voleb s následky
7.8.2014 | Aleš Smutný
49 příspěvků
-
tak si to prestavuj jako ze to je fps a hrajes to s packovacem, to mas asi tak stejnou uspesnost *6*
-
Vypadá to, že komické % zásahu jsou stále jak byly v nějaké první betě. Aby se člověk dostal na 70% + musí stát metr vedle.
To je opravu kvalitní herní logika. Hlavně, že se hraje za ostřílené borce... A jako by to nešlo udělat jinak. -
U Falloutu 1,2 jsem strávil opravdu spousty hodin *3* a protože Wasteland 2 vypadá velice podobně, tak už se nemůžu dočkat. Díval sem se na ni už na Steamu, ale je to jen early access a tomu já moc nefandím. Takže čekám až vydají finální verzi hry *4* *4*
-
Jak říkám, pokud se to někdo rozhodně překládat až po vydání hry, tak to bude přibližně půl roku trvat. Pokud se tomu někdo věnuje už teď (o čemž pochybuji), tak by to mohlo být i dříve.
-
divinity ma tiez tonu textov a robia to dost rychlo.
https://www.facebook.com/DivinityOriginalSinCZSK
pri tomto treba len dufat ze sa toho chopi niekto cim skorej lebo zatial je ohladne prekladu wastelandu zial mrtvo... -
Toho již naslibovali.
-
pripominam ze kazda ma 999hp takze nedokazem so 6 ludmi ich znicit v prvom kole.
-
hra niekto betu? vie te ako prejst do vezenia cez tie dve vezicky?
-
Tak víš jak. Prodej zelí je tak náročná práce a tak důležitá, že prostě potřebuje mít opravdu obsáhlou vyhlášku *1*
-
Vyhláška o prodeji zelí v EU má asi 30000 slov. V porovnání ústava USA a deklarace nezávislosti mají pár tisíc. To jen tak pro zajímavost, jak to mají kluci v EU promyšlený. :D
-
Taky doufám, ale i kdyby se do toho pustili, tak to tu nebude dříve než za půl roku. Přeci jenom je to dost rozsáhlé RPG.
-
možná ji někdo dokuchtí, třeba kluci z Brahmíny
-
Že o něčem slyšíš poprvé, neznamená to, že to neexistuje. Slyšel jsi někdy o zákonech o prodeji zelí? Já taky ne, ale věřím, že něco takového existuje.
-
Hlavně když to bude kvalitní. Škoda, že nebude čeština, ale u tohohle to prominu.
-
Ehm, jak může být izometrické RPG kopie survivor hry z třetí (první?) osoby?
-
Pius Dickus opět zasahuje.
-
made my day :D:D:D:D
-
FPS survivor hru srovnavat s izo RPG - LOL to je blbec... :)
-
Dumber? Než Jack? Těžko :-D
-
Cože? Jackuv older, dumber, brother?