-
nie nedokazem sa preniest cez tie postavy.....
-
Here: http://i.imgur.com/AqDzDK6.png
EDIT: Používám uBlock, ale Games.cz mám na whitelistu. -
Koukal jsem na gamesplay ...mesto vypada "vcelku" dobre. Ale ty postavy jsou vylozene trapne, hacker je vykreslen jako vlhky sen pubertaka a ty mise mi prisli takove pribehove ploche. Cilovka je asi opravdu spis pro zakladni skoly.
-
Všechny konzolové hráče a prokrastináotory poprosím o vyplnění tohoto dotazníku k mé diplomce - možno je vyhrát losováním i 500 až 2000 Kč. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeso4iTcjkxVVoCDYMogH88CP2fgu8iHTvDZL_61b2aTDSNuA/viewform
-
A tá reklama na ich FB, či na bokoch webu je tiež veľmi zaujímavá :) V dnešnej dobe fakt nevieš komu a čo veriť. Najlepšie je sa presvedčiť sám.
-
Ahoj, tohle je fakt divné, nám se to tu vůbec neukazuje, projížděli jsme to na třech počítačích. Můžete nám hodit screenshot té chyby, respektive celé stránky, jak se vám zobrazuje?
Díky. -
Žijeme v Matrixu a tohle je omyl A.I která na přítomnost Matrixu chybou upozornila
Jistě se to poté vysvětlí jako "lidská" chyba aby se lidé hodili do klidu a vesele sloužili jako nabíječky *5* -
Jinde jsem četl jak město žije vlastním životem a reaguje a hráče.....Snad to nebude jak v prvním díle, kde někdo zavolal polici a když jste ho zabili tak ostatní utekli *1* Police vůbec byla značně neschopná proti hráči v autě a s puškou. V GTA V jsou výrazně schopnější a to tam máme raketomety apod. Jízdní model byl v prvním díle dost špatný opět oproti GTA V.
To nemluvím o kopii FC a nutnosti odkrýt mapu....
Tomu a dalším srandám říkám "žijící město".
Když to řeknu s velkou nadsázkou, tak kdyby dnes vyšla podobná hra kde by si lidi dali práci udělat velice uvěřitelné město a to samé příběh apod....To by snad museli weby změnit hodnotící stupnici a dostalo by to 20/10.... *3* Nebo weby bez číselného hodnocení by psali chvalozpěvy jako z Bible.... -
tak ten ale obsahuje i jine znaky, ne jen pismena
-
ono je to i v bleskovkach
-
Jak muzes budovatelske strategii vycitat spatny pribeh? Kazdy zanr ma jine pozadavky a zrovna RPG a strilecky ci jejich inkluze by se meli na pribeh hodne zamerit.
-
random string = hacking, woe!
-
á, vono se to mění. I vy čerchmanti!
-
Tohle se nedá ani číst. To je tak hloupé *15*
Asi nešlo vymyslet něco jiného...Nebo šlo. Ale nikdo se nad tím nezamyslel jako vždy.... -
EyK/GiZ5dzxuVZgUh....
hele, že vono je to ID k nějakýmu péčku, na který Adam čuměl při psaní? -
Pan Homola se drží tradice moderních vydavatelů, protože část recenze si musíš asi buď dokoupit v rámci DLC nebo poslat donate *13* *13* *13* *13* *13*
-
Nechápu proč by se měl hráč přenášet přes trapné postavy a nudný příběh v RPG příběhové hře.... Tomu bych dal spíše velkou váhu a jako zápor. Hodnocení je dost velkorysé.
Kdyby witcher měl hloupý příběh, tak také dopadne o dost hůře i když tam je další plejáda dobrých prvků. Tady na příběh a boj proti systému ještě lákali a celé games tím bylo tapetováno i ve videích. Tedy dávali na to důraz jako důležitý prvek hry který je nakonec dle očekávaní zoufale trapný. -
Bohužel, pan Homola má laťku nastavenou velice nízko. Je to fanoušek her od Blizzardu (to já býval taky, ale tak před 20 roky), který pořádnou hru nevydal už pěkně dlouho.
-
"Na telefonu máte několik aplikací včetně App Shopu, kde lze dokoupit hrstku dalších."
Tak to je dobře, že hrajeme za hackera *1* -
Hoši,už jim neposílejte donate. Pak vidíte co za to akorát kupujou, nějakej hašiš nebo něco víc podle stylu té recenze *13* *13* *13* *11* *11*