Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekromant33
    Protože se na games asi drží stejných standardů, jaké zavedli na steamu. Žádný přikrášlování, ukažte tu hru přesně tak jak vypadá, tedy mediocore.
  • bukrr
    Blue.Shark napsal o pár komentářů níže jeho pochopení známkování a já s jeho názorem souhlasím. 8 mne překvapila, čekal jsem od druhého dílu víc, obzvlášť s takovou premisou a pokud je problém "trapné postavy a nudný příběh" vykompenzovaný zábavnou hratelností, tak bych se samotnou hrou neměl problém. Otázka je, v jakém stavu je a jestli jde vůbec spustit *4*
  • 8 z 10? :-D fakt? mě normálně recenzent donutil, že se večer podívám alespoň na hodinu gameplaye a pak se uvidí, možná bych tomu dal šanci. Nicméně mi něco říká, že po 20 minutách znechuceně vypnu prohlížeč a hře se vyhnu obloukem. Z obrázku to na mě působí jako hra pro děti, která se tváří dospěle
  • Možná nejde v tomto případě o bodování, ale klasické známkování a 5 prostě nestačila *1*
  • Nevim co je na tom divneho. To same lze rict minimalne o polovine soucasnych jinak velmi slusnych a kladne hodnocenych her. A to jsem mozna jeste prehnal. Her s dobrym pribehem je dva a pul.
  • Blue.Shark
    Pochopil bych to tak, že přes trapné postavy a nudný příběh je hra zábavná, dobře zpracovaná a nabízí spoustu herních možností. A to hráče může upoutat.
  • KrPa
    To rizeni... i carmagedon 1 vypadal lepe *15*
  • Proč ta hra na těch screenech vypadá, jak kdyby byla z roku 2010?
  • KrPa
    Proc nejdou zvetsit obrazky? Piseme to: "The requested content cannot be loaded. Please try again later."

A dale, co je tohle za vety: "Jednou tak bojhTunKJVLVLvbCObNIhte proti jedné korporaci, pak proti druhé, následhTunKJVLVLvbCObNIh FBI, nějaký gang a tak dále a tak dále." Neni jich v te rezenzi zrovna malo.
  • KrPa
    To si tak v ubisoftu rekli, prepracujeme WG1 a vydame ji jako EE. Ale na konci pracesi rekli, ze to vydaji jako WG2 *1*
  • nekromant33
    Nehledě na to, že to je jedna z těch hlavních věcí, "kde první díl strádal".

8/10
  • "Pokud se dokážete přenést přes trapné postavy a nudný příběh."

Ne to se opravdu nedovedeme přenést... Svatá prostoto
  • Lukyz
    "S příslušným vylepšením můžete nahackovat vámi řízené auto a tím aktivovat turbo"

*1* *1* *1*
  • V tomhle pripade to funguje o opacne ... ze ma ta hra nudne postavy a trapny pribeh.
  • Napadlo mě naprosto to samé ..
  • Jak může mít hra trapné postavy a nudný příběh a dostat 8? ...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit