-
Kdyby u té recenze nebylo číslo, tak polovina lidí tu nemá co napsat *1*
-
Klasicky games.cz ,,trapne postavy a nudny pribeh,, = 8/10 such logic.....
-
-
příběh je u většiny žánrů až na posledním místě. musíte být už dost zoufalí když je to skoro jediná věc na kterou tady nadáváte.
-
Jenže příběh a postavy jsou ve hrách trapný...se stačí kouknout na jakoukoliv hru, vše jak z osmdesátých (v lepším případě)
-
-
Hra to mozna bude dobra, ale na tom nic nemeni, ze ty hrdinove, jak tady presne autot popisuje, jsou smesny az trapny, takovy Justin Bieber hadr heroes, sorry, ale za mne to p.O.d.e.l.a.l.i. :)
-
Ať ty francouzský trapáci radši daj udělat Massivu druhej World In Conflict než takovýhle trapárny, možná by to byla hra co by za něco stála
-
''Pokud se dokážete přenést přes trapné postavy a nudný příběh''
To co vychází letos je ostuda herního světa, Mafia 3, Dishonored 2 (DLC k Dishonore 1), Watch Dogs 2
Mirror Edge, Deus EX, a milion remasteru kde se nezmění vůbec nic nebo takhle změní se jenom to že když vyšla původní hra tak 99% lidí ji nehrálo na max nastavení, pak přejde nějaká doba, všichni máme jako základ herního pc i5 nebo i7 a 4gb Vram a 8 gb ram se bere jako minimum, takže ty remastery nám běží na max nastavení toť vše ...
PS: doplním že u nových her už ani neplatí věta typu '' když se datum odloží aspoň to bude odladěné''
Viz Mafia 3, Mirror Edge, No max sky, Deus EX atd -
A že jsem tak smělý, neměly by se "trapné postavy a nudný příběh" u příběhové hry nějak projevit v hodnocení? Jaký používáte systém hodnocení? Je to samozřejmě jen a jen vaše věc, jen si nemyslím, že 8/10 se vedle takové podstatné výtky vyjímá seriozně. Už dřív jsem si všiml, že tu celkem dost přivíráte obě oči a 7/10 na games.cz beru jako průměr, tedy 5/5. Proč? Podle mě není nic špatného na tom kritizovat, pokud je to racionální kritika.
-
-
Tak u městské akce bych s tou příběhovou hrou zase nepřeháněl. Ono slovíčko akce je tam úmyslně. Navíc hry od Ubi, snad se nikoho nedotknu, mají od vynikajícího AC2 samé mdlé, trapné postavy a tuctové příběhové linky... Driver, Prince of Persia, Far Cry 3, 4, Assassini 3 a výš... čest vyjímkám jako je South Park, ovšem za to nemůže ani tak Ubi, jako skvělá předloha... Otevřené světy s nečekanou volností pohybu i možností vedlejších aktivit umí, to rozhodně ano. Ale charaktery s alespoň nějakým charisma a děj, ve kterém by taková postava nepůsobila jako zápasník sumo ve sprchách se třídou žaček baletní školy.... Osobně jsem ovšem na příběh u takovéto ani nemyslel, když jsem si ji rozehrál. Podobně jako u Saints Row nebo filmových Tranfomerů - pouze se bavím, vypínám mozek a nechám se unášet akční lehce ujetou jízdou.
-
* 7/10 na games.cz beru jako průměr, tedy 5/10.
-
To nevadí...příběh je klišé, hrdinové jsou trapáci a celá ta hra je průměr v nejryzejší podobě...ale když se přes to překoušeš, a akceptuiješ, že to je prostě průměrná patlanina tak je to docela fajn 8/10 prásk
-
-
verdikty u recenzi se taj nedaj brat vazne uz od dob, co tady Rome2 TW dostal 9/10 pres hrozny technicky potize s tim, ze se prej casem vylepsi, ale to, ze se to v ty dobe nedalo vubec hrat, taj neresili...
jinak koukam, ze WD2 ma opet strasny kolizni system aut jak v jednotce, to ze nabourani auta (kdyz to teda neni primo celne) je doprovazeno zvlastnim odrazem a jede se hura dal (zlaty gta). -
Přesně tohle jsem po trailerech čekal. Tuhle hru dělali francoužští kanaďani ve středním věku a je to znát. A bohužel nikdo v Ubi asi už neumí napsat kvalitní scénář. Velká škoda.
-
Homola Homola. Vy jste se nam zase vybarvil.
-
Pokud se dokážete přenést přes trapné postavy a nudný příběh...
Tak tam nkde v dáli opravdu čeká kus té hry? lol ( není tam klasický grind alá Jubisoft)
No vypadá to že se nám ta downgrade firma začiná zlepšovat *5*
Ten o té vgíně a dočasně zablokovaným účtě jste slyšeli už? *4*