Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pro mne osobně 9/10 jen proto, že je tam dům, ve kterém bydlí můj strejda :-)
  • sugyn
    https://www.youtube.com/watch?v=G_xHueP7bQ0
    PC, it's better on PC.
    Play games the way they're meant to be.
    Play on PC
    The future is on Steam
    The consoles hold our progress back
    With disks that crack, PC.
    • martinz
      Coooooooooooooooooooooool *3* *3* *3* *3*
    • PC Master Race.
    • Mato1987
      tak to je fakt parádne :D:D:D
  • Dagon
    Hernajs... uz ste fakt s tym neustalym pindanim bud na konzole alebo PC trapni. Ako keby nebolo v konecnom dosledku totalne sumafuk, co/kto/ako/na com hraaaaaa... Kazdy ma pravo vlastneho vyberu a nasledky su potom uz cisto jeho vec. Takze sa, smankote, konecne skludnite, lebo toto neustale trolenie je uz v prvom rade na smiech. Snad z toho jedneho dna vyrastiete. OMFG... *7*
  • geforce experience mi nijak disk nezatežuje
  • Nevim proc by PC na hry melo zaniknout...to je totalni out co si napsal...prave konzole z velke casti muzou za to,jak potom hry bezi i na PC,protoze je z toho mnohdy opravdu videt to konzoliodni ovladani a to si myslim spoustu PC hracu stve...na PC hry stejne vypadaji vzdy nejlepe,tak proc ho rusit
    • Už dlouho mi nebylo po přečtení nějakého textu tak smutno, jako po tomto příspěvku ...
  • Já myslím, že máte všichni pravdu. Kromě mě. Takže jako kdybych nic neřekl. *3*
  • filias
    Vůbec se nedivím, že Rockstar nechce vydávat hry na PC. Vydělávají dostatečně i na konzolích a za tu negativní reklamu jim to nestojí. Kdyby pro UBI byla PC verze důležitá, tak minimálně to ovládání udělají kvalitnější.
    Když nakonec ten největší "shitstorm" dělají ti, co si hru upirátili, se divím, že to ještě vydávají.
    Vrchol mi ale přijdou recenzenti co předhání v tom, že by hra měla být na PC odložena o měsíce (ne-li nevyjít vůbec). Protože to na GTA5 nemá a skoro mi přijde, že ji i uráží, že se někdo snaží něco podobného udělat, nedejbože to ještě nějak ozvláštnit a vymyslet trochu něco jiného... nějakou inovaci.

Konzoli nemám, GTA5 by mě sice zajímalo, ale i WD jsou fajn.
    • sugyn
      Co pak nevite ze lhat se nema? Nebo snad Rockstar games vydalo prohlaseni ze nechce a nebude vydavat hry na PC? Zrovna Ubisoft velkohube prohlasoval ze nebude vydavat hry na PC, protoze pyrati a warez, vsak to zname. Po nejake dobe se priplazily zpatky s omluvou ze PC scena je stejne dulezita jako ta konzolova a ze im klesly zisky. Nejvetsi "shitstorm"zrovna delaji lidi co si tu hru koupili, a jsou nastvany pravem. Zaplatit 55Euro za neco co nefunguje je na dve facky. A ano Watch Dogs na GTA5 nema, je to klasicka prehypovana a nevalne kvality hra od Ubisoftu.

Hlavne ze konzoliste se bijou pesti do prsou ze nepyratej, ze hry kupujou. Jasne, a proto jen co vyslo PS3 tak se ho snazily hacknout aby mohli hrat pyratske hry. No a s tim Xboxem to je kazdemu jasne. Ted nic hacknout nemuzou tak aspon si koupej jednu,dve hry za rok a kricej jak jsou poctivy.

(Nepodstatna informace, muj steam account ma hodnotu 1255$ je stary 5 let, to je zhruba 250$/Rok a nejsou to bundle zalezitosti, a taky mam konzoli...PS3, deal with it)

Dopijte branik a vyvetrejte se, venku je pekne, ja se jdu projit taky.
      • No Rockstar ale ani nevydalo zadne prohlaseni, ze by nejake hry na PC jeste vydavali. Zatim to vypada jen na dohady a zbozna prani. :)
        • Otazka je, zda se k tomu Rockstar vubec muze vyjadrovat. Vypozorovat lze, ze hry od rockstaru byvaji cileny na masove platformy, takze dnes konzole a mobily/tablety, v minulosti treba i psp, ale ps vita dnes uz ne. Muzsme jen hadat, co za tim je. GTA4 na pc portovano bylo, ale nebyl to moc kvalitni port. Mozna ze kvalitnejsi port by byl moc drahy a nevyplatil se a nechteji si delat dalsi ostudu vydavanim nekvalitnich portu.
  • Keyz
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=S5t0_WVinF8

*15*
    • zprvu mě to pobavilo, ale v důsledku je to fakt smutný...
  • Vtipne ze konzolisti sa tu budu hadat a pritom hraju na PCku v krabici.
    • Na PC s jednotným hardwarem a to je pro vývojaře (a ve výsledku pro hráče) sakra rozdíl
    • TheGGG
      až na to že je 5krát levnější a hra běží plynule a krásně *3* Opět výhra nad PC MASTER RACE
      • A hry su 2x drahsie. Kuul
        • kennyB
          2x??? Asi by jsi měl začít používat kalkulačku *1*
          • Ano, protoze GGG ji pouzil taky spravne, oh wait!
      • 5 krat levnejsi nez co? Nez pytlik zaskrtu? Pak ano. Jiste ze hra bezi plynule a krasne to je prece logicke kdyz byla primarne delana pro konzole, PC verze je prece port a ne moc povedeny. No, kazdopadne budes mit pro pristich deset let porad stejnou cernou skrinku vedle televize. S porad stejnou grafikou, rychlosti, systemem. Az zase hry pokrocej a zjistim ze mne chybi vykon, tak si tu soucastku vymenim za lepsi. Nebudu muset netrpelive cekat a modlit se za novou konzoli. A az prijde steam box, tak nastanou tezke casy pro sony a microsoft. Streamovani funguje uz ted a je fantasticke.

The glorious PC master race owns the dirty console peasants again.
        • Tak určitě
        • Woooooohohooooooo HELL YEAH :D PC rules!!!!
  • MickTheMage
    Ach jo, to zas pisal nejaky filthy console peasant ;))
    • A tohle zase jistě nějaký "PC master warez race".

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit