Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Alucard
    Dyť už tam nikoho nemá. Jen pár fanatiků. Ten člověk má v hlavě něco v nepořádku. Se tam chodím zasmát. Reakce na ban na DDwordlu..
  • Konečně pořádná hra v bundlu s PS4 :) sice jsem zvyklej na xboxovej gamepad ale tak v týhle generaci je ps4 jasná volba ... jinak Archengel to napsal hezky - naprosto souhlasím ...
  • podla diskusie clanok splnil ucel :D
  • Nechci se do toho plest,ale jeden typek rikal,ze ma na pc tuto hru za 800kc,kde ji koupil?vsude pc verze stoji 1299kc a nejlevnejsi1188kc.
    • Inquisitor
      Nebo stačí chvíli počkat, hra se aspoň doladí a cena bude na těch osmi stovkách.
    • Dá se sehnat i ruská verze za 600 Kč.
    • Pokud ti nevadi ze to bude bez CZ titulku,tak se da sehnat za 900 na g2a
  • Kinet1c
    Jedine preco je dobre si kupit konzolovu verziu, lebo vsetok ich sk.veny cas isiel do optimalizacie na tieto NO POWER bedne, namiesto aby vyrobili hru pre kazdeho perfektnu, tak na pc optimalizaciu nezvysil cas a doslova sa na nu vy.rali. Takze je blbost tvrdit, ze je ci bolo lepsie kupit konzolovu verziu len preto, ze ubisoft sa vybodol na to na co nemal a to dodat svojim zakaznikom (vsetkym) kvalitny produkt. Ja si napr. hru celkom uzivam, takze ide iba cisto o nastavenie hry, vyzera my to lepsie ako na konzoliach, ide my to plynulejsie ako 30fps (ps4 xbone) mam vyssie rozlisenie (1080p) a je to stale lepsie na vzhlad celkovy ako konzole. Ale nechcem tu nejak zbytocne tvrdit, ze na konzoliach to vyzera zle, videl som obr. videa a tak, ps4 a xbone vyzera hra skoro tak dobre ako na pc, ale len skoro. Takze ty ktory sa nerozhodli ist do PC verzie, tak kusocek pockajte, ved vam nic neujde. Onedlho vide patch, ktory by snad mal opravit vecsinu neduhov ostavajucich a kupte potom, rozhodne kupte, oplati sa to aj na pc.
    • Ono sice OK, no power bedna, ale aj tak - ukaz mi na PC krajsiu open world hru ako Infamous: Second Son... Oni to pani z Ubisoftu poriadne neoptimalizovali ani na tie konzole, nie este na PC...
      • Kinet1c
        Ja ti ukazat, nic neviem, hru som nehral, ale ide prave o ten pristup ubisoftu, s.ru na hlavy kazdeho, a to by nemali. Hrac je hrac, nezavysle od toho ci konzola ci pc, skratka kazdy ma narok na to aby dostal perfektne odladeny produkt, tu sa to ocividne nestalo, aj napriek tomu hvoorim, ze pc verzia na tom nie je tak strasne, iba citit stoho nedoladenost, hlavne co sa grafiky tyka. Ostatne ja som sa okrem tych mensich grafickych problemov (tzn obcasne sekanie, ktore je fakt len tak mihnem okom a je to prec,) nestretol.
  • Mě se hlavně líbí to osočování, že kdyby na konzolích šlo lehce pirátit, tak to je stejný jako u PC.

Rozhodně nepopírám, ale na nějaký "kdyby" vám se*e pes...
    • Tak s tim ja souhlasim, kdyby slo na konzolich lehce piratit, tak to tam bude stejny. Viz jak se kradlo na PSP nebo ted na androidech. Faktem ale je, ze na konzolich se da piratit hur a pirati se prirozene vic houfuji kolem platforem, kde je to snazsi.
    • *6*
  • vonTossis
    Jsem čistokrevný PCčkář. Nemám rád konzole. Ale bohužel nemůžu aktuálně říct nic moc na obhajobu PC. Vývojáři si ze mě stále častěji dělají testera a já jim naivně ještě platím. Můžu vždy zmínit, že na konzoli budou mít hnusnější grafiku, ale co z toho? Radši hnusnější grafiku a mít možnost si bez problémů zahrát. Už nemám chuť pořád něco opravovat a vylaďovat, protože vývojáři se na to prostě vy.rali
    • TheGGG
      věř, že na PS4 grafika hnusná není a něvěř těm ošklivým historkám co ti nakukali před spaním o strašlivých konzolích.
      • O rok-dva budú hry na konzolách nechutné, na PC pobeží všetko na 2k a bude sa pomaly prechádzať na 4k zatial čo vy budete hrať stále viacej hier na 720p. Už Witcher 3 ukáže obrovský rozdiel. A to nehovorím o platenom online hraní a v priemere o 500 KČ drahších hrách. Je mi úplne jedno,že Ubisoft nevie a nieje ochotný optimalizovať hry na PC i tak je WD priemerná kazualovina,ktorá sa atmosférou nechytá ani na starú Mafiu, naviac doplnená cheat buttonom nazvaným hackovanie.
        • TheGGG
          Ano v 2k, které si stejně bude moc dovolit 1% hráčů. I dnes hraje hodně PC hráčů s 30fps na střední a podle steamu má pc na úrovni next gen tak 25% lidí. No známe to, na konzole nadávaj a pak hrajou na low v 800x600 a vymlouvaj se na špatnou optimalizaci.
          A ten jeden PC MASTER RACE s komplem za 40 000,- je vývojářům ukradený. Takže ne, hry budou držet krok s konzolema.
  • Jack1947
    Čím méně o tomhle veledíle od teď uslyším tím lépe, především pro mé nervy. *4*
  • Zaujimave, ze , ze prichodom PS4 / Xone uz nikoho nezaujima ako odflakol Ubisoft verzie WD pre stare konzoly..tam uz tie vyborne argumenty o vedlajsej platforme / wareze a podobne blaboly neplatia? PC verzie su casto odflaknute pri launch, pretoze vacsina usilia / penazi na vysledny betatesting ide do konzol, tie maju omnoho horsie podmienky pre pripadne updaty. Kazdopadne na konzolach je launch stav vacsinou aj vysledny stav (akoze 900p 30fps next gen), PC verzie sa vo vacsine pripadov dalej len zlepsuju a vysledok je omnoho lepsia verzia ako konzolova za menej penazi.
    • Ubisoft odflakol uplne vsetky verzie. A to s tym vylepsovanim tiez uz par rokov neplati - patche vychadzaju takisto na konzole ako na PC. Dokonca myslim teraz niekedy bolo hre na PS4 vylepsene rozlisenie (prave z tych 900p na 1080p) v patchi.
      • Ano zatial jeden jediny krat - AC4. Takze z toho urobime uplne beznu vec , ze? ;-) Fakt je , ze PC sa venuje menej casu pri ladeni..PSN a Xlive je monopol na distribuciu patchov a aj sa minulu generaciu kazdy platil dost draho. Neviem ako je to teraz, kazdopadne sa to stale plati. Pre PC su naklady na dodatocne patchovanie a distribuciu obsahu minimalne, hlavne pre UBi , ktory ma vlastnu online sluzbu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit