Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs prodala 4 miliony kopií a zažívá nejlepší start nové značky v historii
4.6.2014 | Aleš Smutný
163 příspěvků
-
Snad vsechny AAA tituly tak poslednich 8 let maj mnohem vetsi naklady na PR nez na samotny vyvoj.
-
Ja si na hry nestezuju, mam naopak problem s tim, ze mi ceka ve fronte spousta her, ktery si chci zahrat. Akorat se podivuju, ze vetsina prispevku v diskuzich tu je v negativnim duchu jak jsou ty hry hrozny. Kdyz uz tu nekdo napise, ze se mu nejaka hra libi, tak se na nej vsichni vrhnou jakej je to mamlas a ovce, ktere staci ke stesti malo.
-
božínku... doufej no, pak kup zas 2x v preorderu... a když nic, tak napotřetí to určitě vyjde... by bylo aby nebylo, ne? :X
-
to přesně ukazuje na stav dnešní scény, lidi se nechaj oblbnout hajpem a kupujou jak diví... chápu a usmívám se...
-
Hru jsem hrál do první jízdy autem.Tak šílenej jízdní model jsem v životě neviděl.
-
U reklamy na hru vynaložili víc sil než na hru samotnou. Nechápu, jak mohli vydat hru v tak hrozném stavu, když ještě odkládali vydání, aby přesně tomuto zabránili. Celkově hra nabízí spíše průměrnou zábavu. Grafiku vychvalují až do nebes. Je sice pěkné, že se kabátek hlavnímu hrdinovy pěkně na sluníčku leskne, ale grafika mi moc revoluční nepřijde.
Jistě se najdou hry, které by si tento úspěch zasloužily mnohem více. -
Vzhledem k tomu, že dnešní společnosti odmítají dělat dema, hru jsem stáhl ozkoušel a smazal.
Nemám pocit, že se toto dá nazvat pirátství, jelikož jsem tu společnost o nic neokradl. Tu hru bych si stejně naslepo nekoupil. -
ano taková rozcvička za 60€
-
To jsou konec konců dost široké kategorie. Ono i hledání min dokáže za jistých okolností "bavit".
-
Ale i světlé chvilky by se letos našly. Kategorie nejlepší RPG: South Park, kategorie nejlepší FPS: Wolfenstein. Možná s tímto pořadím ještě do konce roku něco zahýbe, ale příliš bych na to nesázel.
-
ja pujdu až do trojky, dvojka ješte bude podle mne takova nevyzráta. ale napotreti to bude pecka
-
Hehe ten hype je ale sviň....já je zasponzoroval slušně řekl bych...koupil jsem to rovnou 2x (poprvé na PC a později PS4) :D Dobrý, ale doufám v promakanější 2. díl.
-
Me by zajimalo jaky hry lidi ze zdejsich diskuzi vlastne hraji. Protoze tady se nadava uplne na vsechno. Vsechny hry jsou sracky, vyhypovany kraviny atd. Jestli jim to tak fakt pripada, tak se divim, proc se na hrani her nevykaslou a nenajdou si jinej konicek.
-
A kolik z toho bylo předobjednávek? Myslim, že ty udělali největší číslo. Dost lidí by si to asi teď rozmyslelo, ale dobře jim tak.
-
Teda, tady je zase nablito *1*
-
A s třetím poslat do háje...
Otázka je, když si to lidi koupili takovýhle, daj si s tim příště větší práci?
Můžeme jen doufat. -
pekna ukazka toho ze staci pekne E3 video potom vrazit prachy do marketingu nie do vyvoja a preda sa to aj same dufam ze takto nedopadne division...(neni to zla hra ale je to zla hra za 30-40€ z roku 2014)
-
Jak jsem psal - ta hra není vysloveně průjem. Kostra dobrá.
-
Nepochybuju, že si ji užíváš. Vždyť já ji si s odstupem času taky zahraju.