Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Teprve v pondělí jsem měl možnost si to zahrát. Já tam prostě ty chyby vidím a vadí mi to. Vadí mi, hloupá fyzika aut, vadí mi debilní policie. Příběh mi z toho co jsem hrál nepřišel blbý. Také možnost o každém něco najít je dobrá. Dál to neposoudím,.
    Ale kdyby každý pouze hrál a jen si to užíval i přes faktické chyby a věcí které tam možná mohly být, tak by nebyl ani minimální tlak na zlepšení. Sakra, nejsme přece blbci co nemají mozek. Udělat si vlastní názor zvládne většina a jestliže by hra technicky vyladěnější bylo by to špatně? I proto toho kdo to nesleduje by to bylo lépe. Minimálně by to bylo jedno :)
  • Na konkurecnim webu me recenzent odpovedel na otazku, jestli mu nevadi spatna fyzika, odlesky svete,l vyloh atd. Ze ne ze sou to detaily,a ty on nezkouma a na hre chyby nehleda, pritom pod recenzi v plusech bylo zivouci svet plny detailu, tak ja nevim maji nas opravdu za blbce???
  • S tímhle se pochlubí ,ale že plno hráčů nemůže pokračovat v rozehrané hře,protože se načítání zastaví kousek před koncem,to už se drží pod pokličkou.
    viz : forums.ubi.com/showthread.php/882580-OFFICIAL-Game-stuck-on-loading-screen
  • Nevim jak na konzolich ale na PC me ta hra bavi *3*
  • Keyz
    Rohlíků se také prodalo mnoho a co jako?
    Jako by počet prodaných kusů znamenal kvalitu.
    Vlastně se píše pouze o počtech prodaných kusů. To je dost špatné, když tento údaj toho moc neřekne . Něco jako vše říkající "HDP".

- Šlo by to minimálně doplnit o hodnocení recenzentů a hráčů. Pak to spojit s komentářem, který by vysvětlil ten hate který se ukazuje ze začátku u hodnocení hráčů.
  • Napr?
  • MARTASLJ19
    Hrozné že sa nechali ľudia tak oklamať od Ubisoftu, ale dôkazom je aj to, že na next-gen Xbox One a PS 4 nemajú stále čo hrať tak zo zúfalstva si nakúpili Watch Dogs.
  • Co takhle porad nehledat chyby a bez predsudku si to jen tak v klidu a pohode zahrat? Hral jsi to aspon par hodin nebo jsi jen jeden z mnoha co hleda ve vsem chyby.
  • Souhlas, Uplay mi taky nesedi, Steam bych snesl.
  • proc smutne? hral jsi tu hru? Podle videi, clanku, masivni marketingove kampane me hra spise odrazovala ale ted jsem rad ze ji mam. Ocekval jsem od ni malo a dostal jsem hodne, ja jsem spokojen.
  • Keyz
    To asi ne. Když to těm lidem nevadí. I daná videa kde jsou vidět chyby apod. dělají lidé, kteří se o hry zajímaví a nějaký masový konzument z USA? Tomu to je jedno. Stáhne, zapne konzoli a hraje.
    Následně za doprovodu divokých emocí to vychvaluje s přáteli *3*
  • Takze sa pripravme na zaval dalsich nedorobenych hier a klamstiev na e3...
  • Pokud je pro tebe tahle hra simulatorem nudy tak si nedokazu predstavit co vlastne hrajes.
    Taktez rozhodne nesouhlasim s tim ze se jedna o hru s nejvetsim poctem zklamanych lidi. Osobne me tahle hra odrazovala a nechtel jsem si ji poridit ale dostal jsem ji jako bonus ke koupi nove VGA a jsem vic nez mile prekvapen, hraji ji intenzivne uz nekolik dni a prakticky nestiham a nevim co v ni delat driv. Uz jen napor multiplayerovych aktivit te nenecha poradne nic dodelat.
    Jedinym minusem jsou vetsi HW naroky na hrani ve vyssich detailech a na ultra, coz me ale s GTX 780 Ti az tak netrapi, ostatni hrace by ale mohlo.
    Osobne hru velmi doporucuji.
  • Počítám že tak za 3 roky ;)
  • Ataker
    Tak to ber prostě, že se baví obecně o hrách a to je TA HRA.
  • *1*
  • největší počet zklamaných lidí...simulátor nudy :X
  • Gratuluju Ubisoftu za další povedenou hru a tedy i k odpovídajícím prodejům. Doufám ale, že dvojka bude lepší.
  • smutne...ale ked masa toto chce...
  • kdyby nebylo uPlay byla by Watch dogs i znacka kvality

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit