-
Watch Dogs < Sleeping Dogs *6*
-
Vobec neviete hodnotit hry ste trapny kazda hra ma u vas 70 percent hra je super u mna 100 percent SPAMETAJTE SA UZ KONECNE TISCALI *16* *11*
-
-
už aj tu otravuješ CASH_BOX?
-
100%? Možná tak 100% promarněné příležitosti.
-
No a co ze pro tebe to je na 100%? myslíš že to recenzentku zajima a ze by to mela brat v potaz? jdi se vztekat na Sector
-
Tak napis recenzi, my si ji tu prectem, pak bude flame a pak zjistis, ze to stejne na tech 70 je :D
-
Záleží na tom jak sedne ta hra recenzentovi ne? :) já bych jí taky 100% nedal i když je super a dobře se hraje
-
-
Velký herní vývojáři už by se konečně mohli naučit optimalizovat svoje hry...
Třeba Castlevania: Lords of Shadow - to je krásnej příklad nádherně vypadající odladěný hry. -
-
ja by som ešte pridal Max Payne 3 a Hitman Absolution :)
-
-
A novej Wolf se dá zahrát taky parádně i na staršim železe :)
-
-
ale na novým ne
-
-
s Hitmanem souhlasim (Maxe jsem ještě nehrál). Ta hra je celkem náročná, takže jsem ji poprvý hrál (na staršim notebooku) na minimum, přesto byla ale nádherná. Jaký vizuální orgáče pak způsobuje když je na max... *2*
-
Absolution má hroznou optimalizaci. Hrál jsem hru sotva 20 minut a hned jsem ji musel vypnout.
-
Tak ono optimalizovaných her které mají vysoké nároky je hodně.
Za sebe vzpomínám na Crisis 1
Ve své době šíleně náročná hra. Ale ne z onoho důvodu kdy by se vývojáři vykašlali na optimalizaci. Prostě ta hra na nejvyšší nastavení vypadala úžasně. -
-
koľko? bavíme sa tu o optimalizovaných a vyladených hrách :)
-
-
Ve své době graficky revoluční?
Wolfenstein 3D - Doom - Unreal - Quake III - Max Payne -UT 2003 - Far Cry - Doom 3 - F.E.A.R. - Crisis
Vše na svou dobu HW náročné hry. Ale ne díky špatné optimalizaci. -
-
Nějak ti tam chybí Half-Life, které svou audiovizuální stránkou překonává Far Cry a Dooma...
-
To bude možná tím že jsem Max Payne 3 a Hitman Absolution nehrál...
-
ja o voze ty o koze *2*
-
-
-
-
-
-
jak muže žena delat recenzi na takovou hru at jde hrat sims !
-
-
A četl jsi vůbec ten text nebo jseš jeden z těch inteligentu, co si myslí, že ženský mají dělat sendviče a držet hubu, takže se podíváš na jméno u textu a máš jasno?
-
-
nebudu čist recenzi nejaké ženy.
-
-
A co to s tím má společného, ty pako ???
-
-
Majoritu zensky bavi hrat sims ale nebavi je gta takze pochopitelne z recenze vypliva ze watch dogs maji blize k the sims nez ke gta.
-
-
To je blábol blábolů z nejblábolovatějších blábolů
-
-
-
-
7/10 nu ano kdyby ta hra nestála 1300 a dala se hrát bez problémů na sestavě kterou vývojáři uvádějí jako optimální.
S tou cenou a faktem že je ta hra nehratelná díky špatné optimalizaci.
6/10 by bylo vhodné. -
-
Uz ted se prodavaj aktivacni klice za 6 stovek... Že někdo pořád nevěří legitimním prodejcům klíčů, to uz je jina
-
na PC stojí 1099,- a během měsíce bude cena zřejmě opět někde jinde...
-
-
Záleží na obchodu. Xzone - 1300, Alza - 1300, Steam -1 620
Plus DLC (season pass) za 19 eur.
Jistě půjde to rychle dolů.
Ale mluvím o současném stavu a současné ceně.
Když už se u některých her na Games v recenzi zohledňuje cena proč tady ne? -
-
ano, současná cena se obchod od obchodu různí, proč kupovat za dráž, když si to člověk může koupit někde levněji?
-
-
Proč vůbec něco kupovat když to muže být zadarmo :-D Prej sem Pirát a zloděj tak sem rád že tu jsou i slušný lidi co platí a hry mají tak budoucnost :-) Chceš sem hodit odkaz Horácio?:-D ale bacha mužeš jít do vězení že si Pirát a stahuješ hry zadarmo a na černo :-)
-
Jak jsem uvedl. Vzal jsem ceny z nejpopulárnějších obchodů v ČR. Tam kde si jí běžný uživatel PC velmi pravděpodobně koupí.
-
-
hele nedodáš žádný průzkum, tak nezájem. čísla na internetu mluví jasně. viz třeba heureka. Alza tam má 105k recenzí, Mall 150k recenzí. jde hlavně o to, že nejde o nějaký zapadlý obchod, který nikdo nedokáže najít a srovnat si cenu. dnes jde o jeden z největších tuzemských obchodů a víc vědět nepotřebuješ ;) tedy proč bych ho ignoroval při nákupu hry, kde ji mají oproti Alze o 200,- levněji? a mimochodem včera jsem tam koupil PS4 za 9600,-
edit: http://www.elogistika.info/zpravy/mall-a-alza-se-chystaji-rozsirovat-sva-logisticka-centra.html
jinak zde si můžeš přečíst něco o té "malosti"... ale dost reklamy, těch shopů je spousta, člověk nemusí vybírat mezi dvěma. a ty další nejsou rozhodně tak malé... -
Průzkum trhu ti udělám taky a vyhraje Pepa z dolní horní.... *7*
-
http://www.factum.cz/
Najdi si to tam. Jde o firmu která ten průzkum trhu dělala. -
Použij google ty, chlapče. Mall je dnes na stejné úrovni jako Alza a co se týče oblíbenosti, je to šul nul (na to můžeš najít i semestrální práci z ČVUT), lidé často jen porovnávají ceny. Velikostně patří mezi ty největší u nás ;)
-
No použil jsem google a nikde jsem to nenašel. Můžeš mi na to dát odkaz. Protože pochybuji, že zrovna XZone má silnější pozici než JRC.
-
Nope nejsou. 3/4 trhu mají tyto obchody. Zbytek tvoří 1/4. Použijte Google kluci. Tohle jsou statistiky které jsem veřejně dostupné.
Jistě nikdo neví kde a kolik se prodalo kusů Čoklů. Jak jsem několikrát psal. Vzal jsem jen ceny z nejpopulárnějších obchodů. -
takže třeba Mall není v ČR populární? nebo Herní svět? a co Surtep, který tu byl nějaký čas propagován? v těch obchodech to mají za 1099,- (Surtep 1080,-)
neexistuje jen Alza, Xzone a Steam. -
A kde jsi na to přišel, že Steam je u nás jedna z nejprodávanějších u nových a drahých titulů jako je WD? Že je první v žebříčku prodejnosti? Nebo máš nějaký žebříček? A takové JRC je kde? Navíc kupovat na XZone? Takřka nejdražší obchod v Ostravě?
-
-
-
Proč jsi vybral ty nejdražší, co se dají sehnat?
-
-
Tak nejnižší cenu byla uvedena v příspěvku na který jsem reagoval.
Má pointa spočívá v tom že v obchodech kde se v ČR kupují hry nejvíc (ano alza mne také překvapila) mají tyto ceny.
Jistě jde sehnat levněji ale bez DLC v obchodech kam běžný uživatel pravděpodobně nezavítá.
-
-
-
-
-
Hra mě dost bavila, ale rozhodně to není žádný velký skok dopředu jak se nám snažil Ubi namluvit.
-
Asi prvá recenzia od ženy na AAA hru, akú som tu videl. *4
-
-
*kašeľ* carolyn petit *kašeľ* gamespot *kašeľ* *16*
-
-
vždyt to je nejakej transexual!!!!!
-
Ale OP říkal od ženy...
-
-
Mohl bych naspat, že se Grygar snaží prosadit ženy do herního průmyslu, jenže tahle recenze je hodně profesionální. Takže když můžou ženy dělat sportovní komentátorky, tak proč by ženy nemohly dělat recenzenty u her.... Dobrá práce...
-
-
Jo, je to dobrá recenze. Ženy recenzentky dělat samozřejmě můžou, ale je hloupé brečet, že jich je málo. Ony si tu cestu musí najít samy. Jinak trochu offtopic.
-
-
-
WG hraju a rozhodně se nenudím. Je fakt že to pařím na PS4, takže mě minuly neduhy PC verze. Hra má samozřejmě nějaké mouchy, ale hratelnost je více než dobrá a splnila mé očekávání. Další DLC popřípadné patche hru ještě více zatraktivní. Koupě nelituju
-
Je trochu smutné očekávat dokonalejší zážitek až od pokračování. Pokud Watch_Dogs opravdu působí jako začátek série, je to trochu laciné a sráží to v mým očích hru do oblasti "snaha byla, snad příště". Takové hry (ani filmy, ani knihy) mě nezajímají.
-
-
Nabízí se paralela s Assassins's Creed, kde první díl byl taky trochu rozpačitý a dvojka naopak vynikající.
-
-
tam se daji hackovat i granaty ktere pak vybuchnou nepriteli v ruce *15* *15* *15* *15* to je ale hovadina
-
-
No ono některé moderní granáty využívá elektronickou rozbušku, takže zase taková hloupost to není v celkovém pojetí ve hře.
-
-
Ano je. Aby jsi něco mohl "hacknout" (což je samo o sobě špatný výraz) musí to mít příjímač a vysílač. Musí to být připojené k sítí.
A prosím....který hlupák by si koupil chatující granáty? Který hlupák by je vyrobil. -
-
"Everything is better with bluetooth" :D
-
Vždy se najde hlupák. Stačí se podívat na naše politiky
-
-
nebo na tebe...
-
-
-
-
Já myslím, že ve hře ve které se můžeš hacknout do ocelové trubky už granátem nepřekvapí ...
-
Jasne dneska s iphonem nahackujes vsechno ale musis mit oblecek z assasins creed.
A kazdej druhej negr z gheta tam ma skrytou kameru. -
iNade
-