Přejít na výpis diskuzí
Watch Dogs vás chce přimět k hravé kreativitě
18.4.2014 | Adam Homola
46 příspěvků
-
Ja tejto hre verím stále menej a menej lebo poznám Ubisoft. Na prvý Assasin´s Creed hráčov nahypovali pomocou ženskej tváričky. Proste ako keby tvoria niečo svetaborné a nakoniec to bola len hra, ktorá pôsobila zaujímavo, ale mala stále rovnakú a nudnú náplň a pravdepodobne na tie nudné a stále opakujúce sa vedľajšie úlohy u Watch Dogs som teda zvedavý. Po pravde v tejto hre som dosť stratený aj čo sa týka technickej stránky, ktorá zrejme nebude vyzerať ako v roku 2012.
-
Sundej si tu helmu ty salamku a rozhledni se nejsi tady sam! *2*
-
Skvělý přirovnání s tou ženskou.
-
Já se těšim hodně, na druhou stranu ta dvouletá kampaň už postrádá jakýkoliv smysl a v Ubi z toho taky nejsou asi dvakrát odvařený. Ještě že to vyjde před letošní E3 :D
-
nevíte kdy bude GTA nové?
-
Jsem si vzpomněl na Half-Life 1. To jsem jen viděl dva screenshoty v časopise a pak přišla rovnou hra a už mně jen překvapovala, udivovala a znovu jen a jen mile překvapovala :)
-
Za sebe říkám že to je jako s ženskou, člověk jí nemusi vlézt do kalhotek hned ale pokud musí čekat přiliš dlouho jeho pozornost a zájem rapidně klesá. Tím že týdně vypustí jeden dva nové obrazky mě akorát nakrknou. Nad prvními deseti budu slintat ale pak se dostaví stereotyp a začnu se nudit.
Obávám se že podobným směrem se ubírá i The Division. Chci být překvapován né unuděn k smrti. -
Už i ty píšeš jako idi*t? Jsem myslel, že prohlašuješ, že nejsi troll a pak tam vidím toustovače. Za prvé to není vtipné spíše naopak a za druhé to vytváření flame, za třeti Division má vyjít někdy až v roce 2015.
-
no ale treba uznať, že to znie dobre, o niečo takom sme snívali ako deti keď sme sa bavili o tom aké budú hry o 10-15 rokov ... hry s otvoreným žijúcim mestom s kvalitnou AI a kopec možností k tomu, kde hra bude realistická, obtiažna ale férová.
Lenže doba je trochu iná ako sme si ju predstavovali, WD je drahý projekt ktorý sa ťahá 5 rokov a ubisoft urobí všetko aby bola hra finančne úspešná, takže hra je automaticky vyvíjaná s úmyslom zasiahnuť čo najväčšie spektrum hráčov. Budete mat síce veľa možností ale obávam, sa že všetko bude akosi povrchné, jednoduché, casual... jednoducho Assassin v modernom meste.Strašne rád by som sa mýlil. -
Na třetí stranu člověka zajímá, co dalšího mají vývojáři na srdci o jejich nadcházející hře. Kdybys všechny ty novinky ignoroval jen proto, že už si myslíš, že jich je moc a že tě ničím novým už nepřekvapí, tak bys pak byl bez informací.
Hráč se o hře chce dozvědět něco nového, ale před přečtením článku přeci nemůže vědět, že to budou již stokrát omleté bláboly, které už jsme dříve slyšeli v tolika variacích, že nám to už pomalu leze krkem.
Jen si vezmi název tohoto článku. Láká k přečtení, že? Jenže po přečtení si uvědomíš, že by ses bez něj klidně obešel. -
Hrozne prelozeny. Tahalo me to uplne za vsechno...
-
Na druhou stranu tě to nikdo nenutí číst. Když uvidíš nápisy: UBISOFT, WATCH DOGS, stačí to prostě ignorovat.
-
Jen aby to nebylo něco ve stylu Titanfall kdy jsem k postupu na dalsi "G" nucený splnit challenge o ktere bych jinak ani okem nezavadil?"
To vážně miluji. -
Mám z toho stejný pocit a všímám si, že je nás docela dost. Možná je to tím, že se o hře dozvídáme stále více a nějaké hackování mobilem zase nezní tak zajímavě, aby na tom byla postavená celá open world hra.
-
je za tým niekolko vecí ale hlavne to, že za tie 2 roky prišli alebo sa ohlásili hry ktoré vyzerá rovnako dobre (Infamous) ak nie lepšie (Division), navyše v 2012 ukázali graficky asi tie najatraktívnejšie a najvypiplanejšie miesta hry a k tomu na nadupanom PC, takže čokoľvek čo prišlo neskôr už ten boom efekt nemôže prekonať a nadšenie opadáva.
-
S R* naprosto souhlasím. GTAV je skvělý příklad výborně zvládnutého marketingu. Nebo ještě takový Naughty Dog s TLoU.
-
Nevím. Počáteční nadšení (obzvlášť po prezentaci na E3) šlo docela solidně rychle dolů a o hru jako takovou nemám nějaký zájem....Počkám na recenze, ohlasy Vás a jiných hráčů a pak uvidím. Spíše ve slevě než "okamžitě". Více vkládám naděje do Division, které není ohlášené na staré toustovače, takže by to mohlo dopadnou lépe.
-
No o tom mluvim... Nezvládaj marketing... Cpou to do nás tak dlouho a s takovym předstihem že to naprosto selhává... Maj se co učit, třeba od R*, ty maj perfektně zmáknutý kdy,jaký a kolik informací vypustit aby to hráče pořád drželo a chtěli víc...
-
Copak já něco odsuzuju ty burane? Já jen řikám co mi na tom vadí, Už měsíc žvatlaj kraviny který slibovali i u jiných her a ještě další měsíc to budou dělat... Pokud si myslíš že nějakej příspěvek v diskuzi z někoho dělá cool typka tak to žiješ v hodně podivnym světě *15*
-
Takovejch PR keců o AI jsem už slyšel. Nakonec to dopadne tak, že se nepřátele budou zasekávat o první popelnici na kterou narazej ...