Přejít na výpis diskuzí
Western Red Dead Redemption je díky zpětné kompatibilitě dostupný na Xbox One
8.7.2016 | Adam Homola
71 příspěvků
-
Nesuhlasim. A co sa exkluzivity tyka, ak by bola na PC bol by som ochotny si ju kupit kedze open world a western sa len tak nevidi. Myslim, ze na PC v tomto smere ani ziadna kvalitna hra nieje...
-
Na novou hru od R* se těším jak panic na první zásun. Ať už další RDR, GTA (což teď teda nehrozí) nebo Maxe, či novou IP (možná Agent?) ... bude to jedno, protože to bude kvalitou zase na špici a zábavností jeste víc. To studio naštěstí ví, co dělá. Což se o většině ostatních vývojářů v dnešní době říct nedá.
-
Já jsem to narozdíl od tebe dávno dohrál jen soucítím s pckářema.
-
Naopak tohle je to lepší od R. Jak nesnáším GTA, tak tohle mě bavilo. Jinak přeceňované hry je např. GTA IV, GTA V, Skyrim a hlavně Zaklínač 3, v podstatě většina tady těch vyhypovaných open worldů, tahle hra si ten kult získala až časem.
-
Tak ja mel taky ps3 jen kvůli tomuhle a nhl a prislo mi to hodně dobry. Nejsem kdovijakej fanoušek westernu, ale tady jsem si ho vyloženě užíval. Parádní prostredi, postavy a tak nejak všechno :)
-
Jo, to je takové to typické "leštění" svých exkluzivit. *1*
-
Zase bych to nepřeháněl. Kvůli této hře jsem si koupil PS3, ale zase takový zázrak to nebyl. Nejlepší na této hře je jednoznačně grafický štýl.Páčilo se mi i zpracování jízdy na koni. Ale hra samotná a náplň misí již byly horší.
-
Vsechno jde emulovat
-
A taky Halo, Gears of War, Dark Souls.. vždy, když se nějaká konzolová modla portuje na PC, je z toho spíš takové "meh" holt laťka PC her je asi někde jinde
-
Souhlas, dobrá hra, ale trochu přeceňovaná
-
Red Dead Redemption je hezká hra, ale doopravdy zajímavá je jen tím, že je to western. Pokud nemáte vyloženě rádi western, zahrajte si radši GTA5. Stejně, jako u tolika jiných her, i v případě RDR poměrně velkou část hypu a "kultovního" statusu hry zapříčiňuje konzolová exkluzivita.
Kdyby byla Red Dead Redemption na všechny platformy, už po ní neštěkne pes, jako třeba po Bully, což je další podobná GTA-neGTA od Rockstaru. -
tohle uz se nam konzolisti snazili namluvit o ,,dragons dogma,, a nakonec ne ze by to byla spatna hra, ale ten povyk okolo byl dost prehnany
-
Nestahnes si to, no :) Je to fakt skvela hra, škoda ze si ji nikdy nezahraješ :)
-
Jn a pc hráči zas budou mít strouhanou mrkev vid mrkvosofte *7*
-
Poslouchat jako že to říkali v tv a v rádiu ? *15*
Nrbo volali na ulici tobě před domem. Achich smutný to člověče. -
http://www.redgamingtech.com/why-ps4-and-xbox-one-moved-to-x86-64/
tak to ppe byl prave spolecnej prvek architektury a ano, spe byl onen bajny "komplikator"
ale kdyby sony chtelo, tak pokud ta zakladni instrukcni sada je spolecna - power, tak upravit na x86-64 taky musi jit, kdyz to jde z xenonu, akorat sony nechce, radsi bude znovu prodavat "remastery" -
20 fps to bezelo pokud jsi mel stesti. Jinak ti to spalilo konzoli.
-
komplikovanost vyvoje na ps3 nesouvisi ani tak s pouzitou instrukcni sadou (powerpc) jako hlavne se zpusobem, jak ten procesor fungoval. Zjednodusene, Xenon v Xbox360 je mimo instrukcni sady v principu hodne podobny "beznym" intelackym procesorum, mas tam tri plnohodnotna jadra, ktera maji obdobu intelackeho hyperthreadingu a celkove funguje hodne podobne. Zato Cell v PS3 mas jedno "obecne/viceucelove" jadro (PPU ) a 7 mensich specializovanych jader (SPE). V principu tak muzes teoreticky vytahnout mnohem efektivnejsi rozlozeni vykonu, v praxi to nekdy az pripominalo horor v podobe silene architektury Sega Saturn.
-
To že mi tu zkopíruješ pár odstavců odněkud z wikiny nic moc neznamená, když samotní vývojáři ze Sony tvrdí jak na houby oproti X360 ta architektura byla, a že vyvíjet na ní hry bylo peklo.
-
Remaster bude asi jen těžko, hra měla dost problémový vývoj(V jedné chvíli dokonce Rockstar ze dne na den exportoval skotské vývojáře z Rockstar North do amerického studia), takže je vůbec zázrak, že funguje, ale je v podobném stavu jako domeček z karet - zasáhni do ní a rozpadne se.