Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Firefly je srdcovka, zážeh motorů ve vesmíru kde se opravdu nenese zvuk v doprovodu houslí na pozadí? To nejde nemilovat *4*

Každopádně hra jako taková mě moc neoslovila, jde na ní strašně vidět nízký rozpočet se kterým se musí vývojáři popasovat, díky tomu ani ta atmosféra moc nevynikne a ty ala MMO mechanismy ji taky moc nepřidají.

Od stolu se to kecá, ale možná by se měli vykašlat na snažení o realistickou grafiku a naopak zkusit zakrýt její nedostatky a nízký rozpočet nějakou formou stylizace...
  • Sr_Lobo
    Ten projizdejici raider mi hnet pripomel kvalitni pozapomenutou hru Bet On Soldier *5*
  • Jack1947
    Firefly sic neznám ale nevypadá to zle... na scifi rpg...
  • Mart9
    Ten stále trvá.
  • Jack1947
    Třeba ne... je to už děda veterán zažil i pád JDho... bacha na něj. *3*
  • deathfish
    Vypadá to dobře, trochu mi to připomnělo GUN tím zasazením, otevřeným světem a různýma možnostma.

Grafika a animace možná nejsou na dnešní úrovni, ale podle mě starší nebo vypadající starší hry měly vždy svou atmosféru a kouzlo. Takže určitě tohle budu sledovat *4*
  • Mart9
    Jak si chudák musel sám nakliknout jeden souhlasný hlas *15*
  • TheGGG
    glitchstarter se musí propagovat, aby měla zdejší hipsterská "nezávislá" klika radost a měla nad čím fapat.
  • Kurna, vedle... mineno jako odpoved pro Starfishe.
  • Jack1947
    Spíš propichuje. *3*
  • No, takhle - Firefly je lepsi nez Serenity. A ano, bohuzel rada otazek zustane nezodpovezena (i kdyz ledacos lze tusim najit v comicsech). A pokud se zalibi, zustane po dokoukani natocenych dilu urcity pocit nastvanosti, ze jich neni vice. Ale i tak muzu jen doporucit. Mam ten pocit, ze byl zrusen ze stejnych duvodu jako vetsina serialu - mensi nez ocekavana sledovanost.
  • Je to pinhead, tak popichuje.
  • Jak se mi kdysi Stargate líbila, tak mi to dnes přijde hloupé. Alespoň ty další série, kdy už jsem byl starší už začínaly být všechny na jedno brdo. Objeví se silný nepřítel, Jackson umře, aby se nakonec stejně vrátil, ústřední tým porazí nepřítele, konec. Atlantida byla už úplně mimo, všichni byli už v podstatě neporazitelní, superinteligentní. Ale byl tam Zelenka, další česká scifi stopa! Pak to předčasně ukončili aby později přišli s Universe, které cílilo na starší publikum. Mělo navazující děj a propracovanější psychologii postav, což se jaksi minulo účinkem protože diváci chtěli další ploché nadlidi jako v SGA, možná byly ty postavy přece jen až moc křehké.
  • Serenity bylo dobrý. Už dost dlouho mám chuť se na Firefly podívat, ale současně mám strach, že se nadchnu a pak to samozřejmě předčasně skončí spoustou nevyřešených otázek a otevřených příběhů. Nechali to ležet už moc dlouho, herci zestárli a posunuli se do jiné cenové hladiny takže už je to nejspíš nenatočitelné i kdyby snad chtěli. Proč to vlastně zrušili? Američani asi nepoznají dobrý seriál ani kdyby je praštil do hlavy palicí viz několikrát zrušené Community, kde taky maximálně funguje chemie mezi herci a postavami.
  • Měl by sis změnit přezdívku na d e.m e n t :) (blbá cenzura)
  • Herci chteli, ale produkce nechtela. Nakonec z toho fanousci "vydojili" alespon celovecerak Serenity.
  • "kixstartr" - myslim ze to mluvi za vse
  • Blue.Shark
    Vždycky jsou lepší konkrétní příklady než obecné tvrzení.
  • Protoze by bez te propagace vubec nevznikly ? a za ty vyjimky ses rad, nerikej, ze ne, i kdyz jsi jim nedal ani korunu.
  • Divim se, kdyz se z toho nedokonceneho serialu stal nakonec takovy kult, ze se k nemu pozdeji uz nevratili. Nebo uz se hercum do toho nechtelo/nemohli ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit