Přejít na výpis diskuzí
WH40K: Space Marine bude jako hollywoodský trhák
11.8.2011 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
To není spekulace, ale fakt popsaný samotnými tvůrci ;). Horus spustil štíty, aby si to vyřídil s Císařem osobně, na což doplatil a když umíral, tak si uvědomil, jakou chybu udělal. Přesněji, před jeho smrtí, když si bohové Chaosu uvědomili, že je jim již k ničemu, tak se Horus dostal z jejich spárů a litoval všech svých skutků.
-
To je jenom jedna ze spekulací, nikdo doopravdy neví co se na konci bitvy o Terru vlastně stalo. Jistý je pouze to, že Horova loď spustila štíty, ale důvod je neznámej.
jo a btw. Death to the False Emperor and all his slaves ! -
krizit sa da vselico, zalezi len na tom ako kvalitne a co potom vzide z toho, ked to z mixuju dokonale niet coho sa bat, si mylim, ze co som zatial videl to vyzera dobre
-
Je zvláštní, že i samotný Horus si uvědomil, jakou chybu vlastně udělal, ale stále se najde tolik slaboduchých, kteří dělají tu samou chybu a stávají se otroky Chaosu. ;)
-
Holt budeme muset dokazat svuj allegiance (nemuzu si vzpomenout jak se to pise cesky :D ) az v multiplayeru ...
Dead to the false emperor ... -
For the Emperor, motherfuckers!
-
drz hubu ty pišo uzena
-
No epicke... Ja chci kosu, proklety kruciar, cerne brneni a zmenu pro pana zmen a ne hrat zase za nohsleda tlejici zdechliny v zlate rakvi *9*
-
Ber to takto: Je to první akční hra od Relicu, doteď dělal pouze strategie. Další věcí je, že se to snažili pojmout originálně a dodat fanouškům a i ostatním hráčům hru se skvělou (a megalomanskou) architekturou, epickými souboji a "macho" Mariňáky, což se jim daří - například jump pack bude hodně míchat s hratelností v hře pro jednoho i více hráčů.
-
Hele zase takové peníze za to chtít nemůže, protože vyšlo i dost menších projektů -WH40K Squad Command na PSP a DS, WH Battle for Atluma na PSP, WH40k Glory in Death na N-Gage... Co jsem tak četl, tak hlavní problém licencí od GW je v tom, že vývojář musí spolupracovat (komunikovat) s GW - nenechají ho tam dát co chce, když je to v naprostém rozporu s WH universem - a to je hlavní problém, na který mnoho studií nepřistoupilo. Navíc na WH40K má práva THQ (například u DnD je to zase Atari), takže na tom mohou dělat pouze studia pod THQ - momentálně Relic a Vigil Games. Ostatně jeden z hlavních důvodů, proč existuje Warcraft je právě neudělení licence, a osobně si myslím, že to tak dopadlo hlavně z toho důvodu, že klasická RTS ve fantasy Warhammeru nemůže fungovat, protože ten svět má skvěle fungující ekonomiku, což každá klasická RTS ničí.
Já osobně bych podobnou multiplayerovou hru viděl v celku nerad, protože mi to přijde zbytečné a bezpříběhová hra z WH je mi proti srsti. -
Dark Millenium sleduju,ale to bude MMORPG a u toho je vzdy vetsi sance, ze to podelaji.
Kdezto takova online hra ala Battlefield, jen ze sveta WH40K, to si myslim by melo vetsi sanci uspet a s daleko mensimi naklady na vyvoj.
Problem urcite bude i to,ze GW chce nehorazne prachy za licence a obecne je nechce az tak moc davat. -
Ta kniha je z roku 1993, byla minulý rok vydána jako Print-on-Demand na Black Library.
Ten orgán se jmenuje Omophagea. Tady máš informace i stvoření Mariňáků - http://wh40k.lexicanum.com/wiki/Creation_of_a_Space_Marine - jsou ze starých zdrojů a málokdo se vrhne do rozebírání těchto detailů.
Tady je přímo citace toho orgánu: "Phase 8: This implant allows a Space Marine to 'learn by eating'. It is situated in the spinal cord but is actually part of the brain. Four nerve bundles are implanted connecting the spine and the stomach wall. Able to 'read' or absorb genetic material consumed by the marine, the omophagea transmits the gained information to the Marine's brain as a set of memories or experiences. It is the presence of this organ which has led to the various flesh-eating and blood-drinking rituals for which the Astartes are famous, as well as giving names to chapters such as the Blood Drinkers and Flesh Tearers. Over time, mutations in this implant have given some chapters unnatural craving for blood or flesh."
To pojídání funguje u Chaosu i emzáků, jde pouze o to, kam až jsou Mariňáci ochotni zajít. S pojídáním mozku to je přesněji tak, že jsou schopni vstřebat informace, které se honili dané oběti v hlavě těsně před smrtí - jelikož se jejich oběti zrovna soustředili na sprovoznení Titána (třídy Emperor), tak to měli "jednoduché" - navíc ten Titán nebyl zrovna "oficiální", byl to hodně pofidérní "výrobek". Dotyční nebyli přisluhovači Chaosu, ačkoli to byli zrádci, protože začali uctívat svéhu vůdce jako boha - což byl blázen, který si myslel, že ho Tzeentch povznese na něco více. On Warhammer byl před takovými 15-24 lety byl oproti tomu dnešnímu o mnoho drsnější a brutálnější, než je dnes a mnoho věcí, které jsou stále oficiální se neřeší - například ten vznik mariňáků, který je neuvěřitelně zajímavý. Rozhodně doporučuji přečíst knihu Space Marine, protože je tom hodně informací o pozadí Maríny jako takové a o Imperial Fists a životě v Necromundě. Navíc ukazují pevnost Imperial Fists a mnoho historie, tréninku... -
Jaktoze nejdou solo? Takhle prece vznikaji hrdinove :D
-
Tak to by mě v tom případě zajímalo, co přesně si představuješ pod pojmem "dobrý".
-
Já chci soundtrack :)
-
z Rusi.. to snad ne :D.. z Podkarpatske Rusi?
aď.. to uz je jen kousek k Aši.. (ikdyz jsi to predtim napsal spravne)
nerad opravuju gramaticky chyby, ale tohle jsou husty kousky.. A tech carek..
A nerikam, ze to bude spatna hra, ale objektivne nemuzu rict, ze by to vypadalo nejak nadherne. -
W40K universum je pro mě srdcovka, ale to co jsem viděl tady mi příjde jako dosti přitažené. Kdo četl knihy se Space marine tematikou (u nás jen Ragnar - Hvězdný vlk), tak mi musí dát za pravdu, že ty cut sceny jsou divné. Taková divná destrukce Gothických lodí je koko... Dále Space marines nejdou solo atd... No bojím se bojím, ale doufám, že marně neboť na hru se těším. Snad se nezklamu.
Starý dobrý Space Hulk (pro mě spíše druhý díl) byl perfektní v převedení atmosféry i když ze Space Hulka (odnož W40K). -
Nahodou DoW 1 mel dobrej pribeh ... dokonce i Winter Assualt mel dobry pribeh ... ze serie DoW2 jedine Retribution, ale ta kvalita je velmi slaba, to priznvam ..
-
není to klon GoW je zde propracovaný systém soubojů na blízko jestli jsou všechny TPS kopie GoW tak nevim, 5 let starý engine to není a hra vypadá dobře. systém krytí tu není úmyslně proto to taky není kopie GoW, ke zvuku se nebudu vyjadřovat je na dobré úrovni, příběh je průměr mezi dnešními hrami a jde zde hlavně o jeho podání (no ale pořád lepší příběh než ve hrách kde američani bojujou z Rusi) . To že tě na něm nic neláká je smutné ale natěšené hordy fanoušků skvělého w40k který patří mezi nejlépe propracované scifi se těší hodně. Tím ti za 1. neberu tvůj názor ať už si oněm myslím cokoliv 2. company of heroes je skvělá hra ale radši aď dělaj na hrách z W40k Druhá světová už je celkem ohraná.
-
Nastesti pro nas, nikde ...