Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Studio co dělá jen strategie pracuje na klonu GoW. Beží to na 5 let starém enginu, systém krytí neexistuje, zvuky jsou nic moc, příběh vypadá béčkově až to bolí a celkově mě na tom absolutně nic neláká. Radši kdyby udělali další Company of Heroes.
  • nevim nevim nějak se mi nezdá to o požíraní mozků věřím že o světě W40k to ho výš hodně a že to v tebou zmiňované knize bylo ale já i když sem knížek četl také celkem dost nikde neviděl ani zmínku o tom že by mariňáci snězením mozku získali znalosti daného člověka navíc obsluha titána nejsou normální lidé ale členové kultu adepta mechanika kteří jsou propojení se svým strojem a jsou tak v podstatě jeho součástí. Navíc předpokládám že posádka toho Titána sloužila chaosu. Nevím jestli by mariňáci jedli mozky uctívačů chaosu a pak ještě řídili jejich stroj. No ale pokud to bylo v té knížce. Ještě by mě zajímalo ta knížka musela být celkem stará když to z pravidel světa warhammeru 40k odstranily každopádně ja o tom nikde nečetl. Na hru se samozřejmě těším ale vůbec by mě nevadilo kdyby se v určité části hry přestalo hrát za mariňáka a dostali by ste se do role posádky v hodně hrách se dočasně ujmete role jiné postavy.
  • smejki
    srsly?
  • DoW 1 mela dobry pribeh (ne datadisky tam nci nebylo xD)
  • Cahir
    U této hry se bojím 3 věcí: 1) herní doba budou dvě odpoledne 2) bude to velmi hloupé 3) bude to mít hodně slabý příběh - Relic vytváří prvotřídní hry, ale velice pokulhává v příbězích. DoW1 + DoW2 byly v tomto ohledu naprosto žalostné.
  • Cahir
    Na film jsem se těšil, ale byl jsem lehce zklamán. Slabší vizuál mi nevadil - nebylo to tak strašný, aby to ovlivnilo divácký zážitek. Horší už to bylo s příběhem. Od Abnetta jsem čekal alepoň něco průměrného, tohle byl podprůměr. Příběh filmu si opravdu v ničem nezadá s kampaněmi z DoW RTS (což nepovažuji za dobrou vizitku).
  • To ja samozrejme vim, ale o to prave jde. Obslehnutej Battlefield do nejakyho universa. Proto jsem rek Battlefront jako prirovnani.
  • Spíše Battlefield, jelikož Battlefront je obšlehnutý Battlefield ve Star Wars.
  • takovej trochu SW: Battlefront z prostredi WH40k :)
  • Kde tu hru stahnuuu?? nuikde sem ji nenasel :´(
  • Dalsi warhammer tesim se, ale vic se tesim na DoW 3
  • Počkej si na WH40K: Dark Millenium a uvidíš, třeba Ti přinesou to, co by si chtěl...
  • Ta hra může bejt dobrá, ale já tak strašně nesnáším ty kecy okolo her, kdy každej říká, jak ta jejich hra bude FILMOVÁ. Vždyť filmy proboha nejsou hry a hry nejsou filmy. Kdy už to konečně pochopěj? Tohle se nedá křížit.
  • Trochu me mrzi, ze konecne nekdo neudela poradnou multiplayer hru ze sveta Warhammeru 40K. Mohlo by to byt klidne 3rd person, tzn ne nutne FPS, ale rozhodne by tam melo byt hodne frakci (imperial guard, space marines, chaos, orks, tau, eldar & dark eldar), rozlehle mapy, ovladatelne stroje (i letajici) a i s nejakym specialnim hernim modem + klasiky typu conquest, CTF, TDM atd.

Tahle hra aspon umozni multiplayer space marines vs chaos SM, takze aspon tak :). Jen skoda ze nebudou orkove, kdyz je jich single player tak plny.
  • Osobně se mi to moc líbilo, byl to jejich první pokus o vytvoření něčeho podobného a byl nad míru povedený.
  • ales.smutny
    Danke, i zbylým, tahle neáčková produkce mne v poslední době míjí...a 70 minut je zajímavá jednohubka :)
  • Tato hra bude bomba! Konečně pořádná akční hra ze světa WH40K. Už aby to tu bylo *14*
  • Black_Hand
    ale moc bych se netesil. je to tak na urovni pribehu dow2, akorat daleko komornejsi. prakticky jen jedna mise.
  • Hairy_Ass
    http://www.csfd.cz/film/281663-ultramarines-a-warhammer-40000-movie/
  • http://www.imdb.com/title/tt1679332/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit