Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Cahir
    U této hry se bojím 3 věcí: 1) herní doba budou dvě odpoledne 2) bude to velmi hloupé 3) bude to mít hodně slabý příběh - Relic vytváří prvotřídní hry, ale velice pokulhává v příbězích. DoW1 + DoW2 byly v tomto ohledu naprosto žalostné.
    • Řekl tu někdo "Homeworld"? Neřekl??? *8*
    • DoW 1 mela dobry pribeh (ne datadisky tam nci nebylo xD)
      • Cahir
        Tak to by mě v tom případě zajímalo, co přesně si představuješ pod pojmem "dobrý".
      • smejki
        srsly?
        • Nahodou DoW 1 mel dobrej pribeh ... dokonce i Winter Assualt mel dobry pribeh ... ze serie DoW2 jedine Retribution, ale ta kvalita je velmi slaba, to priznvam ..
  • Studio co dělá jen strategie pracuje na klonu GoW. Beží to na 5 let starém enginu, systém krytí neexistuje, zvuky jsou nic moc, příběh vypadá béčkově až to bolí a celkově mě na tom absolutně nic neláká. Radši kdyby udělali další Company of Heroes.
    • drz hubu ty pišo uzena
    • není to klon GoW je zde propracovaný systém soubojů na blízko jestli jsou všechny TPS kopie GoW tak nevim, 5 let starý engine to není a hra vypadá dobře. systém krytí tu není úmyslně proto to taky není kopie GoW, ke zvuku se nebudu vyjadřovat je na dobré úrovni, příběh je průměr mezi dnešními hrami a jde zde hlavně o jeho podání (no ale pořád lepší příběh než ve hrách kde američani bojujou z Rusi) . To že tě na něm nic neláká je smutné ale natěšené hordy fanoušků skvělého w40k který patří mezi nejlépe propracované scifi se těší hodně. Tím ti za 1. neberu tvůj názor ať už si oněm myslím cokoliv 2. company of heroes je skvělá hra ale radši aď dělaj na hrách z W40k Druhá světová už je celkem ohraná.
      • z Rusi.. to snad ne :D.. z Podkarpatske Rusi?
        aď.. to uz je jen kousek k Aši.. (ikdyz jsi to predtim napsal spravne)
        nerad opravuju gramaticky chyby, ale tohle jsou husty kousky.. A tech carek..
        A nerikam, ze to bude spatna hra, ale objektivne nemuzu rict, ze by to vypadalo nejak nadherne.
        • Ber to takto: Je to první akční hra od Relicu, doteď dělal pouze strategie. Další věcí je, že se to snažili pojmout originálně a dodat fanouškům a i ostatním hráčům hru se skvělou (a megalomanskou) architekturou, epickými souboji a "macho" Mariňáky, což se jim daří - například jump pack bude hodně míchat s hratelností v hře pro jednoho i více hráčů.
  • Přišel nám Mass Effect a najednou se snaží každá hra bejt Epic. Když každej chce bejt epic, přestává to bejt epic. Zrovna tohle mě k Warhammeru nesedí.
    • XorxoxTalarius
      No ja bych prave cekal prave od Warhammeru ze bude epic ... prece jenom tam se bitva pocita v tisicich muzu (pokud jde o marinu) a jsou to vylozena jatka ... tohle bude takova komorni epizodka ze sveta W40K ...
      • V případě Mariňáků to nejsou bitby tisíců, protože každá kapitula má velké omezení v počtu členů - aby se neopakovala situace z Horus Heresy - takže časy, kdy Ultramarines měli čtvrt milionu členů již dávno neplatí. Tisíce, či spíše desetitisíce vojáků, to se stává u Gardy, ale ne u Maríny - tedy pokud nebudeme brát výjimečné bitvy jako ta o Fenris, kdy se Vlci bránili Tísici synům a podobně.
  • W40K universum je pro mě srdcovka, ale to co jsem viděl tady mi příjde jako dosti přitažené. Kdo četl knihy se Space marine tematikou (u nás jen Ragnar - Hvězdný vlk), tak mi musí dát za pravdu, že ty cut sceny jsou divné. Taková divná destrukce Gothických lodí je koko... Dále Space marines nejdou solo atd... No bojím se bojím, ale doufám, že marně neboť na hru se těším. Snad se nezklamu.

Starý dobrý Space Hulk (pro mě spíše druhý díl) byl perfektní v převedení atmosféry i když ze Space Hulka (odnož W40K).
    • Jaktoze nejdou solo? Takhle prece vznikaji hrdinove :D
      • No Ragnar sice čas od času *3* drtí soupeře, ale sám u toho není. Uriel Ventris snad v akci sám pomalu nebyl. Solo rubačka W40K rozhodně není.
        • Mnoho příběhů, či spíše povídek je o boji jednoho Mariňáka, který zůstal sám a bojuje o život, slávu a nebo o čest.
  • Já chci soundtrack :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit