Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ano, protoze jsou tu lidi jako ty, kvuli kterejm to v prvni rade jde prave do te zahuby
  • barinator
    jen sem řekl svůj názor a pokud s tím nesouhlasíš tak prosim.. jen říkám, že tohle je cesta do záhuby.. takovejch her co zkoušely různý "pay" systémy a jak dopadly
  • "aj bez toho" ? Neni zadne "aj bez toho". Hry prechazeji na f2p jen a diky tomuhle.
  • skonci to aj bez toho pri F2P. otazka je že koľko to vydrží
  • Neřekl bych, jelikož lotro mělo v době kdy jsem ho hrál hrací model free-to-play( nikoli pay-to-win), a děti, nebo "borci" chovající se jak děti, tam nebyli, pravděpodobně za to může chtrý platící model, kdy jediná věc za peníze, kterou potřebujete k plnohodnotné zábavě jsou questy jednotlivých lokacích(co si pamatuju tak v přepočtu vyšly questy jedné lokace na 150kč za 200 questů), přičemž 3 začínající lokace máte zdarma.

Zatímco GW2 si musíte koupit a poměr dětí/ "borců" chovajících se jak děti a inteligentně chovájících se lidí tam je jak ve školce.
  • Lawliet
    No ono není problém jako student mít i 30 tisíc měsíčně. Za 2 týdny práce.
  • Mahcake
    Jsem rád, že lidi jako ty tam nepotkám. *4*
  • Mahcake
    Myslim, že je dobře, že to bude aspoň nějakej ten rok P2P. Podle mě nejlepší model pro MMORPG. Jednou za měsíc dáte +-300,- a máte všechen obsah + žádný omezenosti a vývojáři dostanou dost peněz na další, pokud to hraje dost lidí + popřípadě nějakej ten 14 dení trial na zkoušku s omezenim do x levelu.

S mikrotransakcema to jednou stejně skončí u P2Win, ať hráči chtěj nebo ne. Nezlobte se na mě, ale dát třeba 100,- za další action bar sloty? Pak zase další 200,- na větší inventář? (SWTOR koukám na tebe) Pro mě už je jakákoliv takováhle "blbůstka" výhoda ve hře. Za chvíli si připlatíme i za to, jestli budeme moct skákat nebo ne.

EDIT: Jak vidim, tak nejsem sám.

cca. 26:00
    http://www.youtube.com/watch?v=PeUbXJZPkd0
  • Tak samozřejmě, že se i tací najdou... Ale nekaž mi radost. *9* *1*
  • vsechno je o lidech. Kdyz se do toho budou sraat takovy bullshiti jako ty, tak to opravdu skonci f2p a uz po tom nikdo nestekne.
  • to je ovsem jinej druh MMORPG, vyhovujici tvemu pristupu. Wildstar takovej neni, takze nevim co se vubec do toho pletes, nechapu. Proste to nebude hra pro tebe, tak na to zapomen. Nesnasim tyhle pretvarece her
  • resshi
    Za předpokladu, že jim to nebudou platit rodiče...
  • rancor1223
    MMO nehraju, 99% z nich mi přijdou úplně stejná. Stereotipní. Bavil mě SWTOR a trial EVE (na který ale nemam čas). Ale tohle se mi hrozně líbí a ani měsíční poplatky mě nezastaví. Na druhou stranu ani nebudou muset, protože mě to dýl jak ty tři měsíce bavit nebude a pak si další případně dokoupím až s nějakým novým obsahem.
    Teď se ještě dostat do bety...
  • spíš bych maximálně čekal,že to spadne opravdu na model P2P,alá GW2
  • Já jsem za to na druhou stranu rád... Alespoň tímto krokem ubude nižší věková kategorie a hra dostane rozumnou komunitu. *4* Ehm, teda alespoň doufám. *15*
  • rancor1223
    Ne každej chodí do hospody *1*
  • barinator
    nevím kolik času zabere vydělat si na měsíc v EVE, ale tohle je totální bullsh*t.. to že se to uchytilo jinde neznamená, že tady jo (a dost o tom pochybuju), takže po roce čekám f2p
  • MMORPG už nějaký čas nejsou o 12h grindění, např. GW2, na občasné hraní je fajn
  • No tak nechápu proč by sis měl vůbec pořizovat něco jako je MMORPG když na to nebudeš mít čas. Trochu nelogické.
  • nikdo tady nepsal, že utrácí tísíce v hospodě ale těch 350 na sub musí mít každý normální pracující člověk a řekl bych, že i student

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit