Přejít na výpis diskuzí
Wildstar bude mít měsíční poplatky, ale se systémem EVE Online
19.8.2013 | Aleš Smutný
71 příspěvků
-
ale mna to vobec netankuje :D ja som len poznamel ze ten prvy si zaplati 30e za mesiac,a pan SK sa vyjadril ze neviem pocitat tak som chcel po nom vysvetlenie
-
-
Počítaš dobre, aj keď ešte podceňuješ tú čiastku investovanú na ingame money. Klasický pay to win. Buď si to zaplatíš tiež, alebo budeš za ostatnými hráčmi zaostávať v accountoch, skilloch, itemoch atď.
No alebo máš ešte jednu možnosť - grindovať ako nejaký maloletý číňan či chronický nolifer.
-
-
Prosim, opravte si to. Neni to MMO strilacka a 7€ mesacne ste si pomylili s 7£. Pri 12tich mesiacoch je to 9.99€, nie 7 ako ste uviedli ... to je v £.
-
Neviem, či by si mali brať príklad práve z eve. P2P v podaní eve je totiž pay to win ako vyšité, a to čím ďalej tým viac. CCP sa len predháňa v tom, kedy predstaví ďalšiu rolu pre altov (najväčší úspech po falcon altovi má asi ogb alt, ak sa pamätám tak rolu mom alta nerfli).
Osobne som poznal jeden taký "prípad", keď maník za reálne prachy (doslova tisícky libier) nakupoval accounty jak na bežiacom páse - combat chary, logi alty, mom alty, boosting alty, falcon alty, probing alty atď. - no a potom s 5+ charaktermi v deadspace vindikatoroch či bhaaloch (cyno s triage carrierom samozrejme vždy pripravené) robil "solo" pvp. *15* -
-
Porad nejak nevidim to tve pay 2 win
-
-
tak jsem asi slepý za real peníze si v eve můžeš koupit všechno
-
-
-
Ale fuj, za tohle chteji mesicni poplatky, to snad ne ...
-
-
aha ono to musi vypadat realne aby za to mohli chtit penize ?
-
-
Nejak jsem si nevsiml, ze bych napsal neco o realismu, tak se uklidni trolliku.
-
-
-
Resite tu placeni-dobra hra si sve hrace najde. Me spise zajima cim by me ta hra mela zaujmout. Podival jsem se na videa z gameplaye a hruza. Vypada to (nejen vizualne) jako tuctova az podprumerna hra.
-
-
Jasně a to poznáš podle tech krátkých gameplay ukázek ?
-
-
Nehraj si na chytreho a zkus napsat cim je vyjimecna. Cim se odlisuje.
-
-
Nehraj si na chytrého a zkus napsat v čem je tak špatná a jak to poznáš když ještě ani nevyšla. *3*
-
-
Pisu ze dle videi to vypada jako tuctova hra. Ne ze takova bude,ne ze ji znam. Naopak se ptam cim me ma zaujmout a misto odpovedi se dockam jen nicnerikajicich kometaru.
Moje tvrzeni je uplne stejne jako tve. Ja alespon vychazim z tech videi. Z ceho vychazis ty? Pokud o hre neco vis,misto svych dvou nesmyslnych postu jsi mel par bodu napsat. -
-
Jediné co si řekl je že hra tuctová, ještě jsem neviděl v "tuctovém" mmo housing a povolání explorer - jumping puzzle, šplhání po horách a nedostupných místech, stavitel - budování měst a science - zkoumání technologie, zvířat a rostlin. Nic neříkající komenty máš jen ty, hra má vyjít až v roce 2014.
-
-
-
-
Ja súhlasím s Huhi. Aj podla mňa ďalšia zbytočná onlineovka.
-
-
-
Hm goldselling priamo od autorov zaujimave, inak to musi byt vazne lenivy dobrodinec ked si zaplati svoj cas za 13e a potom este nekomu za 17e, 30e vyhodenych za MMO + este cena tej hry :D
-
-
tady zase nekdo neumi pocitat co ? se pak nediv ze nemas blbych 13e na mesic
-
-
a kde ze som sa podla vas pan expert zmylil ? no oslnte ma vasim uzasnym vysvetlenim
-
-
No, popravdě, mě by také zajímalo, kde jsi přišel k těm 30€. Pokud to bude fungovat jako v EVE, tak si můžeš koupit buď přímo herní čas za 13, nebo onen předmět za 17. Ten stojí víc, protože se dá ve hře prodat a něco na tom vydělat. A pokud nechceš platit skutečnými penězi nic, je možné si vydělat přímo ve hře herní měnu a koupit si onen předmět. Aspoň takhle to funguje v EVE.
-
-
Boze dalsi co nevie citat hrac 1 "dobrodinec" si zaplati svoj cas 13e, je lenivy a chce in game prachym tak kupi "item" CREED za 17e na webe a ten v hre preda 2 hracovy za ingame peniaze. Takze ten lenivy dobrodinec zaplati 30e
-
-
2sk-hra je od toho aby bavila. Pokud me jeji obsah nebavi,nehraji. Hra neni zamestnani
-
No a proč to jako tankuje tebe? Jsou to jeho peníze, může si s nimi dělat co chce. Naopak, ty na tom vyděláš, hraním si seženeš dostatečnou částlu a koupíš si čas bez reálných peněz. A spokojení jsou všichni.
-
mozna ten dobrodinec neni lenivy, ale naopak pracovity a spocital si, ze za ten cas, ktery by stravil nudnym grindovanim goldu pujde radeji do prace, kde za tu dobu vydela 50e a goldy si pak za 17e koupi....
-
-
-
-
-