Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ZvacA
    http://www.youtube.com/watch?v=Q1JAfzrCHuk
  • hnuti odporu, jejich hymna ne, tvl *2*
  • Kozy
    Jako třeba simulátor hlídání koncentračního tábora?
  • no to nemuzes takhle tvrdit...samozrejme vzhledem k tomu, ze to byl cernoch by mu asi nejake proslaveni ve fasounske spolecnosti neproslo
  • zajímalo by mne jakto že tam hraje hendrix když je to alternativní historie. to by pak ani nezložil tu skladbu ne? *8* možna by se ani nenarodil
  • ZvacA
    Každá WW2 hra nabízí Němce v multiplayeru.

Nejsem si jistej, jestli zrovna u Wolfensteina - který na tématiku jde čistě od zábavy - je nutný si stěžovat na absenci hraní si na skopčáky. Ačkoli většinou podobný výkřiky považuju jen za "módní" žblebt kombinující všechny možný averzní pochody jen ne čistě herní hledisko, tak souhlasím s tím, že kampaň za německýho vojcla by při správným a zodpovědným zpracování nemusela být marná. Koneckonců, osobně bych měl i slušnou představu o konceptu dvou kampaní, které by se věnovaly jak charakteru spojenecké, tak i německé straně, a obě by se prolínaly nejen ze svých vlastních pohledů na dané operace, ale charaktery by se klidně mohly setkat i ve vzájemné konfrontaci. Nic politizujícího, nic ideologicky prosazovanýho, jen čistá příběhová FPS záležitost, která by sledovala obyčejný lidi hozený do válečné mašínerie na obou stranách.
  • jasne, dat moralistum do ruky dalsi argument o skodlivosti her
  • Kr.Pa
    Už by konečně mohl někdo udělat hru, kde se bude hrát za německou stranu. U strategií to nevadí tak proč to není i u FPS?
  • Magister_Peditum
    Takže taková hodně futuristická Otčina? To by mohla být sranda! *15* Jsem zvědav, jestli finálním bossem bude zase "kybernetický" Áda (i když asi už o berlích). *1*
  • Na první pohled se mi to líbí! Trošku mi to připomnělo DOOM :D, ale taky je tam to samoléčení + je to svižné prostě jako CoD tak nevím :) necháme se překvapit :) Každopádně to teď budu bedlivě sledovat.... *3*
  • mechnazi
  • Veskoslav
    Tak to ty už tam stojíš ne?
  • jednoduší lidi není složité nalákat *4*
  • P.S.
    jinak ty kytičky to byla narážka na far cry, nemyslel jsem že v tehle hre budete sbírat kytky, koukam že IQ šlo dolu
  • članek jsem prečetl a co? nejak nechápu pointu tveho prispevku. chci FPS, ne mix adventury a fps. Dnes se totiž všude cpe neco navíc jako "adventurní prvky", rozvoj postavy atd protože to vypadá lépe kvuli marketingu.
    A co bys proboha čekal od strilečky když ne strilení? A kdo rika ze strileni musí byt tupe a bezmyšlenkovite? Hlavne že mas 14 plusek koukam že IQ zdejší komunity šlo prudce dolu
  • Veskoslav
    Tož těším sa že:) Problém je ten, že když vidím ty hračky Nacistů, raději bych hrál za Nacisty *1*
  • Veskoslav
    To je Joe, debilita místní trolí rodiny:) To nemá cenu, jednou jsem se s ním hádal, že Stalker patří do rodiny survival FPS s otevřeným světem:)
  • Mno minimálně ta "plazmov řezačka" mne zaujala. Jsem zvědava, jak moc se bude dát nakonec použít (v hlavě se jí formuje myšlenka, jak krájí mechy na kusy) *4*.
  • Novy Wolfenstein vypada velmi dobre. Alternativni sci-fi me vzdy fascinovaly. Nejlepsi zazitek mam dodnes z Return to Castle Wolfenstein ale tahle nova varianta posune slavnou znacku dale. Pro me osobne prekvapeni roku. Drzim palce!
  • Přesně. V době kdy byly o hře první zmínky a vypustili prvni video jsem si řikal, že by to fakt nemuselo být špatné a celkem jsem se na to těšil. Potom co jsem ale viděl tohle video tak si radši nechám zajít chut.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit