Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mno minimálně ta "plazmov řezačka" mne zaujala. Jsem zvědava, jak moc se bude dát nakonec použít (v hlavě se jí formuje myšlenka, jak krájí mechy na kusy) *4*.
  • Novy Wolfenstein vypada velmi dobre. Alternativni sci-fi me vzdy fascinovaly. Nejlepsi zazitek mam dodnes z Return to Castle Wolfenstein ale tahle nova varianta posune slavnou znacku dale. Pro me osobne prekvapeni roku. Drzim palce!
  • Takže my jsme nakonec vyhráli, ja?
    • God-of-War
      Jawohl, Herr Schnitzel!
  • Táto tuctová fps má s Wolfensteinom spoločné tak maximálne meno.
    • Přesně. V době kdy byly o hře první zmínky a vypustili prvni video jsem si řikal, že by to fakt nemuselo být špatné a celkem jsem se na to těšil. Potom co jsem ale viděl tohle video tak si radši nechám zajít chut.
  • God-of-War
    es ist zeit fur reich, wir mussen die juden ausrotten *16* *16*
    • Dein Satz ergibt keinen Sinn, du kleiner Pissnazi!
      • Caincz
        Ono by místo honění Deutsch-ega stačilo znát South Park...
  • oldschool a babicciny, toho je posledni dobou v marketingove mluve az prilis *5*
  • Parádní článek *1* na tu hru se moc těším. *3*
  • jasne, budu si kupovat fps kvuli neakčním prvkum, jako treba sbiraní kytiček a vyrabeni lektvaru omg
    • Nauč se číst články a sledovat videa.

A nauč se, že kdysi, když jsi ještě neexistoval, tak FPS neznamenalo jen tupé a bezmyšlenkové střílení.
      • P.S.
        jinak ty kytičky to byla narážka na far cry, nemyslel jsem že v tehle hre budete sbírat kytky, koukam že IQ šlo dolu
        • Je mi tě líto...
          P.S.: Ne, neni
      • članek jsem prečetl a co? nejak nechápu pointu tveho prispevku. chci FPS, ne mix adventury a fps. Dnes se totiž všude cpe neco navíc jako "adventurní prvky", rozvoj postavy atd protože to vypadá lépe kvuli marketingu.
        A co bys proboha čekal od strilečky když ne strilení? A kdo rika ze strileni musí byt tupe a bezmyšlenkovite? Hlavne že mas 14 plusek koukam že IQ zdejší komunity šlo prudce dolu
      • Veskoslav
        To je Joe, debilita místní trolí rodiny:) To nemá cenu, jednou jsem se s ním hádal, že Stalker patří do rodiny survival FPS s otevřeným světem:)
      • Hell Yeahh!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit