Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • *3* Ale k tomu nemusím klikat na článek a ani Wofa dávat do nadpisu .....
  • Prvy Wolfenstein, IBM PS2 286, ked boli v dalsej miestnosti nepriatelia, tak sa to pri otvarani dveri na chvilu zaseklo pretoze dotahovalo data z diskety. Som sa aspon vedel pripravit :D
  • BelaJBB
    Nehral sa Wolfenstein 3D a Spear of Desiny na šipkách ? Hlodavcom sa len strieľalo, aspoň sa ni zdá. *3*
    Hm, tak pištoľ s laserovou "rezačkou" ... Ach jo zlatý starý Wolfík.
  • Hanzales
    Je tam jen odkaz : http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=wolfenstein-the-new-order-174426 Ale je to česky, takže si to může počíst úplně každý ;o)
  • Hanzales
    První Wolfenstein: PC taťky od kamaráda o dvě patra výše (386), modré zápěstí od myši, vykulené a odpálené oči. Taky ruloval prince, později flashback, doom, system shock, ale wolf byl takový první kulerváč, myslím.
    Druhý Wolfenstein (RTCW): Očekávání bylo doslova neúnosné, výsledek byl jen malinko méně dokonalý, ale i tak. Spousta herních momentů vryta do paměti dodnes, parádní plamenomet a těch hodin v MP. Třetí Wolfenstein mne při prvním hraní bavil, i celkem dost, ale nějak jsem se k němu pak už moc nevracel. No a do tohohle Wolfensteina vkládám zase trochu nadějí. Sice bych taky radši, kdyby tam byly sci-fi prvky jen v malé míře, ale zatím to na mně působí, že by to mohlo být přinejmenším lepší, než ten Wolfenstein poslední. Nechme se překvapit, no :)
  • ...hmm...tak toto je úžas
  • Tyvoe přesně tohle jsem chtěl napsat, ale pak jsem se na to vyprdnul :)
  • "informace články najdete v článku " ..... a po rozkliku článku koukám a Wolfenstein tam ani není ... ehmmm zmatení mysli nebo advanced AI pro generování obsahu článku ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit