Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Doufám, že to bude starej dobrej wolf. A tim myslim pořádnou porci nadsázky. Ten poslední mě teda vubec nebavil.
  • Koukam, ze se nekdo chysta zprznit dalsi znacku. Prebihani z krytu do krytu? To mysli seriozne? Ted uz jen chybi pseudo-RPG prvky a bude vymalovano.

    Zatim to zni jako podobna slatanina ala novy Tomb Raider (nerikam, ze se hral spatne, ale Tomb Raidera jsem tam hledal 17h a nenasel ho).

    Zprava o absenci MP me sice netesi, ale neprekvapuje. RTCW by se stejne nevratilo.
  • No som docela zvedavy na pribeh a celkovo setting noveho Wolfa, ale dieselpunkovy roboti ma teda moc nenadchynaju. To uz mi prislo lepsie zamotovany okultizmus v povodnych Woflensteinoch. Skor by sa moholi pohrat s menj znamimi udalostami z vojny popripade niektore nejasne bitky alebo zvraty okorenit prave nejakym zaujimavim zakomponovanim Bj.
  • v tom pripade bohuzel paapaa wulfe. fps bez kvalitniho multiplayeru, to je podle me v dnesni dobe sebevrazda
    • tak neviem, robit MP do hry len preto aby bol a po mesiaci po vydani hry sa na serveroch bude aj tak potulovat desiatka mozno stovka hracov mi pride ako dost zbytocne vynakladanie energie. Ostatne staci sa pozrie na vecsinu vydanych FPS hier s MP. Na serveroch ostatne len hrstka skalnych fanusikov a vecsina sa presunie spet k zabehanym MP. Trh je zaplaveny strasnym mnozstvom hier s MP a proste neni dostatok hracov aby boli servery dostatocne zaplnene pri kazdej hre aby si clovek zahral.
    • Zato FPS s kvalitním singleplayerem je dnes jako šafránu, takže podle mě je jenom dobře, když se zaměří hlavně na něj. Na MP mám BF a Warframe, další hry nepotřebuji.
      • To je mozne ale ja patrim take k tem koho SP nezajima tudiz tahle hra u me uz ted nema vubec zadnou sanci.
  • MrSanta
    Tématické zařazení se mi docela líbí. Otčinu od toho čekat nemůžeme, ale i tak jsem na to docela zvědav.
  • Bejvaly doby, kdy každá druhá střílečka byla z druhé světové války. Ty dny jsou koukám nějak pryč a je tomu celkem dávno. Když jsem slyšel o novém Wolfíkovi těšil jsem se, že to opět bude druhá světová, říkal jsem si konečně! Moderní konflikty už mě nebaví. Bohužel jsem se však "dočkal" podivného hybridu.

    Děkuji, ale nechci...
  • Horst_Fuchs
    Wolf v alternativních šedesátkách bez MP, to mi zní fajn. *14*

    Ovšem toho přebíhání mezi kryty se oprávněně děsím, kdysi dávno v Gears of War to bylo ještě celkem fajn, jenže dneska se to bohužel cpe do her zcela bez rozmyslu jen proto, že je to v módě; viz Max Payne 3, kterej tím hodně ztratil ze svý starý dobrý hratelnosti.
    • nevim když to bude fps jestli mysleli ty kryty co mysliš ty. jinak strilecka bez multi, uz jen tim strati hodne zakazniku, kvalitni mp by to mohl potahnout a jeste by na tom mohli vydelat (mikrotransakce)
      • Horst_Fuchs
        Hádám, že těmi kryty je míněno něco jak kryt v posledním Deus Exu, tj. FPS a když zmáčkneš kouzelnej cover button hned se krčíš a kameru máš za ramenem.

        U masovky jako je tahle se ale kvalitní multiplayer většinou neslučuje s kvalitním singlem a naopak; až na jisté výjímky v podobě známých značek s mnohomiliíonovými rozpočty anebo speciálně zaměřené tituly pro poměrně úzkou skupinu hráčů. Jinak mikrotransakce, DLC s obleky a cheaty a spol. je svinstvo, který nemá ve hrách co dělat.
  • Jack1947
    On ten posledni reinkarnovany wolf se moc nepovedl, nemastny neslany, tak je konecne cas zvednout kotvy od stokrat omilaneho druhovalecneho tematu, presunout se do sedesatek jo uz tiu bylo par pokusu - Turning point jenze ty to nedokazali dotahnout tak uplne dokonce a treba se zadari, bude to uchazejici FPSka kterych tak nejak zacina pomalu ubivat :-/ . Takze zvedavy na to samozrejmne jsem.
  • Ano, veteráni by zajásali, ale proč by to bylo mladým jedno? Jelikož vyrůstají na blbostech ala COD. I můj 13letý bratr se vysral na MW a na nainstaloval Return to castle. Wolfenstein je libová hra a co řekl Warren spector : že je unaven z takovýchto tupých her a že svět nepotřebuje dalího wolfensteina, tupou pubertální akci... Ať si říká co chce, ale ono pubertálních akcí ala COD je celkem dost a kolik je wolfenstejnů? 3-4? Nezlobte se na mne, radši Wolf než další COD...
    • TheGGG
      Tvůj bratr nemá vkus a nebo kecáš. CoD je legenda a nějací čeští knedlící na tom nic nezmění.
      PS: pro cenzora, než mě budete chtít dát ban za to že jsem napsal čeští knedlící vzpomeňte si jak vulgární byl poslední FC.
      • No ještě že tu máme někoho na takové úrovni. Asi se ti budeme klanět ó veliký.
        • TheGGG
          nemusíš, stačí když mi každé ráno poděkuješ že vyšlo slunce *5*
          • Tak to bacha chlapečku za slunce vděčíš mé osobě takže to ty se budeš asi klanět mě.
            • TheGGG
              tak to asi ne, naštvals mě, tak čekej přes výkend hnusný počasí
  • někteří lidé si zaslouží smrt...a jsou to ti, kteří používají slovo "sukces"
    jinak ale díky za nové informace :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit