Přejít na výpis diskuzí
Wolfenstein: The New Order nebude mít multiplayer
9.5.2013 | Ladislav Loukota
48 příspěvků
-
Nevím asi to opět nebude hra pro mě hlavně proto, že sem na tom prvním wolfovy vyrostl a na return to castle taky nejde zapomenout. Myslím, že by udělali líp kdyby to pojaly spíš jako remake return to castle, mladým hráčům by to bylo stejně jedno, ale herní veteráni by zajásaly.
-
-
Prvním Wolfovi? Hádám, že tím je myšlen třetí Wolf, nikoli první který vyšel v roce 1981...
-
-
pro hloupe prvni 3d wolf *1* spokojen ?
-
-
Pro hloupé? Značné množství lidí ani neví, že první dva díly existují...
-
-
no kazdopadne Ty jsi prvni kdo od koho slysim ,ze to je TRETI dil . Mozna treti hra ,ale dil ? Hmm tak to fakt ne .
-
-
Třetí díl této série, třetí hra této série... Proč užili název 3D, protože to byl třetí díl a byl první ve 3D, což je to samé, co později udělal Duke...
EDIT: Pokud Ti vadí slovo "díl", můžeme používat "pokračování", či "sequel".
-
-
-
-
-
Pravda. Nemohu původní Wolf je výborně hratelný samostatně i s modifikacemi. A co se týče Returnu, nemohu dodnes zapomenout, jak jsem v úzké kobce zdrhal před hořící zombie.
-
-
presouvani se z krytu do krytu, nez ho nepritel rozstrili ?? co to zase bude za s...acku ?
-
Oni tvůrci cpou MP i tam kde nemá moc smysl hlavně k vůli pirátění. Hodně lidí donutí ke koupi originálu právě MP. Takhle riskují že si to moc lidí k vůli SP nekoupí.
Mně osobně je jedno jestli hra má MP nebo nemá, ale nesmí tím druhá část trpět. -
-
Násilně naroubovanej multiplayer někoho fakt přiměje koupit to?
To si opravdu nemyslím, množství MP hráčů u takových titulů tomu moc nenasvědčuje.
Tyhle mulťáky navíc já zásadně ignoruju už dlouhý léta; zpravidla totiž takový za moc nestojí a hraje je velice málo lidí, převážně nadšenci, navíc jen krátkou dobu po vydání, tak proč něco takovýho vůbec zapínat když je na výběr i dost na multiplayer zaměřených her?
-
-
Kryty, rozhovory a adventurní prvky ve Wolfensteinovi? No to jsem teda zvědavej, já bych se ale klidně spokojil s klasickou střílečkou. Stačilo by jen pořádný zbraně a hurá na ně! *3* Taky mě s tou alternativní realitou napadlo, že nebylo špatné téma, kdyby byla Amerika konečně zpracovaná jako ta špatná a hráli bychom například za Španělskou osvobozeneckou armádu!
-
-
:D :D promin ale to je naivní víš jak je amerika velkéj trh ?
-
-
"Sukces"? Zajímalo by mě, jestli to autor článku jenom hraje nebo mu opravdu hrabe...
-
-
To má asi od Bosáka. Toho už jsem to taky párkrát slyšel říct a je to fakt na facku *1*
-
-
Souhlasím s autorem článku, zatím dle informací mi ta hra přijde taky dost teplá *1*
-
Redaktor Gamespotu sice nemohl ukázat samotnou hru v běhu, barvivě však popsal hratelnost mnoha extatickými slovy
To mě vždy rozesměje. Nemůžeme vám to ukázat, ale je to skvělé. Nicméně alternativní realita je skvělí nápad a ne pořád dokola ždímat 2 světovou válku. Dnes už hráči o 2 světové vědí víc než váleční veteráni :) -
-
Většina hráčů skončí s vědomostmi u Stalingradu a Dnu D. 2. světová pořád nabízí spoustu zajímavých událostí, problém je, že nikdo nemá odvahu postavit hráče do role finského vojáka nebo jugoslávského partyzána místo amerického geroje. Jen si představ takový atentát na Heydricha ve hře.
-
-
co to je akimbo? mimochodem vite mi poradit nejakou dobrou oldschool strilecku? jen ne crysis nebo far cry.
neco jako hard reset kt. tady ale dostal nizkou znamku takže to bude asi blbost nebo jako byli kdysi doom nebo quake. -
-
Zkus Serious Sam, na Steamu každou chvíli končí sleva 80%.
-
Neseď u kompu, sežeň si nějakou elektriku, plynárnu či manuálku a pojď si zahrát airsoft...;-)
Tam si zastřílíš pořádně a ješztě budeš na čerstvém vzduchu... :) -
Hard Reset trochu trpěl monotónností prostředí, ale v jádru je to stará dobrá poctivá střílečka. I když už i před nějakym časem vyšla "extended version", kde jsou nový levely, který už jsou graficky různorodější, než bladerunnerovská modrá metropole...
-
Pokud sáhneš po něčem ze stáje ID, tak chybu nejspíše neuděláš. Třeba i ten Rage, ačkoliv se snáží tvářit všelijak, tak v jádru jde o klasickou "oldschool" střílečku. Doom 3 a Quake 4 asi to samé a já se osobně chystám zahrát Wolfensteina z roku 2009, páč mi unikl a mám taky zrovna chuť na nekomplikovanou akci.
-
-
jo nad rage jsem premyslel a taky nad wolfensteinem, jinak i ten hard reset co jsem zminoval nevypada spatne
-
-
Sezen si Chasm: The Rift ... sice je to stare jako metuzalem, ale pekelne tezke a porad hodne dobre. Dodnes nemuzu zapomenout jak jsem nepriteli ustrelil ruce a on ke mne dobehl a zacal mi davat hlavicky a kopat mne :D
-
-
jo to si pamatuju, ale proč ne vždyť "its only a flash wound" *1*
-
no když ja jsem hodne zmlsany grafikou...
-
-
Tak se přežer tripů. To pak i Avatar bude ošklivé káčátko z roku 123.
-
Airsoft/Paintball
-
-
-