Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A nemyslel to třeba sarkasticky co lidi? hmm
  • Správně, dobrý troll je to poslední, co by člověk v oné chvíli čekal, ne? Jako například já pod tímto článkem! *2*
  • Takze to bude taky p2w? *1*
  • Kdyz bude dost lidi chtit hrat mirumilovne hry tak budou ale asi po nich nebude takova poptavka...
  • Takze to bude jeste 10x vetsi retardplay nez ted ... mno evidentne PC hraci uz dochazej, je treba podojit konzolisty.

BTW: že jádro xboxové verze World of Tanks má nabídnout stejnou hratelnost a principy jako PC verze ... => taky to bude single core a nestihat to bude kvuliva podelanymu flashi? No to potes. Uz ted konzolisty lituju ... protoze jim to pojede tak 320x200 a budou radi za 10FPS.
  • Je. Například Stroker.
  • bohužel mirumilovnych her moc neni
  • Všichni by měli hrát jenom mírumilovné hry, například Barbie:Horse adventures.
  • Moje rec! Ty hre proste schazi mir, laska a pratelstvi...
  • V diskusích na games.cz není většího idiota než tebe
  • Kr.Pa
    Dávám ti plus za velmi povedený sarkasmus.
  • chlapče, hodněkrát tě asi rodiče upustili na hlavičku, že?
  • Grandhalf
    Sarkasmus... Dobře G!
  • Hra plna n*cíčků, kteří si plni svoje uchylne fantasye o valce. Bohuzel bude strasit i na konzolich.
  • Já bych vás chtěl vidět, jak si za svými názory stojíte tváří v tvář druhým a co si o tom povíte, všechny :)
  • Rhulad
    Já myslím, že to zvládá dobře, jelikož se vyrojilo na jeho poznámku kupa pseudo- chytráčku.
  • Na trhu ikonek není lepší držka?
  • smejki
    Pravda. Já byl tuhle na trhu a měli tam jenom vokurky.
  • Tato hra není simulátorem to nemohu říct, nýbrž prachsporstý pixelhunt. Akční pixelhunt chcete-li *4*
  • chlapče ti hrabe ne ? sim asi tazko, arkada jak oči

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit