-
Ahoj, chtěl bych radu.Co dělat když mám střední tank 8. úrovně s průměrnou penetrací 175 jedu na určité místo ale celý tým se rozjede na druhou stranu a já zdravím Tigera 2 atd,ve výsledku je to 1vs7...
-
-
Co bys chtěl dělat? Střílej dokud můžeš....nebo ujed když to stihneš
-
-
Najhorsia hra aku som kedy hral stale upravuju tanky k horsiemu,samotne hranie a vysledky samostatnych kol su zmanipulovane dokazy su o tom ale samtny WG si stale aj tzak robi po svojom tuto hru neodporucam ani zacinat hrat je to najhorsia hra a vyvojarov by maly postavit k muru a zastrelit.
-
Jen bych ctěl dodat, že pro IS-3 se chystá update který tank ještě víc posílý.
-
aha, konečně chápu ty neschopný nooby na super tancích...WargPressPlayerbfns...co je tohle za recenzování, hezky na traktor s recenzentem ať vidí, jak to vypadá hezky z blízka a ne na Myši...
-
Zkusil jsem to a uprimne moc mi to neucarovalo. Je to vice mene "arkada" s urcitymi prvky reality. Z hlediska zabavy je daleko lepsi Battlefield serie (vcetne tanku).
Cekal jsem imho mnohem vice. Kde je tymova taktika? Tanky mozna maji rozdily ve vlastnostech ale jejich nasazeni na bojisti pripomina spise chaos, nez propracovany tankovy boj.
Jak to vypada v praxi? Mate prvni tank a osadku, protoze vas souper ma lepsi tank i osadku takze vas vidi drive nez vy ho, v praxi to znamena ze na monitoru vas souper vas vidi a muze po vas i strilet zatimco vy nevidite nic, teprve az souper prijede do vzdalenosti kdyz jej muze videt vase osadka, tak na na muzete strilet.
No nevim, chapu ze tank ma 3-5 clennou osadku ale tohle me prijde hloupe. Na jednu stranu to "simuluje" zkusenosti posadky, lepsi optiku a kdovi co jeste na druhou stranu to vubec neni o tom jak se jako hrac divate na bojiste a jak uvazujete. Proste souper vas vidi drive a mate smulu. -
-
a co takhle vstoupit do klanu? V random bitvách se spolupráce nikdy nedočkáš. Batlefield je o něčem úplně jiném. A se spot systémem máš pravdu, ten je ještě v dost strašném stavu, ale tak doufejme že se rusové za naše peníze neopíjí a něco s tim udělají :-)
-
-
Důvod proč se dostaneš s tierem 1-3 do hry mezi 6-7 je ten, aby jsi dělal scouta (i když nejsou arty)! Mam za sebou 4500 bitev (hodně času v praci) :) a na dně tabulky se hrát dá! Z těch bitev jsem byl tak 100krát umístěnej nesmyslně, jinak jsem si vždycky našel místo... Zaplať prase, že je WoT náročnější hra na přemýšlení -> parádní sejto :)...... BEZ MOZKU SE TO HRÁT NEDÁ (je pravda že je potřeba mozek i u spoluhráčů) :)
-
No jo, na WoT sem ujížděl v closed betě, nicméně je to po čase moc repetivní. Dá se to sice obohatit hraním za různé třídy/strany, ale stejně se po určité době nudě nejde vyhnout úplně. Recenzi jsem ještě nečetl, nicméně jak byla v recenze v replayi, tak tak nějak vypadá můj názor na tuto hru. *3*
-
Chci se zeptat ohledně prodeje těžkého tanku, vrátil jsem ho do obchodu a nevrátili se mi zlaťáky. Je nějaká možnost jak je zjískat zpátky?? Díky za odpověď