-
Recenze pekna obzvlaste pasaz s "IS7 hovadem" me pobavila, kazdopadne je zde par nepresnosti, po poslednim patchi 6.0.4 doslo k tomu ,ze jiz jsou videt zretelne ve hre i na mape oznaceni clenove tymu cety. Dale bych rad dodal, ze balance vyberu tanku je nekdy opravdu k smichu ci placi a dle toho se vetsinou odviji i dej bitvy. Samo vse je nakonec v rukou hracu a kdyz chytnene hrace bez spetky taktiky, tak bitva vetsinou konci 2-15 ,1-15
1. Nejzavaznejsi chybou vsak je zakomponovani do bitev obrovske mnozstvi del (arty) pokud dojde k omezeni na v idealnim pripade jednu v nejhorsim na dve arty ve hre ok bitva je jeste hratelna ,ale jakmile se pocet artyn ve hre prehoupne pres 3 a vice stava se z bitvy totalni fraska a velikou radost maji hraci arty z tezkych tanku jako Maus i IS 7 i kdyz IS 7 ma vyhodu alespon v pohyblivosti, kazdopadne na planine mu tahle vyhoda je k nicemu , tak proto doufam ,ze WG tento nesfar rychle opravi, jinak to muze hodne hracum znechutit prilis rychle hrani. Popr. zakomponovat do hry 20 map jen s mesty :)
2. Dalsi problem je s prustrelnosti tanku, nezridka se stava ,ze zasahnete jasne tank a slysite hlasku "penetration" a kouknete a tank ma porad 100% tohle je bez komentare.
3. Prachpodivna viditelnost ve hre je take na povazenou ,strili do vas nekolik tanku, ale vy nevite, kdo do vas strili, jelikoz hra se proste rozhodla vam nic neukazat. Tohle se mi stava dost casto a to mam na kazdem tanku binokular a na IS 4 i optiku a zadne zlepseni nevidim, coz bych rekl je obrovsky problem.
4. Nevariabilita hernich modu jak zminoval autor recenze ,hrajte vlastne porad dokola totez, takove herni mody jako nemecke vs ruske ci americke tanky by nebyla od veci. Popripade simulace, skutecnych bitev atd. Procital jsem si model funkcnosti klanu a musim rici ,ze osobne me tento mod moc nenadchl, hlavne system bitev v pomeru s udrzeni kolonii a casu stravenych ve hre, takze osobne si myslim,ze to bude propadak pro vetsinu hracu. Apropo model klanovych valek bude zhurba cca 6 mesicu v bete, pak se vse smaze a zacne nanovo (nemazou se tanky)
5. Autor byl sice nadsen nad poctem map ve hre, ale ja osobne jsem jich napocital jen 13 a to jeste 2 nove v poslednim patchi, kazdopadne map je zalostne malo a kdyz k tomu pripocitate porad dokola stejny mod ,tak vas jiste nektere mapy prestanou bavit jako treba nejstupidnejsi mapa Malinovka.
6. Urcite by tankum sluselo moznost meneni, barevne maskovani tanku (poustni, zmini,letni) jelikoz seda, zelena a hneda barva se opravdu nehodi vsude.
Co rici zaverem hra je jiste dobra a ma potencial se stat kralem ve svem zanru na hodne dlouhou dobu, kazdopadne Beloruske studio si vzalo na paskal velky kus kolace a je videt ,ze celkem dost nestihaji, mozna by pomohlo kdyby WG koupilo nejakove renomovane studio se zkusenostmi a penezi ,ale kdo vi treba nam to jete WG ukaze a za rok ci dva to bude paradni vybrouseny kousek, ted se musime spokojit s tim malem co mame k dispozici :-) -
-
Uplný souhlas!! hra není taková jak si hodně recenzentů myslí a po čase hraní nemáte dobrý pocit ale spíše jste nasraní proč na mapě hrajete proti 5 TD a vy máte samé heavy a ještě zrovna na mapě kde jste jak na odstřel .. + ještě k tomu nevidíte kdo po vás střílí atd.. spousta rezenzantů tomu davám hodně bodů já bych byl přísnější ... WG hodně naslibovalo už toho tam mělo být dávno víc a nějak nestíhají ale prachů si už nahrabali až to není hezké ... kdyby aspoň byli ticho a nic neslibovali .. chce to konkurenci od jíné firmy ktera se tomu bude opravdu věnovat nebude z toho dělat nějakou posranou arkádu kvuli nějakej uřvanej děckům že se svým tančíkem nejsou schopní dát něco co by vživotě nedali ... atd
-
map je 18
-
-
Snížil bych hodnocení, určitě. Hra plná chyb, textury, botové ( Od wg ), apod... Jedu si takhle, schovám se za šutr a stejnak mi ji někdo narve přes ten šutr, co ? :/, hm špatná textura, v tom šutru je kousek díra ( chybí textura ) a dá se přes to střílet. Ovlivněný systém rozdělování týmu, a to tak, že když do hry nedáte ani korunu budete hrát s botama nebo v jasným lose teamu a je to vidět, free proti premium atd... V jejich slavné verzi 9.0 to pořádně rozjeli, zvíšily poplatky za munici, opravy ( náhodná cena za opravu, zajímavé, ale vždy vysoká ), snížen zisk z vítězství či prohry. Po delší době hraní s tímhle nastavením si začnete říkat, že je něco špatně, jdete do mínusu, zkusíte se zeptat supportu co to kurv* je. Support vás odkáže na tutorialy v AJ, myslí si totiž, že jste nějaký de**nt ( ach, český odpad jako support, best) Po delším dohadování a přesvědčování, že víte moc dobře jak se ta hra hraje a furt mluvení o tomto zásahu do hry, které vám stále rozmlouvá pohádkami pro děti, vám nakonec řekne, že si musíte koupit premium aby jste mohli hrát s jistotou, že nepůjdete do "-", ale se 100% ziskem a hlavně s větší šancí na výhru + jsou vám otevřeny ( občas ) mise na goldy. Ono to není moc vidět, ale když tohle rozjeli a hráči si toho začali všímat a ještě k tomu hned na fb dávali reklamy na ty jejich balíčky ala lichva. No byl toho plný face a forum, všechno už je to samozřejmě smazané, komentáře byli pro ně moc "škodlivý" a hlavně, aby nový hráč tohle nevěděl.
Asi před rokem, tahle hra byla výborná, stále sem šel do +, pořád jsem mohl něco vylepšovat, prostě postupovat v klidu dál a teamy byli taky supr, prostě balance tu byla naprosto v pořádku, ale teď, teď je to dokurv**é a hrajou jen botové a děti které sponzorují rodiče, sem tam i nějaký starší tomu propadl. Prostě není to F2P tak jak byla, Začatek máte zdarma, pro pokračování si připravte kreditní karty.
Hru jsem znova nainstaloval na 9.2, 15 kol, max. 15 kol, z toho 2 výhry, takže z těch 500k co jsem tam měl je jen už 250K, docela mě vyděsil poplatek za opravu ISU 152, celkem to bylo asi -32 000k., při tom jsem nahral celkem dost, ono to je tou municí a sníženou přesností děla, když mi dojdou obyčejný, zbýva tam pár zlatých a ty to tak navíšily., Odinstalováno Fu*k this game. PS: doufám, že tu bude tenhle koment v bezpečí a nedostane se k němu, žádný namyšlenec z wg. -
-
sorry, ale ta poznamka s tutorialem od wg nebyla od veci, kdyz jsem si tak přečetl tvé postrehy, cau martin
-
-
tak WoT som hrával už od closed beta a rozhodne nemá k realizmu vôbec blízko, spomínate ,rôzne hrúbky panciera atď. , no to je síce pekné, ale práve tie a hlavne sila kanónov sa vôbec nepribližuje realite ! a to nespomínam to totálne nerealistické maskovanie a jeho nastavenie u ťažkých AT strojov je umelo znížené ,že je ich ľahšie vidieť ako pohybujúce sa niektoré iné tanky...
bitky, že sú vyvážené, tak to asi ťažko keďže nie je zriedkavé keď tank z tier 3 (4) hrá aj proti 8 = bez šance
hra ma bavila, ale postupne sa to stalo menej a menej zábavné práve kôli blbému rozhadzovaniu ľudí do bitiek a nerealisitycksoti, je predsa absurdné aby king tiger nezničil sharmana jednou ranou keď v realite sa stal prípad keď jeden zničil až 3 jednou ranou
ako som písal hra ma dosť bavila a dosť dlho, ale napokon sa ukázali jej tienisté stránky -
hra bola od začiatku super, teraz je to len o biznise. Niekedy si pripadám ako v inej dimenzii ako tí ktorí pracujú na tejto hre ako keby nikdy nesedeli v reálnych tankoch alebo ich nikdy ani nevideli (je to len biznis). Aby tank vypli na 1 ranu - IDIOTI s WG si to dovoliť môžu.
-
Zdravím, perfektní recenze, měl byste psát více, celkem jsem se posmál :-)
Jinak Panther určitě nemá 7,5 mm dělo, mělo by to být 75 mm a střílet 15 střel za sekundu z takovéto zbraně, to se mi také nezdá, to by byl teda jo upgrade :-) -
-
test
-
panther, má v základním dělu, tj. 75 mm, rychlost střelby 12 - 15.38 ran za minutu. V tomhle se autor nespletl.
-
-
a já jsem napsal co? že má mít 75mm dělo, ne 7,5mm jak bylo uvedeno původně
-
Ale přepsal se teda šeredně a je vidět, že vojenské technice a hraní WoT moc nedal, protože tam je stále až 15 ran/sek. a né za minutu!!!
-
-
to je pravda, 15 ran za sekundu je nesmysl. To i já bych tu recenzi napsal lépe.
-
-
Zdravim, v tomhle odstavci me zrejme vypadl mozek z provozu, jsou to samozrejme preklepy a uz jsem je opravil. Omlouvam se. Dovolim si tvrdit, ze o vojenstvi, zbraních i technice toho vim hodne. Dá si nekdo bitvu v novem Combat Mission Battle for Normandy? Prijimam vyzvy i pro Decisive Campaigns: The Blitzkrieg from Warsaw to Paris nebo Command Ops: Battles from the Bulge.
Tesim se tedy na recenzi WOT od charlesdefuj. -
-
Tak tedy můžeme dát Men of War, ale já mám pouze základní verzi hry Men of War, verzi 1.13.1. Nebo pokud hrajete MoH, tak klidně můžeme dát to.
-
Diky za nabidku, ale z RTS strategii preferuji spise Men of War Assault Squad
-
Dobrý den,
tak na tu recenzi, jsem taky zvědavý, pořád se tu jen vychloubá, a skutek určitě utek. Jinak, chválím Vaši recenzi , lépe to vystihnout nejde. Mimochodem, sice nemám ani jednu z výše uvedených her, ale klidně Vás pokud budete chtít vyzvu na CoH. Nebo pokud by jste chtěl, můžeme dát četu ve WoT. Pokud by nevadilo, že jezdím s Tigerem 2.
-
-
-
-
-
-
Pokud si nekoupíš premium tak si tě wotko pěkně podá a můžeš robit co chceš a nic neprostřelíš mam odehráno 27 000 bitev a pokut jsem si koupil za reálné peníze premium učet tak to šlo jakmile jsem nekoupil tak prohra za prohrou,
-
-
aha ja ja ze prečo v poslednom čase stale za každou bitkou prehravam, no to ma mohlo napadnut, už to neni to čo to byvalo
-
-
Je videt, ze recenze neni psana z aktualni verze. Napriklad "jasné označení příslušníků čety na mapě i přímo v boji" ve hre je. Taky se mi nezda, ze bych nemel pocitat s akcnim hranim s is7. Jo, je to tier 10, ale maximalni rychlost 50 km/h je skoro jako medium tank. Autor si to asi spletl s Mausem.
-
S řazením tanků je to těžké... s tier lever 3 vás klidně šoupnou s tanky na level 6 a pokud si myslí někdo že s levelem 4 to bude lepší, tak bude hrát proti levelu 7... hru jsem si začal opravdu užívat až od levelu 7 s Tigerem... do té doby docela frustrace
-
-
Je fakt že jsem se třebas dostal s SU-85(tier V) do bitky regulérních levlů 7-8(9) a krčil jsem se úplně na dně tabulky. Mou méněcennou frustraci ale vyléčil pohled do druhého týmu kde stál mezi IS-4kama hrdý Ltractor.. :-D
Občas se hold nezadaří, ale bitku jsme vyhráli a já měl za nějaké ty killy spoooustu Xpů. ;-)
-
-
tato hra je až příliš o štěstí, je mi až podezřelé jakým stylem mě to drží v poměrech vítězství a proher na půl na půl. pořád mám statistiky 49% výhry 49% prohry zbytek remiz. Mám pocit že když se dostanu nad 50% výher přijde serie smolných her kdy jsou soupeři neprůstřelní i zezadu a je umění trefit se i z metru. Když mám nad 50% proher, tak prostřelím tank o dvě třídy lepší i zepředu, trefuji vše zdálky v plné rychlosti a sám jsem neprůstřelný. Je to divné, je to snad jen pocit. Napište svoje zkušenosti.
-
-
Nehrám to dlho, ale máš úplnú pravdu. Myslím, že hra je dosť manipulovaná, a už sa stalo aj to, že ledva nájdem miesto pre tank a do 3 minút je hra prehraná. Strely nepriateľa ma prepárajú. Mám 7 ťažký tank KV-3, je na ňom 8 delo a moje strely neprorazí a neprorazí
-
neni to jen pocit v podstate to tak je
-
Ahoj WOT hraju skoro od začátku, nyní mám za sebou kolem 16000 bitev a opravdu tato hra není o náhodě. Snaž se dostat do klanu, studuj na českých fan stránkách zjisti si něco o hit zones a pak zjistíš, že machr s T 50-2 může sundat nooba v mausovi (pokud by měl dostatek nábojů :-)
-
-
WoT je nejvetsi sh.t na jaky se da narazit, a rozhodne vysledky neodpovidaji schopnostem velmi casto se stalo ze jsem s ISU-152 300 pene neprostrelit tier 5 z boku(ani se podrobne nebudu o tom kolikrat jsem trefil weakspot a no damage a obracene mel to byt jasny bounce a prostrelil mne jako nic ) tohle se stane skoro vsem a rozhodne ne stejne (nakomu to prida a nekomu ubere)...a ohledne klanu ...v jedne bitve se dva z klanu bavili o artynach a ten jeden proste napsal ze pouziva nejaky programek aby videl artyny drive ze pry je vidi az kdyz do nich narazi tolik asi ke klanum (zkusenost z bitev.. z...y z klanu nekdy neprostrelite ani zezadu i kdyz budete vyssi tier to nema nic spolecneho z hranim jak uz jsem napsal na zacatku nejvetsi sh.t urcite se vyhnout..samozrejme se znazi naverbovat nove hrace na ty keci ale skutecnost je takova že potrebuji cvicne cile kdo nepodvadi tak nic moc nezmuze bude jenom do poctu..... (mam i bitvy z 9 kills) kdyby mel nekdo blby keci na moje schopnosti...jinak 90% bitev ..sance na vyhru 30% a mene mluvi za vse
-
-
-
Moc pekna recenze, po dlouhe dobe mam chut neco noveho zaparit jen po precteni clanku. Jsem expert, poznam kanon a pasy.