-
co delat kdyz ve world of tanks vam napiseOmlouváme se! Platba nemohla být úspěšně dokončena. Na příštím účtu za telefon se NEOBJEVÍ poplatek 600,00 Kč vč. DPH..
-
-
Zdravím, mám Tiger I a rozhodl jsem se vrátit k mému oblíbenému tanku Pz. IV. Ale po shlédnutí se zděsím, jak vypadá. Vůbec se mi nelíbí to boční pancéřování. Je mi tohoto tanku líto jak dopad, protože se mi vždycky líbil, ale vypadá jako ho...
Proto bych se chtěl zeptat, zda není nějaký mod, který by to hnusný pancéřování na boku dal pryč alespoň z mého pohledu. Ostatní hráči by jej viděli ale já ne. Bylo by to jako například posádka do Hellcatu, kdy já ji vidím a ostatní hráči ne, pokud ho nemají také nainstalovaný.
Děkuji.
-
-
wargaming je dementní hro od idiotské spúolečnosti co poporuje násilí!!!
*16* -
-
Máš pravdu a je to už len skurvená hra, ktorú idi......oti regulujú. Stojí už za hovn... Je to len o biznise
*16*
-
-
HEAVY na otevřenou mapu a arty do města k,,,,,s,,,,WG *16*
-
Mám odehráno cca. 18k bitev, je to super hra člověka neomrzí, ale je pravda že WG hráče začíná ždímat, jedu bez premiového účtu a můžu říct že když člověk neexceluje tak na 10 teiru nevydělá, hranice kdy je hráč schopen rozumně vydělávat je pro mě 8 tier, ale já jsem noob, jsou tam lidi co vydělají i na Tier 1é ale to jsou mnohem lepší hráči. Rozhazování do takzvaných vyvážených týmů je vážně tragické.
-
zdar lidi mam problem: normalne sem si stahnul WoT na eu serveru naistaloval zaregistroval sem se na eu serveru prisel mi potvrzovaci mail. tak to pustim najednou E-mail tak ho tam napisu a taky to heslo a pak mi to napise Unable to connect to Network!!! Co to je za hovadinu??? uz sem to zkousel mini malne 20x a pokazdy to samy!!! Poradte mi nekdo pls pls pls pls *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
-
-
zkus si vypnout firewall nebo cely antivir:)
-
-
taky jsem zasáhl tank 8x a on mně ani neslyšel,pak do mně jednou střelil a bylo to
jestli je tohle přiblížení k realitě tak nevím.asi se někde něco nepovedlo a eště do toho
investuji své prachy,mám kv1-s. -
*16* *16* *16* *16* *16* *9* *8* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *12* *1* *1* *1* *15* *2* *14* *5* *5* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *9*
-
-
to ma byt jako co?
-
-
A pozor nešťastnou se mi do cesty připlet spoluhráč a hned mě do čtvrtka vyhodil mě ze hry nedoporučuji hrát pokud si tu nebudete kupovat za prachy tanky tak to hrajete proti počítači jednou vás nechají vyhrát jinak samá prohra
-
-
Jj to máš pravdu,tu hru tak zesrali že to není možné,koupil jsem si sem tam něco ale už do té hry nevrazím ani K *1* *1* *1* *1*
-
-
výborná hra jen se nedá hrát
-
hra dobry jem se často stavá při hře na PC že vprostřed bitvy ti spde hra a mezitim než se přihlásiš tak tě protivník rozstřílí *10*