-
for NE:
Hra je sice zadarmo ale co je to platné když se proti vám valí pitomec co si koupil tank za zlatky (reálné peníze) a ten tank je asi o 200% odolnější a dělo ze kterého by mohl střílet atomovky.
tak tohle te usvedcuje, ze jsi tuto hru moc nehral nebo ji vubec nechapes, "premiove" (rozumej placene realnymi penezi) tanky nejsou vůbec odolnejsi nez ty ostatni co jsou zdarma, rozdil je ale v tom, ze "premiaky" podstatne vice vydelavaji herni menu, kterou je treba na nakup dalsich vyzkoumanych tanku, takze hlavni bonus je v tom, ze vydelavas mnohem mnohem vice. Co se týká tzv. goldove munice, tak ta je k dispozici uplne kazdému, i neplatícímu hráci v podobe platby za herní menu (dnes ji za goldy, ktere jsou nejen za realne penize, nekupuje snad nikdo). Tot vse pro vysvetleni, tak tu nerikej totalni bludy ;) -
-
Bohužiaľ Can to povedal veľmi výstižne.Začiatok hry WoT bol super, tanky, ktoré sa reálne bojov zúčastnili, mali reálne parametre jak v odolnosti pancierovania, tak v účinnosti kanónov.Ale, asi to málo cvakalo, tak sa spustil jeden upgrade za druhým, objavilo sa neúnosné množstvo prototypov, niektoré ostali len na papieroch ale tuná veselo fungujú, a bojujú s tankami, ktoré existovali.Výsledok?Totálna kravina, chaos, nevyvážené parametre tankov.Je doslova z fyzikálnej stránky nemožné, aby tank o 2 triedy menší, ľahší a s menším kanonom zničil tak hladko ťažký tank s 100-200mm pancieorvaním.Tuná?V pohode.Stačí si kúpiť neexistujúci tank za prachy, ládovať ho so zlaťákmi a voilá, víťazstvá sa len hrnú.Sorry, ale celá hra sa stala veľkou kravinou, kde už nejde o to ako hráte ale o to, koľko si zaplatíte.A potom je tu kopec ďalších nezmyslov, ako odrážanie striel, napr. explozívnych 122mm, čo je nemožné.Rovnako ako odrazenie protipancierovej strely rovnakého kalibru pri zásahu menšieho lahkého tanku, zmiznutie tanku priamo pred vami, prestrelenie tanku bez ujmy atď atď. :-) Rád by som to videl v skutočnosti.Proste kravina No.1. No páni amdiny, zamerali ste sa na zisk, ok, ale ešte pár ďalších takýcht hovadských upgradov a rovno to premenujte z World of Tanks, na Eshop tanks.Má úcta.
-
-
Máš 100procent pravdu,jen vydělat co nejvìc peněz a oblbnòut lidi,aby tam narvali tisìce a stejně je to ve finále nanic.
-
presne ako píšeš je to už len k...ina a keď sa chceš na niečo sťažovať (tak super vývojári ti napíšu že si vlastne id..ot alebo máš na pip počítač atď...) Hrám to od začiatku s už mi dochádzajú nervy na túto už skur...nú a dojeb...nú hru. Zahrám si 2 - 4 hry a vidím že už to lepšie nebude. ID...TI S WG. *10*
-
tak tak moje slova
-
-
-
Velmi povedena recenze,na par vitek, ale de videt ze autor hru opravdu hral!
Hru hraji od vydani closed bety.Ze zacatku sem byl opravdu pohlcen celou hrou a se vsemi veci okolo(tanky, expeni, vylepseni, ruznorodost tanku,apod.)
Postupem casu clovek otupi, a jedina vec ktera ho nuti hrat je ziskani lepsi techniky, creditu, popripade ruznych oceneni(prestiz, medaile...)
Pro nove hrace kteri to zacli hrat po Hard wipe a naslednemu vydani hry pro verejnost je to opravdu velmi dobra zabava.Pro hrace co tuto hru hraji delsi dobu je zklamani.WG studio slibovalo mnoho veci ktere do ted nejsou,v mnoha ohledech jsou vuci hracum arogantni, vetsinou nedodrzi ruzne datumy vydani pripravovovanych patchu...atd...
Dalsi negativum jsou neviditelne tanky,ktere z niceho nic nahle zmizi(spoting system).
Jak jiz bylo zmineno ballance system taky vzdy nefunguje jak ma.
Pokud si hru chce opravdu hrac uzit,musi si najit spoluhrace a hrat aspon v cete, nebo se pripojit do klanu.Jinak + je ze konecne pribyli CW(Clan Wars),na ktere hrace lakali jiz od uvedeni Closed Bety.
Trochu reklamy:
Kdo chce opravdu hrat tymove at navstivi stranky
www.csarmy.eu, nebo www.csarmy.eu/forum -
Nedoporučuji !!!! Je to největší kravina všech dob !!!! Horší hru jsem nehrál...
OVLADANÝ BITVY TO JE NEJVĚTŠÍ ZMRDSTVÍ CO MŮŽE BÝT !!! FUCK WG !!!! -
-
Pozor na kupování zlaťáky koupil jsem za 5000 Kč a mam vše v prdeli mel jsem tanky výzkum a nahrané jich 250000000 a po obnově hesla jsem o vše přišel a co na to centrum akorát mi napsali ze je vše pořádku
-
-
A stále hůř. Bez jakékoliv šance se vyhrabat z průměrnosti. Jakmile dáte pár dobrých bitev okamžitě vás hra pošle do bitev kde hrajete s T+2 booty, bez šance hru jakkoliv ovlivnit.
-
Je to hratelná hra ale pořád jen hra. Vrchni počitač drží výsledky a nepusti vás nikam kam je naprogramovano že nesmite. Jinými slovy - když nemáte výsledky tak vám to přidá ...když máte moc dobré výsledky tak vám to ubere. Budete oscilovat mezi 48 - 54 %. Abyste se pohli výše - musíte platit platit platit...bohužel. Ale jinak dobrý.
-
Je to dobra hra, ale mohli by dodelat balance, páç hraju s IS a potkavam tam IS7 a Mause coz je celkem prehañka. Navic by to chtelo pridat nejaky dalsi mody.
-
WoT hraju a je to hra celkově velmi dobrá. Mody mi nechybí. Co mi chybí a snad jsem v recenzi přehlédl, je nedostatečný balanc public bitev, kde to hodí do jednoho bojiště docela nesrovnatelné tanky. Sorry, ale když s M6 potkám Pz3, ani mi neškrábne a naopak když potkám IS3 vrcholem úspěchu je shození pásů nebo poškrábání laku na pro mne neprůstřelném pancíři - největší průser, pokud máte tak nevyexpený.
Zdarma? Teoreticky. Úvodní informace i závěr mi přišli napsány až manipulativně. Otázku, zda je hra zdarma se autor vyhýbá odpovědět přímo a tak stavbou trochu mlží. Hoďte to zdarma ... ve verditku "bezplatné bitvy" ... Dobrá, teoreticky můžeš hrát až do konce, jsou pro tebe nedostupné některé nejlepší moduly do tanků, ti co chtějí hodně utrácet mohou střílet premium munici, která je občas drsně lepší, jindy naštěstí jen o kousek (ok). Můžeš hrát celou dobu zdarma a to až do Tier10 - ale jen teorie. Dostal jste se někdo do Tier10 bez placení? Kam to autor článku dotáhl? Od tier6 ti tank bez premium účtu nebude profitovat pomalu. Tam jsem přestoupil sám na premium, což je nebe a dudy. Na premium si mohu dovolit i koupit nějaké moduly, bez něho nemám ani na další tank, ačkoli už jsem jej vyexpil ...a to dlouho.
Dojel jsi bez premium na toho Mause na obrázku? :-) -
je to pecka :)
-
jo 15 ran za sekundu je kulomet:-)mělo tam být za minutu a to ještě s municí koupenou a ne zadarmo
-
mam zasadnu otazku.
nie je mi celkom jasne kde su slabe miesta tankov, nakolko som skusal vela variant , ale nejak som to este nezistil Myslel som si ze zadna cast je tutovka, ale ked som stal za tankom a strelil don 3 krat a on mal stale 100% percent nejak mi to prestalo byt jasne, alebo je tu problem v pingu? ten mam okolo 30-40 (samozrejme ma pripojenie cez Chello a tomu velmi neverim)
viete mi niekto poradit? -
-
Stejný jako u člověka, když tě trefej na hadičku, je to horší než na rameno . Všechny tanky mají hadičky a ramena, jen vědět kde ;) Obecně k poškození lze říct, že musíš mít dostatečně průraznej kanón vs síla pancíře. Nejslabší místa jsou v zádu, pak boky, nejsilnější máš předek, aď už věž nebo tělo tanku (hull). Dost podstatný údaj je i vzdálenost z jaký střílíš a úhel k tanku / úhel jeho armoru. Btw, WoT má svou wikipedii, takže čao ve hře.
-
mno, obcas se stane, ze ho ani neposkrabes, ale da se strilet i na pasy
-
-
no, ved to je hlavny problem, ze skoro stale mu nic nespravim a to je uz celkom nuda, no nic di za odpoved
-
-
Mali by fungovat zasahove zony, na karte kazdeho tanku mas hrubku panciera z roznych stran ... problem je v tom, ze ked s traktorom narazis na matildu mozes strielat aj zhora do poklopov, ani ju neskrabnes ... a pri tom minimalne pas by mal poskodit ... Inak som to vcera tak zhruba ratal, chcem postupit na vyssi tank, model V, s mojim IV ma to stale sype medzi tazke tanky a mam vydrz tak 1-2 minuty a za takyto "boj" dostanem zhruba 60-100XP. Kolko krat este budem musiet opakovat Malinovku aby som si mohol kupit tank, ktory stoji 15.000 XP ? ;)
-
-
Souhlasím... přesně tenhle problém mně taky vytáčí.. Šetřím jak blázen XP a credits abych konečně zakoupil konkurence schopný tank a když už ho konečně mám, tak buch ho - samý těžký tank a já zase jedinej na serveru s tím "flusátkem" proti IS-3 apd. *10*
-
-
Jop, na to nadává asi každý, ale málokdo chodí na fórum tvůrců jim to vytmavit, aby s tímto nesmyslem šli do háje a koukali vydat opravný patch. Toho joudu co tento systém matchmakingu vymyslel, ať převedou na místo, kde nebude rozhodovat a neudělá více škody.
-
-
-
-
-