Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ta hra je totálně řízená.Matchmaking nestojí za hovno, ten naopak funguje správně.Je to nástroj pro ovlivňování výsledků bitev, proto s tím nic nikdy neudělají.Další faktor je idiotské 25%RNG, kde ve hře čtvrtina vašich střel funguje jako generovaný výsledek.Ve hře je to subjektivně i častěji.Nejsou výjimečné stavy, kdy z 15 výstřelů trefíte 7* a probijete jednou.Pokud nemáte premiový účet, tak nic nevyděláte.Když si řeknete, že si s prémiovým tankem bez účtu vyděláte peníze, tak jezdíte na low tieru atd... JE TO SPROSTÉ PAY TO WIN a nic jiného.Běloruské prasata o tom můžou lhát do aleluja. Největší problém této hry je místo vzniku, arogantní buranov. Účty mají kriplové na Kypru, aby nemuseli danit a mohli se pořádně nažrat *16* *16*
  • Když neplatíte nejedete. Taktika, týmy, to vše jsou jenom kecy. Je to o penězích. A já je tam cpát nebudu. A hrát bez placení znamená dělat terč. At si to nechaj.
    • Přesně tak. Je to hra řízená programem a za provázky netahá hráč....
  • wot je super hra, bohuzel straslive zabugovana. Kdyz byla hra vydana byla super, sice zamozrejme tam bylo par bugu, ale to by se dalo jeste prezit. Bohuzel wargaming tyto bugy vubec neresi a kdyz de neco opravovat tak to dela stylem ze nahraje neco noveho, to prehraje to strare a vsechno se "posere" jeste vic. Bohuzel tuto strategii praktykují poslední rok a ta hra je na tom opravdu spatne. po kazdem patchi je ta hra horsi a horsi. Tak uvidime jak dlouho jim vydrzi hraci, protoze uz ted tak 1/4 ubyla.
  • Wot je pouze hra.Ja osobne ji hraji pouze pro zabavu.Pokud nekdo tvrdi,ze nejde hrat bez premium uctu mele nesmysl nebo neumi hrat!! Samozrejme je to tezsi,ale kdyz neni clovek hloupy dokaze vydelavat i bez uctu.Hra neni zcela bez chyb co ze mi uplne fuk,kdyz hraju s T-50-2.To je masakr *3* *3*
  • - platici/neplatici " ta hra byla delana na to aby vyvojarum VYDELAVALA , ne aby oni dali nekomu neco zadarmo - neplatici ve hre slouzi k tomu aby meli platici hraci se silnejsima tankama koho zabijet a proc tu hru hrat/platit
    -matchmaking - mam jedinou vyhradu - pokud to na jednu stranu hodi 6 tanku jednoho typu a na druhou stranu zadnej .staci aby to rozdelilo na 3 a 3 - urcite by to nebylo narocny programove ani technicky , jinak jak k tomu breceni tady - s kv nebo kv3 si klidne dovolim i na 9ky diky 107mm delu , akorat se musim schovavat protoze nevydrzim vic jak dve rany ze, navic francouzsky tanky nemaj pancir , zvlaste na vezi aby odolaly tomohlue delu :)
    - cety - neplatici muzou delat dvoucelnyy tymy, premiovy accounti muzou delat 3clenny tymy a ani ve trch mnohdy nemate sanci vyhrat bitvu diky lamerskymu zbytku tymu , mozna az budou casem 5clenny tymy tak bude moct 5 lidi rohodnout bitvu
  • To neni vse, jeste premiove doplnky (ktere velmi razantne zlepsuji parametry) ale pekne se to prodrazi, nove kamuflaze ... a dalsi veci za realny prachy jiste pribudou.
  • jeste k tamty debate s unrealem.
    Ale i v normalnim zivote (bitve) to tak vzdycky bylo a je, ze sel slabsi (tank) proti silnejsim. Prave to dela tu hru taky zabavnejsi, ze se snazis s tim slabsim tankem prezit a udelat neco pro tym, nemusis nutne najet primo do nepratelskych pozic jako kamikadze, zhebnout a plakat jak je to nespravedlivy. Tak si udelej tym se stejnymi tankami, vybavou a najdi si podobnej tym a hrajte se. Testoval si tu hru od bety a neprisel jsi na to, ze muzes poskodit pas, muzes zasahnou motor, poskodit dalsi veci. jaka by to byla hra kdybys mel hnedka vsechno na maximum. Ja treba nesnasim T59 protoze mam jenom trier 6, bud se jim vyhnu nebo se jim snazim dostat do tylu nebo boku a poskodit je, s dobrou partou je dokazeme eliminovat i kdyz ne vzdycky. Ale to nevadi jde o zabavu.
    Zajimavy je, ze v BF3 te nesere, ze nekdo ma silnejsi zbrane vetsi damage vetsi dostrel a pod. Tam taky nejsou vsichni na jedny lajne.
    • 1: Hra není realita.
      2: Ve WoT nejsem žádná lama, hrál jsem jak s kámoši tak v klanu, o možnostech hry víc než dost.(měl jsem staty tak 1.5 kd 1000 her)
      3: Matchmaking stojí za hovvno od bety až poteď, za tím si stojím.
      4: Ne, není sranda když s tankem snažím jen přežít.
      5: Nevím co tu řešíš BF3, nejenže ho nemám, taky je uplně o něčem jiném.
      6: Čti pořádně příspěvky druhých.
      7: To je ale pitomá ztráta času se tu s váma hádat hoši.
      • myslis, ze ten matchmaking netestovali. Zrejme je to kompromis jak je to nastaveny. Ono rict aby to davalo dokupy jenom stejne triery je sice fajn ale asi by te nebavilo cekat treba nekolik minut protoze prave z tveho trieru neni na match dost lidi. Mne taky treba sere arty protoze staci aby prijel nepritel na nejakou vzdalenost ani nemusi byt otoceny mym smerem a jsem oznacenej na mape a arty me sunda. Chtel bych aby to bylo tak, ze pokud mne neoznaci nepritel tak me arty nevidi. Ale chapu to tak, ze ve vezi je velitel, ktery ma rozhled 360° a hlasi pozice nepratelskych tanku. Musel bys videt vsechno nastaveni ktere udelalo studio jakym to funguje. Takhle se muzes jenom domyslet proc je to tak nebo tak.
        • Je mi vážně u pr co si tam s matchmakingem dělali, mě jako hráče zajímají výsledky.
          "k sobě hází tanky, které jsou i přes lepší pozici při hraní(kterou taky vždy nemají) neschopné efektivně bojovat proti vyšším tierům".
          "Když máš o tři tiery nižší tank, těžko můžeš v té bitvě něco (podstatného) vůbec udělat(nejsi-li scout). Proto by tě ta hra ani do té bitvy hodit."
          Čti si mé příspěvky, všechno tam je, nechci aby to k sobě házelo stejné tiery, chci aby to k sobě neházelo tanky které si neškrtnou proti 80% nepřátelského týmu.
          • tak asi je to tak nastaveny, ze kdyz neni volnej ten trier tak to dohodi nejblizsi aby hraci necekali. vubec me to nevadi, ze me to hodi o 3 triery dolu o to je to zajimavejsi. kolikrat palim, trefim zepredu a nic se to odrazi tak mirim do kukatek , nebo pasu nebo se snazim dostat zezadu k motoru jestli to jde. Spolupracuju s ostatnima. Zkusim HE a podobne. Podle me je to v pohode. samozrejme, ze se nekdy stane, ze to hodi traktor k trieru 6 ale to jsem videl za nejakych 1000 her tak mozna jednou dvakrat. Hold byl v nespravny cas na nespravnem miste =)
    • Souhlas. Jediny problem jsou imho artyny. To je jedina vec ve ktere s kritiky souhlasim, ze by potrebovaly nejakou zmenu. Sou to prilis silne a prilis presne snipery podle me.
  • Hrál jsem od prvního spuštění bety i v clan wars.Přestal jsem před 2 měsíci a tento týden to znovu zapnul.
    Je to výborná hra.Jedna bitva 8-15 min podle toho jak rychle vás zničí nebo vyhrajete.Po zničení není problém jít ihned do další bitvy s jiným tankem.Je tam dostatek tanků na expení ,dostatek map.Jedinej problém je spolupráce lidí.Ale i tak je to skvělé .Jeden skiller bitvu nevyhraje.A matchmaiking stále upravujou.A prémiový účet na měsíc?Jak někdo řekl jedna návštěva hospody.Mám i prémiového Lva.Je to pomalá piksla s přesným německým dělem a mám ho jen na vydělávání peněz,protože za arty mě to teda neba.S ním se dá uživit i 10tkový tank bez premia.Takže kdo naříká tak buď se bude plácat rok než bude mít 9tkový tank nebo koupí premium účet nebo prémiový tank.A ti co si myslí že něco takovýho bude úplně zadarmo v plné výši ,asi neví co je kapitalismus.Ta firma to dělá jako každý pro prachy ne pro nás.
  • Hru jsem hrál od closed bety do konce open a pak ještě tak rok po vydání asi týden. Už v closed/open slibovali dvojnásobek tanků, nové mody, kooperaci a tuny map(a další tuny věcí) a já tam po tom roce viděl pár nových tanků a map, pořád debilní matchmaking, který mě naštval jak cip páč mě házel na tier 5 do bojů, kde jsem byl bez šance=konec, arty pořád stejně debilní. Sice nevím jak to je teď, ale hra je asi pořád v podobném stavu jako beta. A to jsem člověk co měl v betě IS7, elephanta, t44, su-8, isu 152. Nedokončí ani WoT a už dělají letadla a lodě...už jsem to tu někdy psal a je to tak pořád.
    • paneboze co se stezujete je to o taktice. to snad chcete aby meli vsichni mause ve hre? o cem by to pak bylo. Mas tam zasahovy zony. Vepredu je nejsilnejsi panzir tak to zkus zezadu. Nebo zkus HE strelivo. I s malym ale rychlim tankem muzes mit skvele skore a vyhrat. Videl jsem to nespocet krat. Podle mne je to skvele udelane. Nechapu takove lidi co furt vyplakavaji jak je vsechno nahovno jak jenom jim vsichni delaji naschvaly jak jenom je to haze mezi silne tanky kdyz maji slabe tanky. Se snazte, spolupracujte z ostatnimi. Takovym plackum jako jste vy pomuze jenom nejaky wallhack aby byli spokojeni a porad jenom vyhravali. Hochu nauc se prohravat a budes vedet jak vyhravat. Tak ve hre jak v zivote.
      • "A to jsem člověk co měl v betě IS7, elephanta, t44, su-8, isu 152" Myslíš si že jako tu hru neumím hrát když jsem tohle všecko měl v betě, stěžuji si na to jak se super hru nestarají jejich asi ne až zas tak super autoři. Tak klidni hormon a přečtisi můj příspěvek znovu a nechytej se slovíček.

        PS: Kup si stug 3 a snaž se jen s tím vydělat na japz4, jde to, ale budeš skřípat zubama a zrovna já to nemám za potřebí když se chci u her bavit. *3*
        • omg! StugIII je jedno z vůbec nejlepších TDček.. Navíc třídy V což jsou nejlepší peněženky. Že se hází nízké tiery k těm vyšším je podlemě taky naprosto v pořádku a je to samo sebou záměr. Já teda používám jako peněženku KVčko a můžu říct, že nejradši mám právě bitky proti tierům VIII-IX protože za dmg tankům o 3-4 tiery víš dostanu daleko víc kešů (právě proto že to chce pořádný kunšt nějaký jim udělit);-). Přitom půlka z nich mě sejme na 2 rány, TDčka pak klidně na jeden. Kdo umí a ví jak se v které dané bitce chovat, ten se nestratí i se slabým tankem. Naopak spousta hráčů se časem vrací právě k těm nižším tierů, kde si užijí více zábavy nežli s top tiery..
          Na závěr můj tip: Ať si každý spočítá jak na tom doopravdy je http://wot-news.com/index.php/stat/calc/en/ protože nejvíce na Matchmaker nadávají špatní hráči a pak ať se zamyslí jak to zlepšit...
          (Garáž: IS-7, IS-4, Object 704, Su-100, KV-3, KV, SU-14, T-44, BT-2, Tettrach)
      • A co pomuze vlezdozadkum? Ta hra ma potencial kterej je zabitej matchmakingem, exp systemem atd. Jenom proto ze je to jedina hra svojeho druhu neznamena ze budou vseci drzet pusu a krok. Takzetak *7*
      • poskod mu motor, poskod vez, zabij strelce a pod., bude pomalejsi, pomaleji nabijet. Fakt nechapu takove lidi co furt vyplakavaji. Tech par milionu lidi by to asi nehralo, kdyby to bylo nahovno.
        • Ty lidi to nehrajou *15* To že se někdo zaregistruje jako já a pak zjistí že je to nahovno je hodně i když to odistaluješ si jako hráč takže znám asi 100 lidí kteří šly k Warthunderu protože je to o míly lepší než WOTKO všichni to odistalovaly a podle tebe to hrajou ?? Blbost
        • Maj tam blbej matchmaking takže to k sobě hází tanky, které jsou i přes lepší pozici při hraní(kterou taky vždy nemají) neschopné efektivně bojovat proti vyšším tierům. To je problém, na tyhle herní mechanismy/ týmovou hru si nestěžuji ani v jednom slově, to je naopak dost velký plus týhle hry. *3*
          • Unreal : O to prece nejde. Jak rikam - s nejslabsim diru do sveta neudelas a pokud jsou i ti silni ve tvem teamu noobove a jeden po druhem najizdeji na nepratelske obranne linie a nechaji se tam jeden po druhem rozstrilet tak s tim nic nezmuzes, ale i tech par procent dmg a tech par criticu co udelas ti da expy. Pokud vyhrajete tak dokonce i slusne expy. Muzes treba pomoct i s capovanim. Zkratka jak rikam, je potreba se prizpusobit. Pokud s nejslabsim tankem najedem pred nepratelske hlavne v prvni vlne a zhebnes neni se cemu divit ... to uz sem ale tusim rikal.
            • Ty si jeden z těch týpků co obhajují cokoliv za každou cenu co? Prosímtě vrať se na zem a přestaň mlet kraviny. V současné verzi ti HE už vůbec nepomůžou, jelikož jsou tak ponerfované že je až hamba ...
            • Prostě vadí, že to k sobě hází tanky silné a slabé. To že je tam dost vedlejších faktorů neznamená, že to je dobře. Určitě by bylo lepší kdyby to doladili, protože u některých tanků to znamená že je za ně hrát otravné a nuda. To nemění nic na tom, že je WoT super hra, ale je to prostě negativum. Konec zazvonil zvonec, jdu.
          • qwerty: No měl bys vědět že ti slabí jdou většinou dolů právě rukou těch silných, páč jsou easy kill, vždyť o tom mluvím celou dobu. Ono je sice hezký že tam je v druhé týmu jeden dva chudáci se slabým tankem, ale je opravdu nepravděpodobné že se utkají sami proti sobě, když po nich pudou všichni ostaní, tedy ani po nich jít nemusí, stačí moment a si v p.....
            • Přesto to asi moc vliv mít nemůže když jedno hečko ubere třeba 5 procent.
            • Nerikam ze mas zalezt do rohu a tam prokempit celou hru. Jen rikam, ze mas nechat utocit ty silnejsi, zustat spis vzadu, pomoct jim explozivnima (ktere maji sanci na crit, zniceni pasu atd a i kdyz neprostreli tak nejaky dmg daji), zkratka se chovat tak aby na tebe pokud mozno nestrileli vubec a vsimali si tech silnych.
            • Jako ono je jedno kdy tě sejmou, protože tě sejmou jakmile se inicijuješ do bitvy. To je ten problém, tudíž si tam k hounu. Každý si pořád melem svý, nemá to cenu. *3*
            • Abych nebyl spatne pochopen - netvrdim ze s nejslabsim tankem z teamu udelas diru do sveta, jen tvrdim, ze pokud nejsi uplne jelito a pouzivas trochu mozek tak se da v pohode naexpit si na lepsi tank. Zkratka je potreba se prizpusobit situaci na bojisti a pokud si slabsi tak se necpat za kazdou cenu dopredu mezi prvnima.
            • To je to o cem mluvim. Kdyz se jim tam budes vystavovat jak na strelnici tak se neni cemu divit ze zhebnes mezi prvnima.
          • jeste me napadla jedna drobnost - v teto hre nejde o killy - expy dostavas za poskozeni - cili staci pouzivat HE a necpat se se slabym tankem dopredu jak noob
          • Přesně. Když mě to postaví s VK3001 proti IS4 ... taktizuj si jak chceš, ale NIKDY to nedáš. Není způsob jak tohle vyhrát a děje se to. Ano, když máš lehký tank, můžeš dělat scouta či návnadu ...na publiku vskutu zábavné.
            Hrával jsem tanky, už dlouho kvůli matchmakingu nehraji. Vsadil jsem místo toho na BF3 (zatím jsem se k němu moc nedostal, ale alespoň si jej prostě koupím a hraju ...ne jako ve WoT, kdo víc maže, ten víc jede ...
            • neměla

              Jako když tě to tak hodí, ok hraju znova, ale když jsem hrál v tej plnej a házelo mě to se stugem do vyrovnané bitvy třeba dvakrát za deset zápasů, něco musí být špatně.
            • Jiste tam je i nekdo tobe rovny. Zkratka se slabsim tankem se soustredis taky na ty slabe - ty silne prenechas silnym ve tvem teamu. Jak rikam, ten kdo jede se slabym tankem proti nepratelskemu nejsilnejsimu heavy a pak se divi ze ho neprostreli si zhebnout zaslouzi, treba se pak zamysli a pochopi jak ta hra funguje.
            • Když máš o tři tiery nižší tank, těžko můžeš v té bitvě něco (podstatného) vůbec udělat(nejsi-li scout). Proto by tě ta hra ani do té bitvy hodit.
            • Ja jen stale nechapu co ti na tom prijde divne. Kdyz mas o 3 tiery nizsi tank tak tezko muzes doufat, ze 1v1 vyhrajes. Proste pokud jsi jeden ze slabsich tanku nemuzes se vrhat jako prvni pred nepratelske hlavne.
            • Nabij he ubereš pár procent a pak to schytáš tak že si bez půlky, přičemž největší vtip je v tom že se de dřív po slabších tancích kvůli kilům. Je rozdíl když si potrava a když si jen slabší tank(to je tak o jeden tier dolů). *3*
              Odpovídám naposled protože už se opakuji(vy taky).
            • Ty jo jak to tak ctu tak by to asi meli udelat tak, ze budou proti sobe jen stejne tanky v bitve ne ? Nekdy holt jdes proti silnejsimu, no a ? Neprostrelis ? Nabij HE a aspon ho poskodis, spolupracuj s cleny tymu a dostanete ho. Pokud jste pitomci co se na silnejsi tanky vrhaji zepredu pred jejich hlavne tak si zhebnout zaslouzite.
    • Jako tresnicka na dortu toho matchmaking systemu je fakt ze kdyz mas stock tank s ubohym plivatkem tak nedelas dmg. Kdyz nedelas dmg nemas xp. Kdyz mas houno xp tak dlouho trva vyexpit lepsi delo. K nezaplaceni *6*
    • Hra je na tom teď snad ještě hůř a vývojáři jen chlastají vodku a vymýšlejí kraviny. Takže ano, je to vlastně v podobném stavu jako beta.
  • Tohle je dalsi z tech projektu,co spini onu znacku F2P. Ackoli to neni dotazeny do extremu,jako napr. u APB,i tady je to casem pro neplatici frustrujici. Ackoli se to hrat da,neni tam balanc mezi tankama,takze kdyz si nekdo koupi nejaky fakt dobry stroj za prachy,je totalne zvyhodnen proti neplaticim hracum. Tohle neni F2P. Priklad dobry F2P je League of Legends nebo treba Team Fortress (u TF aspon z pohledu novyho hrace). Kdekoli se ve F2P daji koupit zbrane (vyjimka TF2,tam ty rozdily nejsou markantni) nebo o hodne lepsi munice (granaty a ja nevim co vsechno -> APB),je to jenom dalsi bullshit.
    • Promiň, ale jsi trouba a opravdu jsi nepochopil, o co v té hře jde :)
      Celá hra stojí na tom, že ani platící hráč nemůže pořád jezdit s top tanky. Každý musí občas přesednout do něčeho slabšího, čímž vývojáři dost slušně zajistili, že ani po půl roce není vůbec problém jezdit okamžitě zápasy se všemi typy tanků - a navíc jsou zápasy více vyrovnanější, než byly v betě, protože tam opravdu měl každý to svoje top a s tím si jezdil.
      Hraju to už rok, je to super hra, balanc v rámci možností výborný a zábávy, že by se dala vyvážet. Podle mě top F2P hra.
      • I neplatici hrac muze klidne hrat top tanky a pouze top tanky - pokud to umi.
      • Jo ani platici hrac nemuze hrat top tanky. A proto Lowe a T-59 maji 60-80k za vyhru. Tanky za prachy. Si trochu protirecis ne? *2*
        • At maji, to je prece v samotne bitve nijak nezvyhodnuje, ne ?
          • Ne to jsem nikdy nerekl. Ale z pohledu hrace co chce hrat s tankem na vysokym tieru tak bud musi a) farmit prachy s low tankem coz je blbost, protoze chce hrat s tankem s kterym chce hrat a nebo b) zaplatit si premium tank a ani jedna z techto moznosti neni Free to play.
            • Kdyz rekli ze je to free tak je to free. Klidne muzou udelat mesicni poplatky. To ze reknou free to play a na vyssim lvlu te zariznou s tim ze bud budes jak osel farmit nebo si zaplat neni free ale haj*lovina.
            • Jak sem rikal - tezko muzes cekat ze takovou hru nekdo udela uplne zadarmo.
            • Ale je, jak sam pises - pokud ti chybi prachy muzes je nafarmit s jinym tankem, jehoz provoz je levnejsi. A nestoji te to realne ani korunu. Me osobne prave prijde ten zpusob placeni velice ferovy, protoze nedava platicim hracum zadne realne vyhody v bitve takze i s free uctem muzes v pohode bojovat a nejsi tam jen zradlo pro psy jak v mnoha jinych "free 2 play" hrach.
            • Ale rec byla o zvyhodnovani platicich hracu v bitve.O tom,ze s premium tankem se mnohem snaze financuji tanky na vysokych tierech se snad nikdo nepre.
    • Ty jsi to asi moc dlouho nehral co?Ty premium tanky nejsou o nic lepsi,nez bezne tanky ve stejne tride(tieru).A celkove jsou ve hre lepsi tanky,nez jsou ty premium.
      Premium acc te zvyhodnuje akorat v tom,ze ziskavas 2x xp a herni meny.Ale ve hre samotne te to nezvyhodnuje.
      Jedine v cem je neplatici hrac opravdu omezovan je fakt,ze zhruba od tieru 8 jsou munice a opravy opravdu hodne drahe a setreni na tanky tieru 9 a 10 je opravdu na dlouho.
      • Jen, tzn. ze od Tier 8 už platit v podstatě musíš, jestli nechceš většinu času farmit na tieru 5. Náklady bez premia totiž značně začnou převišovat zisky.
        • Ty jo nemeli by vam ti vyvojari jeste i platit za to ze to hrajete ? Nebo ja nevim jak si to predstavujete. Nez se dopracujes na tier 8 tak to mas peknych par tydnu zabavy zadarmo. Navic nic ti nebrani zustat na tom tieru ktery si muzes s freeckem dovolit, ze jo. Nebo musis holt farmit. Nebo obetovat tech par korun a neco holt tem vyvojarum i zaplatit.
      • Jen tě opravím - zisk je 1.5x, ne 2x :)
        • Pravda,moje chyba,premimium acc jsem nikdy nemel,tak si to presne nepamatuju. *3*
    • Navic pokud si dobre pamatuju,tak pokud nemas zaplaceny premium,tak ve WoT hrajes jenom solo?
      • Party muze vytvaret pouze premium acc, ovsem pozvan do party muzes byt i s free accountem. Co se tyce tech bojovych vyhod premium tanku tak nesouhlasim. Neprijdou mi o nic lepsi nez bezne tanky na stejnem tieru, jen se k nim holt neda dostat pres system expu, ale pouze za goldy. Osobne jsem nikdy po zadnem netouzil.
        • No kdybys okusil, toužil bys... Na svou třídu jsou premium tanky hodně vyspělé - krom toho že se snimi býborně hraje mají ještě jednu obrovskou výhodu oproti "běžným" strojům - dostávají extra bonus ke kreditům získaným za bitku (a to dost citelně). Pak není problém dostat s Lowem nebo Typ59 120 000 kreditů za bitku... Pro mě jsou bohužel cenově nedostupné, ale mít možnost nějaký vlastnit, neváhal bych... *5*
        • Tak třeba uvedení Lowe byla těžká prasárna. Osobně si myslím, že tohle mělo dopad na gameplay, alespoň na publiku. Nebavíme se o CW, to je jiná liga. Když jsem s tím prašil, uvedli toho čínskýho tanka. Zdál se jako dost silná a brutálně rychlá mrcha. Každopádně Lowe byl těžkej kalibr, na to, že si jej nemusíš vydřít. Pak se taky běžně stávalo, že s ním jezdili totální jelita (nemuseli se k tomu prostřílet = zkušenosti),což pak prznilo hru.
        • Premium tanky se kupují kvůli matchmakingu, který je favorizuje a kvůli vydělávání.
        • aj free account moze robit platoon, ale max. 2 ludia
          • ajo tak to mi nejak uniklo, dobre vedet

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit